Jack Wolfskin Pantolon- Land Cruiser Gömlek İsteyen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 287
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,865

Etiketler
ben gomlek için tek giyeriz diye baktigim için montun altinda pek dusunmemiştim acikcasi hemen soruyorum gri olayini mantikli dediginiz.
pantolon işine gelince sadece tek model oda siyah olani diger model geldi çok sik ama kumasi uygun degil sıyagi elinize alip bir iki giyince bana hak vereceksiniz. Bu arada 8 gomlekden ve2 pantolondan dustuk bunlara.. pantolon kesin gomlek rengine bakiyoruz...
Beyler gömlek için gri kesin bilgi yok sali gunu netleşecek. Volkan kardeş kampa gidiyor biliyosunuz onlar 100 km yolu bir gunde gidiyolar bir gun kalsa bir gun tamir bir gun donme anca saliyaaa

Bu arada liste içinde bu başligi kullanacagiz forumu fazla meskul etmiyelim.

Tarik bu pantolondan al bak aglarsin sonra gogul amcana bir yaz bakalim markayi fiyatlarina bir bak.. neticende bir pantolon gorsunn. Senin için yazi yazdirmiyorum pantolona dermişimmm..

muco bak gen altan altan giydiriyon volkana bulaşma bari gömleğe yoyota muco yazar gönderir görürsün gününü

ya kesin alacam almak problem değilde senin elinden geçip gelecek ya o iş biraz kötü sende pantolon mutasyona uğrayıp gelirse ne yapacam onu düşünüyom :D :D :D :D yapmazsın dimeee yok yok yapmazsın pantolon sağlam gelsin bide aşentiyon yoyota gömleği gönder senin hatrın için yanına gelince giyeyim :D :D

Mücahit gömlekte sahra rengi çok şık olur. Ama pantolon ile uymaz denilirse doğrudur, bence gömleği bağımsız düşünmek daha iyi olur .Pantolonların iki modelide süper gözüküyor.

aozturk' Alıntı:
Başlık daha yeni akşama haberi olur, olmaz ise ararız Ömeri :smiley:

ömer beyin arkadaşı haydar dayı da fena halde toyota hastası olmuş.burak beyin aracını anlata anlata bitiremiyor.içi fabrika kokuyor dedi.o derece bayılmış.3 x filan gömlek varsa haydar dayıma alalım.ona bayağı bi battal beden lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR