Üzerinde İtalya'da VMI de 20-25 kadar Amerikalı mühendislerin desteğiyle üretilen turbo motor vardır.
Geçmişi temşzse ( bakımlı ) sorun yaratmaz. Ben 2004 ünü kullanıyorum. Şehir içi 10-10,5 litre yakar. Ş.dişi 8,9l ye kadar düşürdüm. Metanetli motoru vardır. Titreşim ve ses rahatsız ediyorsa BOR yağ katkısı kullanın. (2*2,5 ml. ) 2 kutu yağ değişiminde 50 km sonra ilave edin ama, en az 100 km. yapacağınız zaman ilave edin ki, motorun her tarafına yayılsın.
2004-2005 ler %60 alfalt dışı, %40 konfor üzerine üretilmiş, yeni kasalar ise %40 asfalt dışı %60 konfor üzerinedir.
Parça sorunu yoktur. Çok uygun fiyata Taksim'de, veya Yunanistan'da İtalya'da UK de bulursunuz. UK de araçlar sağdan direksiyonlu olduğundan aynı aracın parçaları farklı olabiliyor.
Amerika'dan da bulursunuz.
Ama En önemlisi sorununuz olduğunda doğru bir Amerikan tamircisi bulmanızdır. Bu araçlar ucuz işçiliğe gelmez. Çok basit araçlardır, çok sağlam üretilmişlerdir.
İspatı da ekteki resimlerdedir. Bende de hasar var tabii. Sağ arka çamurluk üzerindeki sarı boya.. Bir kaç yıkamadan sonda o da kayboldu.
Canınızı, ailenizi seviyorsanız AMERİKAN arabası kullanın. 70li, 80li modeller daha basit ve mekanik.
Yavuz UYAN
2004 Cherokee
Ataşehir