Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "
polyester astar kullanması gerektiği gibi polyester macunda kullanması lazım deniz.. aksi taktirde boyada sıkıntı yaşanabilir alt malzemeye çok önem verin nacizane tavsiyem ...
evedilaz' Alıntı:yaşamış oldugum tecrubelerden resimlerden gördügüm kadarıyla bazı nacizane önerilerim olacak kopela
öncelikle eski boyayı umarım yakarak almamıssınızdır resimlerden öyle görünüyo sanki yakarak kazınmış boya öyleyse şeyet boyacınızın bilegine kuvvet çok macun yer bu alet patlamaya müsait bi zemin oluşacak polyester astar mutlaka atılmalı bence
kaputa tam olarak ne yaptıgınız anlayamadım ama açık ve öne bakan havalandırma sanırım benim 74 cj dede vard ben çok çekdim ondan en son içerden kapattım su geçişlerinde kaputa gelen suyu olmayacak yerden yukardan aşagı boca ediyo motora
kuru havada faydası belki olur ki ben bi faydasını görmedim su geçişlerinde sıkıntı içerden açılır kapanır bi mekanizma yapılmalı yoksa dert getirir
polyester astar kullanması gerektiği gibi polyester macunda kullanması lazım deniz.. aksi taktirde boyada sıkıntı yaşanabilir alt malzemeye çok önem verin nacizane tavsiyem ...