Jeep Cherokekee 2.8 Crd Hararet Sorunu Varmı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serhat kurtoğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,987

serhat kurtoğlu

Yeni Üye
sevgili arkadaşlar aranıza yeni katıldım jeep cherokekee 2.8 crd kk almayı düşünüyorum son kasası olabilir 200 hp olan bu araçlarda hararet problemi varımdır. bu araçların olumlu ve olumsuz yanlarını yazarsanız sevinirim hepinize saygılar.

Etiketler
Kaç model almayı düşünüyorsunuz, hangi şehirdesiniz ve bütçeniz nedir?

Siteyi incelediyseniz, Jeep alacakların kenara bir miktar kuru para ayırması tavsiye ediliyor. Ben Haziran 2018 başında 2009 (Amerika'da 2008) model bir Cherokee KK (profil resmimdeki araç) aldım. Rutin masrafları hariç herhangi bir masraf yapmadım.

2.8 motoru pek sevmiyorlar. neden bilmiyorum. belki biraz titreşimli çalışıyor diyedir. ancak hararet problemini ben duymadım.

Ben Haziran 2018 ayı başından beri kullanıyorum. Yaklaşık 15k km yol yaptım. Hiç hararet problemi yaşamadım. Ben titreşiminden de memnunum.

Peki sevgili dostlar bu jeep araçlar hakkında hep çevremde uzak dur ,kenara para koyman lazım ,ocağını söndürür hararet yapar, yenisi iyi eskisi kötü vesayire gibi bir çok konuşma yapılıyor nedir bu işin ası astarı nedir bu araçların durumu benim istediğim model 2,8 crd bunlar eskidimi artık hurdamı yani bu konuşmaların nedeni nedir saygılar

Peki sevgili dostlar bu jeep araçlar hakkında hep çevremde uzak dur ,kenara para koyman lazım ,ocağını söndürür hararet yapar, yenisi iyi eskisi kötü vesayire gibi bir çok konuşma yapılıyor nedir bu işin ası astarı nedir bu araçların durumu benim istediğim model 2,8 crd bunlar eskidimi artık hurdamı yani bu konuşmaların nedeni nedir saygılar

Al aşağıdaki linkteki konuyu baştan sona oku. Neler olabilir öğren.
2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Bunu kim dedi bilmiyorum ama en kısa haliyle halt etmiş. Ben 2009 modelini kullanıyorum. Çok memnunum. O dediklerinin hiç birisini yaşamadım.

Üzerinde İtalya'da VMI de 20-25 kadar Amerikalı mühendislerin desteğiyle üretilen turbo motor vardır.
Geçmişi temşzse ( bakımlı ) sorun yaratmaz. Ben 2004 ünü kullanıyorum. Şehir içi 10-10,5 litre yakar. Ş.dişi 8,9l ye kadar düşürdüm. Metanetli motoru vardır. Titreşim ve ses rahatsız ediyorsa BOR yağ katkısı kullanın. (2*2,5 ml. ) 2 kutu yağ değişiminde 50 km sonra ilave edin ama, en az 100 km. yapacağınız zaman ilave edin ki, motorun her tarafına yayılsın.

2004-2005 ler %60 alfalt dışı, %40 konfor üzerine üretilmiş, yeni kasalar ise %40 asfalt dışı %60 konfor üzerinedir.

Parça sorunu yoktur. Çok uygun fiyata Taksim'de, veya Yunanistan'da İtalya'da UK de bulursunuz. UK de araçlar sağdan direksiyonlu olduğundan aynı aracın parçaları farklı olabiliyor.
Amerika'dan da bulursunuz.
Ama En önemlisi sorununuz olduğunda doğru bir Amerikan tamircisi bulmanızdır. Bu araçlar ucuz işçiliğe gelmez. Çok basit araçlardır, çok sağlam üretilmişlerdir.
İspatı da ekteki resimlerdedir. Bende de hasar var tabii. Sağ arka çamurluk üzerindeki sarı boya.. Bir kaç yıkamadan sonda o da kayboldu.

Canınızı, ailenizi seviyorsanız AMERİKAN arabası kullanın. 70li, 80li modeller daha basit ve mekanik.

Yavuz UYAN
2004 Cherokee
Ataşehir

JEEP KAZA-1.jpg

JEEP KAZA-2.jpg

JEEP KAZA-3.jpg

JEEP KAZA-4.jpg

Hocam güzel şeyler yazmışsınız ama foto ile alakasını anlayamadim. Bu taksi ayni şekilde at arabasına da çarpsa aynı hasar olurdu. Arkada stepne var ve araç yüksek .Taksi frene basınca altına girmiş bu birincisi.

İkinci olarak da amerikan araçları sağdan direksiyon olmaz. Onlar ingiliz tipi. Diger taraftan bu araç amerikan da değil.

İşte böyle...
Bundan önce 1997 Tahoe V8 5,7 vardı. Sattığımda pişman olmadım değil.
Onda tam hareket etmiştim ki, arkadan vurduklarında fark etmemiştim bana vuranı.. Yolumu kesip durdurdular vatandaşlar. Kaşı görü patlamış bir vatandaş ve cama kadar önü hurdaya dönmüş Audi A3...
Çok üzüldüm.

Severim Amerikalıları.
Saygılar,
Yavuz UYAN

Hocam güzel şeyler yazmışsınız ama foto ile alakasını anlayamadim. Bu taksi ayni şekilde at arabasına da çarpsa aynı hasar olurdu. Arkada stepne var ve araç yüksek .Taksi frene basınca altına girmiş bu birincisi.

İkinci olarak da amerikan araçları sağdan direksiyon olmaz. Onlar ingiliz tipi. Diger taraftan bu araç amerikan da değil.

1-) Fotolar bana çarpan aracınkilerdir.
2-) Bunların aynısı sağdan direksiyonlu olarak UK de binlercesi mevcut. Araştırın bulursunuz.
3-) Stepneye vurmadı.
4-) İyi bakın fren izi yok. Direkt çarptı.
5-) Ben at arabasına çarpmıyorum taksi bana çarpıyor.

Sevgiler,
Yavuz UYAN

1-) Fotolar bana çarpan aracınkilerdir.
2-) Bunların aynısı sağdan direksiyonlu olarak UK de binlercesi mevcut. Araştırın bulursunuz.
3-) Stepneye vurmadı.
4-) İyi bakın fren izi yok. Direkt çarptı.
5-) Ben at arabasına çarpmıyorum taksi bana çarpıyor.

Sevgiler,
Yavuz UYAN

1- Evet görüyoruz.
2- Aynı şeyi söyledim ben de.
3- Stepneye vurmuş.
4- Taksiyi at arabasına stepne taksaniz ve ona carptirsaniz taksi ayni hasaro alir.
5- Bu araç amerikan değil.
6- Stepneye vurunca alttan deforme etmiş stepne kılıfını orayı duzeltin.
7- anlaşılmayan konular varsa 1e geri dönün.

Kaç model almayı düşünüyorsunuz, hangi şehirdesiniz ve bütçeniz nedir?

Siteyi incelediyseniz, Jeep alacakların kenara bir miktar kuru para ayırması tavsiye ediliyor. Ben Haziran 2018 başında 2009 (Amerika'da 2008) model bir Cherokee KK (profil resmimdeki araç) aldım. Rutin masrafları hariç herhangi bir masraf yapmadım.

hocam litre oalrak yakıtı kaç litre kullanıcı olarak yorumlarmısınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR