İznik Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,507
Ynt: İznik Buluşması

Sizlere ne diyebilirim ki?
Kar-kış olacak derken piyangodan çıkan bahar havasında güzel bir kamp yapmışsınız. İznik belediyesinin hoşgörüsü ve misafirperverliğinde ilkbaharı çiçekler ve otlarla karşılayıp iki akşamlık nevaleyi de doğrultmuşsunuz :D
Bu güzel dostluğu oluşturup bizlerle paylaştığınız için kampa katılan tüm karavan sever dostlara teşekkür ederim :smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler

Tek kişilik karavancı ve katılımcı olmam nedeniyle beni çekincelerimden uzaklaştırıp, bugüne kadar katıldığım bütün gezilerde aralarındaki sıcak ortama kabul eden karavancı dostlarıma selam ve saygılarımı iletiyorum,sağolsunlar.

Sevgili Haldun ve Emel ve tabii diğer Gezenbilir dostları,

Katılamadığım İznik gezisini bikaç hafta önce kısa da olsa yapmış biri olarak,herbirinizin ne kadar iyi vakit geçirdiğini tahmin edebiliyorum.Resimler de tekrar yaşamış oldum İznik ve çevresini...Bu yüzden yolladığınız resimler için hepinize,özellikle de Haldun kardeşimin,eşler için yazmış ve hissetmiş olduğu ince düşünceye tekrar teşekkür ediyorum.Bu teşekkür,bir bayan olduğum için tüm eşler adına gelsin:smiley:Keyifli geziler....

Arkadaşlarla bir türlü tanışmak nasip olmayalı bu kaçıncı gezi...
İznik'e de ne zamandır gideceğiz,denk getirirsek yayın şiş yiyeceğiz derken rakı muhabbetine de uzun bir ara vermek durumunda kaldık ama birlikte rakı&balık muhabbetinden çok daha güzelini yapabilirdik inanıyorum.

Bu arada navigasyon kullanan iki arkadaşımızın "hazin maceralarını" izledik.Dağda bayırda kaybolmanın zevkini çıkaranlarda oluyor eziyetini çekenler de. :D :mad:
Ne dersiniz...Bu alete o kadar çok "takılmasak yani" diye düşünmemek elde değil.

Mutlu gezilerinizin hoş hikayelerini yeniden izleyebilmek dileğiyle,

Evet Sayın Rüzgar umarım ,cd nizi Rosinha da gezdiriyorum belki bir gün bir yerde karşılaşırız diye.

Şimdi o gün için İznik i gezmiştik kimse fotoğraf koymadığı için ben telefonumdan bir iki tane koyayım dedim... ama asıl yazış amacım bu değil,insanlara karşı duruşumuz çok önemli özellikle çocuklara karşı...

İznik Ayasofya cami

[attachment=1]

Medresenin içinde ki çay bahçesinden,sanırım her İznik e gittiğim de uğramayı isterim ayrıca İznik çinilerinin satış yerlerinden biri.

[attachment=2]

Şimdi gelelim örnek olma konusuna,çocuklarınızı belli bir yere kadar kontrol edebilirsiniz, belli bir yaştan sonra çocuk dışardan etkilenmeye,doğruları görmeye başladıkça da değişmeye başlar.

Şimdi siz çocuk olsanız kimi örnek alırsınız otların içinde bulduğu pırasayı ayıklayan kişiyi mi ?

[attachment=3]

Yoksa hayatın tadını çıkaran birisini mi !

[attachment=4]

Yağmurda ki bakışlara dikkatinizi çekerim...

Pırasacı baba mı sizce örnek olmalı, lütfen bu harika çocukları bu arkadaşların elinden alalım 15 günde birde olsa doğru yolu göstermek için hep beraber çaba sarfedelim,örneğe bak pırasa baba :D

[attachment=5]

ayasofya.jpg

fotoğraf.jpg

pirasa.jpg

iyi örnek.jpg

tas_sektirme.jpg

Baba olursan seni de göreceğiz... Nickini "kasımtosböcee" olarak değiştireceğim o zaman ;D Çocuğunu marketlerde satılan binbir türlü kimyasal katkılı yiyecek içecekten nasıl koruyacaksın, ayaklarını öyle uzatıp oturmaya vaktin kalacak mı bakalım.. ;)

O değil de yine kaçırdığım anlardan biri olarak şuna yanıyorum:

Yağmur "Babaaa taş sektirmeyi öğrendim!" diyerek koşa koşa yanıma geldiğinde onun için ne kadar önemli bir şey olduğunu düşünemeyip "aferin" deyip geçiştirivermiştim... Kimbilir kiminle ne konuşuyordum o sıra?.. :( Bu anı da ancak sizin fotoğraflara bakınca hatırladım.

Onun için önemliydi. Kızıma taş sektirmeyi öğrettiğin için teşekkür ederim. Örnek alacağı böyle "amcalara" da ihtiyacı var tabi. Ben babalıktan istifa edemeyeceğime göre pırasacılığa devam..

orsaalabanda' Alıntı:
O değil de yine kaçırdığım anlardan biri olarak şuna yanıyorum:

Yağmur "Babaaa taş sektirmeyi öğrendim!" diyerek koşa koşa yanıma geldiğinde onun için ne kadar önemli bir şey olduğunu düşünemeyip "aferin" deyip geçiştirivermiştim... Kimbilir kiminle ne konuşuyordum o sıra?.. :( Bu anı da ancak sizin fotoğraflara bakınca hatırladım.

Onun için önemliydi. Kızıma taş sektirmeyi öğrettiğin için teşekkür ederim. Örnek alacağı böyle "amcalara" da ihtiyacı var tabi. Ben babalıktan istifa edemeyeceğime göre pırasacılığa devam..
Cem neyse ki telafisi mümkün olan bir sürede bunun farkına varmışsın. Çocuklar bazen o kadar hızlı büyüyorlar ki bazı eksikleri tamamlamak için geri dönmek imkansız oluyor. Senin erken teşhisin sayesinde bolca zamanın var. Ayrıca bunu bizimle paylaştığın için teşekkür ederim, sayende bu mesajı okuyanlarda da farkındalık yaratacaksın ;)

Belli ki ortam güvenli ve keyifli. Bizler eleştirmeyi biliriz ama memnuniyetimizi pek ifade etmeyiz. Konunun uzmanlarından bir ricam olacak. Bu olanağı sağlayan belediye yetkilelerine bir kaç mutluluk fotoğrafı ve bir teşekkür mesajı lütfen, ki onlar da çabalarının mutluluk sağladığını görüp paylarına düşeni alsınlar. Belki de zaten çoktan bu işi yaptınız. Eski toprak işte deyip, geçiverin gitsin.
Bir dahaki sefere birlikte olmak dileğiyle...

Ben her yolu denedim ama maillerim bir türlü ulaşmıyor,şimdilik diyerek anı defterlerine teşekkür yazısı yazdım.

Gezenbilir Karavan Grubu adına, güzel bir fotoğrafımızla birlikte teşekkür mesajı gönderdim İznik Belediyesi'ne...

Oradayken de konuşmuştuk.. Geziye katılan herkes ayrı ayrı bireysel teşekkür mesajlarını iletecekti...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR