Jack Wolfskin Pantolon- Land Cruiser Gömlek İsteyen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 287
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,846
beyler resımlerı atamıyorum çok buyuk kupeli nete gelince ona atarim kuçultur.

Heytem abiye özel o canim sana olmaz.

IMG_0417[1].jpg

IMG_0418[1].jpg

Etiketler

CDM-SUBARU' Alıntı:
Mücahit Bey,öncelikle böyle bir işede al attığınız için size teşekkürlerimi iletiyorum :D

Benim sizden ricam,kendinize özel olarak yaptırmış olduğunuz vücudu sımsıkı saran tayt mayolardan istiyorum ;D
Biliyosunuz tayt mayo için ölçülerimiz aynı ;D

Aahahahahaha tayt mayo ahahahaha koptum yaaaa ;D ;D ;D
+1 yaz kampları için ideal olur :smiley::smiley::smiley:):smiley::smiley:):smiley:

Beyler pantolon bu yazilar ve turuncu dikişler GRİ olacak diger pantolondaki renk yani daha asil ve sakin kirmizi yapalim dedim monta uysun. Ama o zaman tek giyilince bagiracak YANİ DİKİŞLER GRİ RESİMDEKİ GİBİ DEGİL.

Gömlekde sorun yok herkez takim elbise içine giydigi bedeni yazacak o kadar bayanlar özellikle belirtilecek bayanlarda bayan kesim olacak ..
Fiyatlara gelince GÖMLEK 60 TL PANTOLON 50 TL. birer adet fiyatlaridir. mallarin ikiside bana kargolanacak ben burdan size kargo yapacagim size tek kargo gelecek benim şirket anlaşmam var kargo fiyati uygun olacaktir. KARGO UCRETİ ALİCİYA AYİTTİR. masraflar pontolon fiyatina ilave edlimiştir.
Arkadaşlar adet sikintimiz yok kar endişemiz yok amaç neşelenelim birlikde bir şeyler yapalim kampda bayirda şirinler gibi dolaşalim. Urunlerin kalitesini bir onceki partide gorduk bana özelden bazi şikayetler geldi özellikle bayan kesim konusunda bu sefer onu aşacagiz. Uretici arkadaşlar malinin arkasinda sorunlarinizla ben bizzat ilgilenirim.

Müco gömleğin rengi yeşil-krem mi olacak?
Diğer aldıklarımıza uymayacak sanki. Mont, polar ve pantalonda gri ve kırmızı renk ağırlıkta zira.

Pantolonlar iki adet değişik renklerdemi birini tercih edeceğiz yoksa ikisi ayrı ayrı model pantolonmu iki model ise ikiside okey gömleklerin rengi landcı arkadaşlarınki ile aynı montlarla yada polarla pek uymayacak gibi gri lacivert olsa daha uyumlu olmazmıydı yanlış anlama gömlekte pantolonda güzel sadece daha iyi olması açısından söylüyorum

ulen muco teneke önüne çıksın ne diyim ne istiyon bizden kanka allah sana da bi teneke nasip etsinde şu tenekecilerden uğraşmaktan vazgeçesin ne diyim bu sefer benide unutma bi kıyak geç :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR