Jeep Cj Parçaları Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmet-k Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,894

ahmet-k

Ana Kamp
arkadaşlar, ben yeni bir jeep topluyorum, elimdeki jeep willy (tuzla jeep), araçta bmc leylant motor, gayzer şanzıman vs var,
ben araba için büyük geniş lastikler, uygun jantlar düşünüyorum, ama arabanın defransiyelleri buna yeter mi bilmiyorum, o yüzden bana en büyük lastiği takabileceğim ön ve arka defransiyel lazım, ve mümkünse bir motor da lazım (dizel motor) ve araçtaki şanzıman 4 ileri gayzer şanzıman ama ikinci vitese alırken arabayı çok gıcık bir ses çıkarıyo, ustaya sordum parçası bulunmaz yenisi lazım dedi, mümkünse bir 4 ileri gayzer şanzıman yada ona denk hızlı bir şanzıman lazım, birde bmc motordan sıkıldım çok hantal ve çok gürültülü dizel çok sesi olmayan bir motor önerirseniz sevinirim, aradığım parçaları bulmama yardım ederseniz sevinirim

Etiketler
Ynt: Jeep Cj Parçaları Arıyorum

merhaba ahmet bey, hayırlı olsun aracınız öncelikle şanzımanı değiştirmenize gerek yok muhtemel senklomec arızalıdır, oda bulunabilir her tarafta, motor konusunda ise pajero, l200 veya transit 2.5 td olabilir bu motorların parçalarını bulmak temin etmek kolaydır, bende 4 adet willy var, parça ihtiyacınız olursa irtibata geçelim yardımcı olurum.

ben aracıma çok büyük ve geniş lastikler takmak istiyorum, araç yeterince büyük olsun yerden fazlasıyla yüksek olsun istiyorum, o yüzden bana cj defransiyel lazım ön ve arka tam set, ve tabiki lastikler ve jantlarda lazım, araç kaportası çürük, ön panjur ve sağ sol çamurlukları da lazım, evet 2.5 motor olabilir, transit 2.5 motor td ile gayzer şanzıman uyumlumudur? bu soruyada cevap verirseniz sevinirim :smiley:
ve bana sahibinden.comdan yada herhangi bir siteden (mümkünse sahibinden.comdan) seklomec buluabilirmisiniz ben anlamam öyle şeylerden de

konu güncel mi ? bende de willys tuzla var benzinli motoru sökünce az yakıtı için 2005 model tata çift kabinden söktüğümüz 1.9 tdı motor taktım yakıt olarak beni cok rahatlattı motor ve şanzumanı birlikde takınca şanzumanı motora uydurma derdim kalmadı araç su anda 5 ileri ve araziye kolla değil gösterge panelindeki ufacık elektrik düğmesi ile geçio fakat 6 silindir motorun gücünü aramıyor değilim proje değişikliğine gidip kendime en az v8 motor alacağımdan aracımdaki motor şanzuman satılıkdır ilgilenirseniz uygun fiyata vericem...

kardeşim tata araçları kullandığım için biliyorum, o araçlar bana göre değil motorları ve çekişi beni tatmin etmiyor..

hocam t19 şanzıman var enterden çıkma ve full senkromeçlli vites geçişlerinde o sesi duymassın arkasında arazi şanzımanıda var takım olarak 750 tl ye satıyorum ön priz direk kısmıda 2.5 transite göre ayarlı 1 ay önce yeni toplandı proje değişikliğinden kullanamadık şanzımanı düşünürsen göndereyim hemen

kardeşim tata araçları kullandığım için biliyorum, o araçlar bana göre değil motorları ve çekişi beni tatmin etmiyor..

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97915.0#ixzz2p9kIhgmU

tata aracını çift kabin olarak kullandığını farzedersek kasa 1.9 a ağır gelio olabilir ve tata araçlarının ön takım olsun diferansiyeller olsun dediğiniz gibi sıkıntılıdır bende cok düşündüm bu motoru alırken biraz arastırınca mercedes parçalarından yapılan bi motor olduğunu söylediler cj serisi araçlarda çift kabinden cok daha hafif oldukları için su anda performansıda şaşırtacak derecede diebilrim fakat yinede siz bilirsiniz....

arkadşım ben cj5 parçaları satıyorum her parçası var 05336599334 ararsanız bilgi veririm resim yollarım

Satılık Cj 7 Ve Cj 5 Parçaları

ahmet-k' Alıntı:
arkadaşlar, ben yeni bir jeep topluyorum, elimdeki jeep willy (tuzla jeep), araçta bmc leylant motor, gayzer şanzıman vs var,
ben araba için büyük geniş lastikler, uygun jantlar düşünüyorum, ama arabanın defransiyelleri buna yeter mi bilmiyorum, o yüzden bana en büyük lastiği takabileceğim ön ve arka defransiyel lazım, ve mümkünse bir motor da lazım (dizel motor) ve araçtaki şanzıman 4 ileri gayzer şanzıman ama ikinci vitese alırken arabayı çok gıcık bir ses çıkarıyo, ustaya sordum parçası bulunmaz yenisi lazım dedi, mümkünse bir 4 ileri gayzer şanzıman yada ona denk hızlı bir şanzıman lazım, birde bmc motordan sıkıldım çok hantal ve çok gürültülü dizel çok sesi olmayan bir motor önerirseniz sevinirim, aradığım parçaları bulmama yardım ederseniz sevinirim

eee ne oldu bu jeep topladınmı? eger parça lazımsa hala sana yazabilirsin. jeepi merak ettim aradıgın parçalara bakarsan sen bi şase almıssın birde ruhsat:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

SON KONULAR

Geri