Jeep Cherokee ZJ için 18'' Çelik Jant ve 4 Ad 255/60/18 Kumho

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmetp81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,415

mehmetp81

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Aracımı yeni aldım üzerinde bulunan 18'çelik jant ve 4 Adet 255/60/18 ebatlarında KUMHO lastiğiyle beraber satyorum.Jantlarda en ufak bişey yoktur.Sıfırından farksızdır.Aracı yeni aldığımdan dolayı orjinalini takmak istiyorum ilgilenen arkadaşlara resmini gönderebilirim.Orjinal 1995 Jeep Cherokee jantları olan arkadaşlarla takastada farkını almak şartıyla düşünebilirim.
Not:Jantlar yenidir.Herhangi bi problemi yoktur sadece daha küçük lastik istediğimden satıyorum.
mail:mehmetp81@gmail.com

11111746_1380509_t96l616.jpg

Etiketler

Ynt: Jeep Cherokee ZJ için 18'' Çelik Jant ve 4 Ad 255/60/18 Kumho

jant ı kullana bilirsin 18 e göre mt lastik mevcut ?? china mı jantlar ?

Ynt: Jeep Cherokee ZJ için 18'' Çelik Jant ve 4 Ad 255/60/18 Kumho

Darwin marka jantlar bu arada ben orjinal jantlarını buldum ona görede at lastik taktım jantlar şimdi boşta isteyen arkadaş olursa uygun fiyattan vericem piyasa fiyatı 3000 ytl araştıra bilirsiniz.Bu arada lastiklarde yeni bilginiz olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR