Çadırınız hayırlı olsun necati bey bunlardan seri üretime geçip satışını yaparsınız artık 6500 tl olan fiyatı benden aldınız ve piyasada en yüksek fiyatada yapan benim ama bu fiyata hardtop dış boyası iç döşemesi kapıları kilitleri camları fitilleri ile yapıyorum siz benim el emeğimi saçma olarak yorumluyosunuz ama yaptığınız çadırtop ortada kışın ısınabiliyosanız ne mutlu size yada aracınızı kilitleyip gönül rahatlığıyla istediğiniz yere park ediyosanızEkli dosyayı görüntüle 67546 biraz daha aksesuarları eksik ama son hali hemen hemen bu kaplama yaptık camlar takılacak Ekli dosyayı görüntüle 67546
Eline sağlık dostum.Çadırınız hayırlı olsun necati bey bunlardan seri üretime geçip satışını yaparsınız artık 6500 tl olan fiyatı benden aldınız ve piyasada en yüksek fiyatada yapan benim ama bu fiyata hardtop dış boyası iç döşemesi kapıları kilitleri camları fitilleri ile yapıyorum siz benim el emeğimi saçma olarak yorumluyosunuz ama yaptığınız çadırtop ortada kışın ısınabiliyosanız ne mutlu size yada aracınızı kilitleyip gönül rahatlığıyla istediğiniz yere park ediyosanız Ekli dosyayı görüntüle 509291 Ekli dosyayı görüntüle 509293
Ekli dosyayı görüntüle 509292
Telefon alabilirmiyimÇadırınız hayırlı olsun necati bey bunlardan seri üretime geçip satışını yaparsınız artık 6500 tl olan fiyatı benden aldınız ve piyasada en yüksek fiyatada yapan benim ama bu fiyata hardtop dış boyası iç döşemesi kapıları kilitleri camları fitilleri ile yapıyorum siz benim el emeğimi saçma olarak yorumluyosunuz ama yaptığınız çadırtop ortada kışın ısınabiliyosanız ne mutlu size yada aracınızı kilitleyip gönül rahatlığıyla istediğiniz yere park ediyosanız Ekli dosyayı görüntüle 509291 Ekli dosyayı görüntüle 509293
Ekli dosyayı görüntüle 509292