" Bunların dizelleri çok masraflı " cümlesi doğru değildir. Mükemmel bir dizel motor yapmışlar. Katır gibi...
Şekil itibarıyle de kibrit kutusu gibi bir araç, her yere sığıyor.
Yaklaşık olarak 12 ay 2004 model 2.8crd kullandım . Aracı aldığımda araç motoru gömleklere kadar yenilenmişti , 2017 yılında 20bin TL masraf edilmiş şekilde aldım . Aracı standart haliyle karda çamurda hayli zorladım , aks kırdım amortisör patlattım kısacası baya eğlendim. Fakat sıkıştırmaya asla gelen bir araç değil , her sıkıştırma sonrasında kesinlikle problem çıkardı , tekrardan gömlek çatlattı , boru patlattı vs vs . Çok keyifli bir araç ama 2004 model vm motor okuduğum ve tecrübelerimle asla ve asla uyumlu değil . 50bin liraya aldığım aracımı , aylarca bekleyip 38.800 liraya satmıştım ortalama 12 binliraya yakın masraf yapmış olmama rağmen . Hala almak için can atarım fakat kesinlikle uzak durulmalı , belki 2005 ve üzeri olabilir yeni nesil motor olduğu için. Herkesi de uyarıyorum motoru açılmış kj asla ve asla alınmamalı çünkü dikiş tutmuyor ..
Selamlar,
Öncelikle ne yılı ne kilometresi, önemli olan mekanik durumu diyeceğim. Gördüğüm kadarıyla üç araç da ayrı şehirlerde. Bence bu araçları iyi bir ustaya göstermeniz. Ben anlıyorum diyorsanız o başka. Bir yıldır Jeep Cherokee (Liberty) 2.8 CRD kullanıcısı olarak Jeep'lerde yılın pek bir önemi olmuyor. Önemli olan bakımlısını alabilmek.
Öncelikle aracı kullanacağınız şehirde iyi bir usta bulmanız gerekli. KK ve KJ kasa olmak üzere iki kasa modeli var. Hangi modeli alacağınıza karar vermelisiniz. Almaya karar verdiğiniz aracı ekspertize değil mutlaka bakımını yapacak uytaya kontrol ettirin. Araçlarda belirgin kronik bir sıkıntı yok. En azından ben 20 ayda yaklaşık 38.000 km yol yaptım. Çok şükür bakımlar hariç hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım.merhabalar 2.8 crd limited 2010-2011 arası bir merakım var. tecrübelerinizi varsa kronik sorunu vs dikkat edilecek hususları paylaşabilir misiniz?
teşekkürler hocam. kk ve kj olayını anlamadım 2010 veya 2011 2.8 crd limited bakıyorum.Öncelikle aracı kullanacağınız şehirde iyi bir usta bulmanız gerekli. KK ve KJ kasa olmak üzere iki kasa modeli var. Hangi modeli alacağınıza karar vermelisiniz. Almaya karar verdiğiniz aracı ekspertize değil mutlaka bakımını yapacak uytaya kontrol ettirin. Araçlarda belirgin kronik bir sıkıntı yok. En azından ben 20 ayda yaklaşık 38.000 km yol yaptım. Çok şükür bakımlar hariç hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
düzgün toplandıysa anlayamazsınız ki? anlasanız da ne olur o ayrı soru. düzgün bakıp kollamak lazım. soğutma sistemi önemli.
2005 ten sonraki motor o kadar gürültülü çalışmıyor. zaten 163 hp o motorlar. sanırım nitro daki motorun aynısı. 2004 grand voyager ile aynı.
Benim profilimdeki resim KK kasanın resmi, Kasa da farlar da kare. KJ kasalar ise @yavuzuyan'ın mesajındaki taksinin çarptığı araç. Her ikisi de taş gibi araçtır. Ancak çok temiz kullanılmış ve bakımları zamanında yapılmış bir araç bulmanız ve sizin de bakımlarına özen göstermeniz şartıyla evladiyelik araçlardır. Benim de şehiriçinde 10-10,4 litre, şehirler arasında 8-8,4 litre yakıt sarfiyatım oluyor.teşekkürler hocam. kk ve kj olayını anlamadım 2010 veya 2011 2.8 crd limited bakıyorum.
teşekkür ederim bilgilendirmeniz için KK kasa bakıyorum diyebilirimBenim profilimdeki resim KK kasanın resmi, Kasa da farlar da kare. KJ kasalar ise @yavuzuyan'ın mesajındaki taksinin çarptığı araç. Her ikisi de taş gibi araçtır. Ancak çok temiz kullanılmış ve bakımları zamanında yapılmış bir araç bulmanız ve sizin de bakımlarına özen göstermeniz şartıyla evladiyelik araçlardır. Benim de şehiriçinde 10-10,4 litre, şehirler arasında 8-8,4 litre yakıt sarfiyatım oluyor.
Hayırlı olsun. Güzel seçim. Hangi şehirdesiniz?teşekkür ederim bilgilendirmeniz için KK kasa bakıyorum diyebilirim
Teşekkürler daha niyet aşamasındayımHayırlı olsun. Güzel seçim. Hangi şehirdesiniz?
Usta açısından şanslısınız. İstanbul'da hem ekspertiz yaptırabileceğiniz hem de bakım ve onarımını yaptırabileceğiniz iyi ustalar var.Teşekkürler daha niyet aşamasındayım
İstanbul Anadolu yakasındayım.
eğer tavsiye edebileceğiniz yer var ise tavsiyelerinize açığım. kartal oto sanayi ve bostancı oto sanayiye yakınım (ikisinin ortasındayım denilebilir )Usta açısından şanslısınız. İstanbul'da hem ekspertiz yaptırabileceğiniz hem de bakım ve onarımını yaptırabileceğiniz iyi ustalar var.