Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunkarayel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,483

tayfunkarayel

Ana Kamp
mehabalar ben jeep almak istiyorum bna yardmcı olurmusunuz arkdşlar

CJ5_1.jpg

Etiketler
Ynt: Jeep Almak İstiyorum, Yardımcı Olur musunuz?

. ;D ;D ;D Aaallll....! :D
Tamam sevindik, Jeep almak istiyorsun da nasil bir jeep almak istiyorsun, onunla neler yapmak istiyorsun veya neler yapmak sana yeter.
Jeep konusunda pesine düsüpte gerceklestirdigim her konu sonradan yetmedi dahasini istedim durdum.
Yani öncelikle ayirdigin bütce nedir,
Ayiracagin zaman nedir ve beklentilerin nereden basliyor.
Ilk etapta böyle bir soruya ben sahsen Aaaalll...! hemen sana bir Hummer alalim derim. ;D ;D ;D

Aramıza hoşgeldiniz. Önce kendinizi tanıtabilirseniz memnun oluruz. İyi paylaşımlar.,
Link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

Ne gibi bir Jeep istediğinizi biraz daha açabilirseniz arkadaşlarımız size öneri getirebileceklerdir.

BNİM DHA YAŞIM 18 WE BNİM İSTEDİĞİM BU ESKİ ASKERİ JEEP LERDN ŞU ANKİ BÜTCM 4000 YTL ÇOK ÇABUK MSJ ATTNZ SAŞIRDM DĞER SİTELERDE BÖYLE BİŞEY YOK

BNİM GİDEBİLECEĞİM EN FAZLA YILDA 2 KEZ GAĞA ÇIKARIM ODA MEMLEKET TEYKEN AMA HERGÜN ŞEHİR İÇİ KULLANIRIM

OK. öncelikle kücük harflerle ve daha sakin yazi görüntüsüyle kendini ifade edersen daha da iyi olur.)
Oldukca sinirli bir bütce, bence bir arazi araci almadan sitedeki forumlari takip edersen bir temel edinmis olursun. daha sonra zaten kendiliginden kafanda istedgin sekillenmis olur. Bu isteginin üstüne paldir küldür gitme. Biraz icine sindir. Kendi kendine yönleneceksindir.

bn ne istediğimi buldum sanırım cj-5 bu resimdekine benzer bişi cewaplarınız için şimdiden tşkurler

jeep çi olmak bu kadar kolaymıı 18 yaşın verdiği tezcanlık heralde ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ewwet dğru sölüyor olabilirsn 1 senede motorsiklete sardm ama sonu fena bitti ondn şimdi buna sarıyorum bu dha güwenli

ben daha küçükken kaptım bu virüsü marmarisde muğlada bodrumda gezerken gördüğüm cj lerden en sonunda ehlıyetı alınca ıhaleye gırdık tam 3850 ytl ye cj yı aldık sanayıye goturdum 3-5 harcayım bınıyım dedım baktım olmuycak 3-5 mılyarlık harcama ıle o bana bınecek bende şaseden girdim her yerını yaptırdım bu da benım ayırdıgım butcenın 4 kaıtna cıktı artık sen hesap et

al  tabi niye almıycaksın ama sonucunda pahalı bir oyuncak gidip 4 bine bir jeep alıpda binemezsin kesin bir şeyleri arızalıdır sonucta eski bir arac en genci 28 yasında. hevesını kırmak ıstemem ama çok iyi düşün. forumda gez garaj bölümüne falan iyice bak arkadaslar nasıl ne sekıllerde bınılecek hale getırmısler zor ama zevkli bir uğraş

mesela senın ekledıgın foroğraftakı jeep in sadece lastik jantı 4000 eder :smiley:

Selamlar ,
Alma diyemeyiz zira gerçekten güzel bir uğraş . Yalnız diğer arkadaşlarında dediği gibi 4000 ytl ye alınan bir araca hayli masraf etmen gerekebilir .

Dahası araç senin için bir ihtiyaçsa ve hergün kullnacaksan . Konfor arıyor musun ? Hangi ildesin ? gibi konular önem kazanıyor .

Bence isteklerini , ihtiyaçlarını ve ayırabileceğin bütçeni iyi düşün ve acele edip sonra pişman olma . Şimdi olmazda 2 sene sonra alırsın ama illallah demeden keyifle binersin , yaparsın ...

Benim şahsi görüşürüm 4000 ytl toplam bütçense şimdilik girme bu işe , çünkü 3000-3500 e aldığın bir cj yi toplaman gerekecek . Yalnız yanlış anlama , off road ve doğa bir hastalık , araştır , öğren , dene tam olarak isteklerini netleştirip bütçeyi toplayınca azırlıklı olarak girişirsin . Aceleye gerek yok hayatta herşey hemen olmuyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR