Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kısacası, tabi iyice bakmak lazım ama, motor ister yakında demek, onarım yaptırmam lazım ındır parcala gerı topla malzeme su bu........... yani en iyimser hali ile 1000 ytl den fazla
tabı ısın ehlıne sormak daha ıyı olur bu benım anladıgım kadarıyla olan tahmınım
aydın da cinede cineli usta diye bir adam var baba mesleği jeep cilik onla 1 konuş ister toplanmış ister toplamak üzere araç satıyor. bu iş ticareti onduğundan biraz fiyat yuksek kaçabilir ama http://www.willysturk.com/ web sayfası
gine aydında 1 arkadaş var bu ustadan cıkma siyah bir cj 5 var sorunsuz halde ama fiyat 15 lerde sanırsam
bende 18 yasımda jeep sahıbı oldum ve bende nerdeyse tayfun gibi başladım bu işe benim bütçem fazlaydı sadece ama heves aynıydı umarım bir cj sahibi olur kardesımız
Aklımda bir cj-5 alma fikri var. Lakın şu cj*8 i gördüm gayet profesyonel toplanmışa benziyor. 10617412 nolu sah.com daki ilan. Bu araç hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim. Aracı tanıyanınız var mı? ist da anadolu yakasında nereye gösterebilirim. Sizler neler önerirsiniz. ? Bu arada cj hakkında çok bir bilgim yok fakat kimle konuştuysam uzak dur diyorlar. İyi toplanmış bir araç yine de çok sorun çıkarır mı? Veya önerebileceginiz bir cj var mı? Benim amacım agır offroad yapmak . Çamur da debelenmek. 25000 ytl lik bir bütçem var . Saygılarla...
Bu arada bütün araçları inceledim . Çok kararsız kaldım açıkcası. Ama çamurda oynamak için cj fikri agır basıyor bende...