Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunkarayel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,483

Etiketler
Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz?

Yürüyerek başlamanı tavsiye ederim
kampçılık, dağcılık, günübirlik yürüyüşler ve sonunda uzun kamplı geçişler yaparsan 2x2 tabanvay offroad ile geçemeyeceğin yol olmadığını, yol denilen şeyin senin için sadece zevkli orman içi geçişlerde ya da vadiler arasında arada girdiğin ve hemen akabinde çıktığın güzelliklerin bittiği yer olduğunu göreceksin tamam dersen madem bu kadar güzel sen niye araçla gidiyorsun diye; vakit oldukça ve ekip oldukça asla araçla çıkmayı tercih etmem. Yaşın genç acilen dağcılık eğitimlerine başla enerjini ona ver bir an bile pişman olursan ben buradayım. Sözümün arkasındayım.

bnde zaten alıp yawaş yawaş toplamayı düşünüyorum para bnde durdukça tükeniyor motorumu sattım 12000e elimde şuan 4,500 ytl war we dha sadece 2,5 ay oldu para elime geçeli

evet aramıza hoşgeldin genç arkadaş ifla olmaz bi virüstür cj geçmişolsun bütcene göre eniyi atracı sabırla araştır derim

alıcagın aracın kesinlikle orjinal motoru kesinlikle olsun üzerinde bide tentesi kötüde olsa bestap olursa iyi olur

mutlaka bir jeepten anlayan bilirkişin bi ustan olsun alırken sonra astarı yüzünden paglıya çıkar derim

selam tayfun kardeşim.

anlaşılan bu virusu kapmışsın. hevesin var gençlik var ama sanırım paran fazla yok. ama aşılmayacak bir sorun değil
basamakları yavaş yavaş cıkarsan bu sorunu çözersin. Cj gercekten pahallı bir araç 30 milyarda yer 5 milyarada binersin ama 5 milyarlık hiç bir zaman istedeğin gibi olmaz hep fazlasını istersin ve arkanı dönüp baktığında arabaya 15 20 milyar harçamış olursun.

bende bir cj ciyim 36 yaşındayım ve 15 yıldır bu virus içimde kapıda cj durmayınca da geçmiyor bu virus.

sana tavsiyen 4 milyara LADA ile yada SUZİKİ SAMURAİ ile başla bu bile yetmez ama %75 şini halleder. cık dağlara taşlara gercekten jeep cimisin anlamış olursun. motordaki gibi 1 senede vaz gecersen zarar etmemiş olursun. haa gercek jeep çi isen zaten ilk basamağıda cıkmış ve zaten yolun acılmış olur.
nacizane fiktim bu bilmem diyer arkadaşlarım ne düşünür. ben 55 model tuzla ile başlamıştım bu işe 15 sene evvel

ha illa cj olsun dersen O resimdeki araç sana 30 milyara patlar. daha basit bişi isterim dersen 80 model civarı bir cj 8 den aşağı değil en az 5 de masraf yer. bilgin olsun

bnce cj 8 ler görünüş itibariyle cj 5 le kıyaslanamaz bna sadece çıplak bir araç lazım onu bn zaten yawaş yawaş araca alıştıkça istek oldukça ona harcama yaparım

ben ılk jeep i aldım ıhaleden cekerek hemen yakınındakı sanayıye goturdum bır akü taktım bir bidonda benzin aldım inanılacak giibi değil tek marşta çalıstı ve tüm aksamı sorunsuz çalısıyodu 14 yıl yatmasına rağmen
sende kafaya koymussun alıcaksın kesın, oyle gozukuyor umarım sanada oyle bır sey denk gelır

yha bn buldum aslında ama aracı tanımıyorum bilmiyorum ve araçtan anlamayan bir ustada bulamadım yakınlarda araçla pancar çekiyolarmıymış nemiş hemde ucuz bnde zaten çıplak ve temiz bir araç arıyorum snin aracın resimlerini atarsanda sewinirim ozan abeeee

tamam şimdi arkadaşa kız istemeye gidiyorum gelince ekleyim :smiley: ilk halini ve son halini eklerim sen halgi ildesin sana yardımcı olalım

sağolasın
bak ızmırde olman güzel benim bir tanıdıgım var arkadasımın babası cok meraklı bu jeeplere ve anlıyo yeteneklı bır ınsan tanpon falan yapıyo cjlere alırsan ona yonlendırırım senı sana yardımcı olur

ben senın ıcın bıraz baktım ılanlara sahıbınden.com da ıstedıgın fıyata uygun bır tane gozume carptı oda emek ısteyen bır arac ve 500ytl fazla ıstersen bı bak ılan no : 2538584
** motorunda ufakdan üfleme varmıs

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR