" Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 230
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,085
Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

...

DSCF0251.jpg

GetAttachment.jpg

Etiketler

hasanfb' Alıntı:
melih son durum nedir bu ara gidemedim cj nin yanına...

bende iş yoğunluğundan bir türlü gidip göremedim babamdan aldığım bilgileri paylaşım:smiley: şasemiz uzun uğraşlar sonunda bitti en son hidrolik direksiyonumuz takıldı.birtek takılacak olan egzoz sistemi kaldı oda yarın yapılacak inş.geniş boru olarak tercih yapıldı ve susturucu olarak american susturucu kullanılacak (kırmızı boru) iyi ve tok bir ses alacağımızı umuyorum.kaporta işlemi içinde ustamız bir kaç gün daha var bilgisi vermiş resimleri en kısa sürede çekip eklicem.

ya neler olmuş haberim yok. Bu çocuk parkları beni iyice çocuk yaptı ;D Hasan eline sağlık. Takipteyim artık. Kupa sökülmüşken inç body lift fena olmaz hani...

jeep' Alıntı:
ya neler olmuş haberim yok. Bu çocuk parkları beni iyice çocuk yaptı ;D Hasan eline sağlık. Takipteyim artık. Kupa sökülmüşken inç body lift fena olmaz hani...

Göktuğ abi Melihin CJ si Cadde tipi olucak :smiley: Yakında fotoğrafları ekleriz... ;) Senden öğreneceklerimiz var daha...

arkadaşlar kolay gelsin,tabiki ustalarada ben şu istepne taşıma demirini soracaktım aynısı benim cj dede var ama kanımca yerli imalat ama aynısı buda bana enteresan geldi,acaba bir fikri olan varmı?sanki aynı usta yapmış tekrar kolay gelsin teşekkürler..

Bence bukadar masraf yapılmışken fiber kupa daha mantıklı bir seçim olurdu bende ciddi ciddi fiber kupayı düşünüyorum.
yoldan cıktığında çamuru kiri suyu tut yıka pasderdi ve çürük yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR