Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunkarayel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,478

Etiketler
Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz?

kısacası, tabi iyice bakmak lazım ama, motor ister yakında demek, onarım yaptırmam lazım ındır parcala gerı topla malzeme su bu........... yani en iyimser hali ile 1000 ytl den fazla
tabı ısın ehlıne sormak daha ıyı olur bu benım anladıgım kadarıyla olan tahmınım

aydın da cinede cineli usta diye bir adam var baba mesleği jeep cilik onla 1 konuş ister toplanmış ister toplamak üzere araç satıyor. bu iş ticareti onduğundan biraz fiyat yuksek kaçabilir ama http://www.willysturk.com/ web sayfası

gine aydında 1 arkadaş var bu ustadan cıkma siyah bir cj 5 var sorunsuz halde ama fiyat 15 lerde sanırsam

aydındaki ustanın bir çayını içmiştim gecen sene güzel işler yapıyo,
cj 5 e kapı yapmış çok güzel duruyodu

boşa kürek çekiliyo sankii ;)

ayhanbursa' Alıntı:
boşa kürek çekiliyo sankii ;)

bende 18 yasımda jeep sahıbı oldum ve bende nerdeyse tayfun gibi başladım bu işe benim bütçem fazlaydı sadece ama heves aynıydı umarım bir cj sahibi olur kardesımız

ihtimal vermiyorummm jeep çi olunmaz doğulur dermişimmmm

ılk resımdekı devletten aldıgım 3800 lıra verdıgım jeepim sonra birtane daha almıstım onuda ıkıncı resımdekı hale getırdım
[attachment=1]

58.jpg

tekrar bak ıkıncı sayfaya ılk halı orda bıraz buyuk boyutluydu yuklemek ugrastırdı biraz

bu işler böyle oluyo ben hiç bu kadarını düşünmemistim ilk başta

Aklımda bir cj-5 alma fikri var. Lakın şu cj*8 i gördüm gayet profesyonel toplanmışa benziyor. 10617412 nolu sah.com daki ilan. Bu araç hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim. Aracı tanıyanınız var mı? ist da anadolu yakasında nereye gösterebilirim. Sizler neler önerirsiniz. ? Bu arada cj hakkında çok bir bilgim yok fakat kimle konuştuysam uzak dur diyorlar. İyi toplanmış bir araç yine de çok sorun çıkarır mı? Veya önerebileceginiz bir cj var mı? Benim amacım agır offroad yapmak . Çamur da debelenmek. 25000 ytl lik bir bütçem var . Saygılarla...
Bu arada bütün araçları inceledim . Çok kararsız kaldım açıkcası. Ama çamurda oynamak için cj fikri agır basıyor bende...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR