" Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 230
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,979
Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

merhaba arkadaslar ben yeniyim bu sayfada benim yeni toplanmis bir cj5 var ve satmak istiyorum meraklisi varsa beni arayabilir aracin bir cok özellikleri var yazmakla bitmez artik urasamayacamdan satmak istiyorum ben yurt disinda oldum icin yanliz yaz tatillerinde kulaniyordum bana sabit telefonunuzu yollarsaniz sizi arayabilirim

Etiketler

arkadaslar bana yardimci olun lütfen satilik cj5 var cok temiz sayilabilecek durumda sasiracaksiniz ben urasamiyorum yurt disida oldum icin istyene otomatik vites ve arazi sanzumaninda vereceyim cj5 le ilgili tüm aksesuvarlari bir cok yedek parcalari hepsi yurt disindan getirildi sanzuman dahi
bana telefon numaranisi verin ben sizi arim ama sadece sabit telefon numarasi olursa cep olmaz araba ordu ünyede resimleri var benim profelimde baka bilirsinis

maaşallah..özellikle direksiyon ve iç döşeme çok güzel .kazasız belasız kullanın..

En son halinden fotolar...

fotoğraf 5.jpg

fotoğraf 1.JPG

fotoğraf 2.JPG

fotoğraf 3.jpg

fotoğraf 4.jpg

dodiklerin içinden kaportanın kırmızısının gözükmesi hoş değil bence
görünen bu kısımları siyaha boyayarak basit bir şekilde göz hilesi yapılabilir. genel olarak çok şık duruyor güle güle kullanın

__ C J 7 __' Alıntı:
dodiklerin içinden kaportanın kırmızısının gözükmesi hoş değil bence
görünen bu kısımları siyaha boyayarak basit bir şekilde göz hilesi yapılabilir. genel olarak çok şık duruyor güle güle kullanın

abi mayısı bekliyorum komple boyaya girecek oraları ya kesicez yada dediğiniz gibi siyaha boyucaz teşekkürler

emeğinize ve cebinize sağlpk çok güzel olmuş allah kaza bele vermesin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR