Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunkarayel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,478
Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz?

ozanyur' Alıntı:
ben senın ıcın bıraz baktım ılanlara sahıbınden.com da ıstedıgın fıyata uygun bır tane gozume carptı oda emek ısteyen bır arac ve 500ytl fazla ıstersen bı bak ılan no : 2538584
** motorunda ufakdan üfleme varmıs

bu araç yalşaiık 1 yıldır satılıktır bende bidaha düşünün 2 bin 3 bin daha verip daha düzgin bi makine bakmalısınız

Etiketler

ophtha' Alıntı:
Aklımda bir cj-5 alma fikri var. Lakın şu cj*8 i gördüm gayet profesyonel toplanmışa benziyor. 10617412 nolu sah.com daki ilan. Bu araç hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim. Aracı tanıyanınız var mı? ist da anadolu yakasında nereye gösterebilirim. Sizler neler önerirsiniz. ? Bu arada cj hakkında çok bir bilgim yok fakat kimle konuştuysam uzak dur diyorlar. İyi toplanmış bir araç yine de çok sorun çıkarır mı? Veya önerebileceginiz bir cj var mı? Benim amacım agır offroad yapmak . Çamur da debelenmek. 25000 ytl lik bir bütçem var . Saygılarla...
Bu arada bütün araçları inceledim . Çok kararsız kaldım açıkcası. Ama çamurda oynamak için cj fikri agır basıyor bende...

güzel görünüyor ama bakmak lazım iyice,birde fiyat bana çok geldi kendiniz toplatsanız emınım daha ucuza toplarsınız
bence cj ağır off road için ideal. konusanların cogu cj eski diye uzak dur demıslerdır ama cj yi tek gecerım
benım anlamadıgım 55000 $ ı nereye harcıyolar ben 20000 harcadım 2000 lirasını bazı yerlerı yenıden yaptırmaya verdım, gerı kalanı aracı o hale getırmek ıcın bende yukseltme kıtı vınc yok hadı onlarıda koyuyum 3000 artsın geri kalan özellikler aynı adamın bıride 100 000 istiyodu sözde daha fazlasını harcamış :smiley:
ayrıca belırtmek ısterım off road ıcın dusunuyosanız goruntuye aldırmayın

ophtha' Alıntı:
  Aklımda bir cj-5 alma fikri var. Lakın şu cj*8 i gördüm gayet profesyonel toplanmışa benziyor. 10617412 nolu sah.com daki ilan. Bu araç hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim. Aracı tanıyanınız var mı? ist da anadolu yakasında nereye gösterebilirim. Sizler neler önerirsiniz. ? Bu arada cj hakkında çok bir bilgim yok fakat kimle konuştuysam uzak dur diyorlar. İyi toplanmış bir araç yine de çok sorun çıkarır mı? Veya önerebileceginiz bir cj var mı?   Benim amacım agır offroad yapmak . Çamur da debelenmek.  25000 ytl lik bir bütçem var . Saygılarla...
  Bu arada bütün araçları inceledim . Çok kararsız kaldım açıkcası. Ama çamurda oynamak için cj fikri agır basıyor bende...

bencede pahalı erkan hocam...

geçen hafta atilla ustanın orada bir tane cj5 satıldı. ön-arka %100 kilit önce warn vinç 33" lastik yarış koltuğu falan tam ağır off-roadluk yürürü süper dedi ati ama kaporta kötüydü. zaten bize görüntü lazım değil ;D fiyat 6.500 ytl ve plakalı araç :( kaçtı fırsat ama böyle araçlar ati ye sık sık düşüyor. ona söylemden cj alınmaz bence... acele etmeyin mutlaka düşer. bu arada göktuğ beyde aracı satıyor. mavi cj 5 birde plakasız var onca 3000 ytl miydi neydi...

http://www.sahibinden.com/1980_cj-_5_ozel_modifiyeWQQaXQQ5009514WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/yalnizca_arazi_kullanimi_icin_cj5_WQQaXQQ7877865WQQpXQQdisplayitem

Düşünceleriniz ve yorumlarınız bana oldukça yön veriyor. Bildiginiz ve önerebileceginiz bir cj varsa Talibim. Yardımlarınızın devamını bekliyorum Bu bölümden size danışmaya devam edecegim. Saygılarla...

bu araç dikkatimi çekdi fena makine görünmüyor detay yok ama ilanda ilgilenilebilir bence

http://www.sahibinden.com/arazi_icin_kullanilmisWQQaXQQ11697109WQQpXQQdisplayitem

ozanyur' Alıntı:
bu işler böyle oluyo ben hiç bu kadarını düşünmemistim ilk başta

Zaten sorunda burda, Bu kadar emek harcıyorsun, en ince detaylarına kadar iniyorsyun, sonrada katıldığın bir gezide onu alabildiğince hırpalıyorsun... Burda devamlı bir çelişlki söz konusu...

evedilaz' Alıntı:
bu araç dikkatimi çekdi fena makine görünmüyor detay yok ama ilanda ilgilenilebilir bence

http://www.sahibinden.com/arazi_icin_kullanilmisWQQaXQQ11697109WQQpXQQdisplayitem
Evet bu araç fena görünmüyor. Artık hafta sonu incelemeye başlayacagım Belki de toplatırım . Çünkü nelerin yapıldıgını en azından bilirim veya bilindik güvenebilecegim toplanmış bir cj alırım.
beatrix' Alıntı:
Zaten sorunda burda, Bu kadar emek harcıyorsun, en ince detaylarına kadar iniyorsyun, sonrada katıldığın bir gezide onu alabildiğince hırpalıyorsun... Burda devamlı bir çelişlki söz konusu...
benimde esas cj almak istememdeki sebeb bu araçların arazide en az kırılan makinalar oldugunu düşünmem.boyası çizilsede boyatması kolay. tamiri basit . Umarım haklı çıkarım !

evedilaz' Alıntı:

Göktuğ Bey ya da CJ5 kullanan arkadaşlardan biri bir ses verirse araç için ciddi düşünülebilir
bana hoş görüncü açıkçası

http://www.sahibinden.com/jeep_cj-_5_2006_da_toplandiWQQaXQQ7111323WQQpXQQdisplayitem bir de bu var 16000 ytl ye bıraksa nasıl olur acaba? Yoksa yinede pahalı mı?

ophtha' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/jeep_cj-_5_2006_da_toplandiWQQaXQQ7111323WQQpXQQdisplayitem bir de bu var 16000 ytl ye bıraksa nasıl olur acaba? Yoksa yinede pahalı mı?

ben bu aracı toplayan arkadası tanıyorum (yanılmıyorsam) benle aynı yerde toplattı rengi benden esınlendı ılk basta benım araca musterı olmustu ben ozamanlar yenı toplattıgım ıcın satmamıstım benım gıbı oda cok heveslıydı :smiley: ama benle aynı aracı toplamış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR