" Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 230
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,979
Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

merakla ve imrenerek takip ediyorum.
umarım çok güzel bir araç olacak.yeni fotğrafları bekliyoruz.kolay gelsin.

Etiketler

Herkese merhaba...Sonunda gidip resimleri çekebildim :smiley: bu süre zarfında baya yol alınmış araba camcıya kadar gelebilmiş.camcıdan sonra döşemeler takılacak ve son kontroller yapılacak ...

IMG_1488.jpg

IMG_1507.jpg

IMG_1508.jpg

IMG_1511.jpg

IMG_1514.jpg

hangi aracın rengi oldu ? sonradan karar değişti sanırım :smiley: güle güle kullan güzel olmuş..

hasanfb' Alıntı:
Melih büyük işlerin hepsini bitirdi şu incik boncuk küçük işlerin yüzünden daha çıkartamadı...

Hadi artık Melih :smiley:

vala hasan 1 haftadır koltukla uğraşıyoruz :smiley:

Melih kardeşimizin aracı çoktan bitti tabi ufak tefek eksikleri illaki vardır...

Şimdilik birkaç fotoğraf benden... ;)

Kullandım Test ettim tıkır tıkır çok keyifli olmuş makina... :smiley:

IMG_1631.jpg

IMG_1632.jpg

IMG_1644.jpg

Araçla ilgili işlemler devam ediyor hala küçük detaylar kaldı ee hayat biter Cj bitmez:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR