İznik Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,507

taiga

Gittik, döndük yada en azından ben döndüm yarına hazırlıklar için...

Ortam güzeldi, dostlarla olmak güzeldi, ateş başı güzeldi, her şey cidden çok güzeldi...

Yanılmıyorsam toplamda 10 karavana ulaştık...

Ekiptekiler dönünce görselleri yüklerler usul usul...

Not: İznikteki bu ortamı bir şekilde ısrarla sahiplenmek lazım, cidden çok uygun karavan konaklamasına...

Etiketler
Ynt: İznik Buluşması

Ortamı merak eden dostlar için tadımlık 2 foto koyuyorum...
Arkadaşların yükleyeceği karelerle çok daha kapsamlı bir görünüm kazanır İznik gezimiz...

IZNIK 262k.jpg

IZNIK 268k.jpg

Evet... Gerçekten güzel bir birliktelik olmuş. Diğer fotografları merakla beklemekteyiz.

Hafta sonu havanın güneşli ve pırıl pırıl olması iyi şanstı, siz kafa dağıttınız, biz çalışmaya devam ettik...

Bende iki fotoğraf ekleyeyim devamı yarın,suratım güneşten bronzlaştı...

İlk gelenler ve ben,şimdi uzaktan baktığınızda bu insanlar ne yapıyor diye düşünebilirsiniz...

[attachment=1]

İşte bunu yapıyorlar,arkadaşlar hem ibiş keyfi yapıyorlar ,bunuda Emel hanımın yaptığı sabah kahvesi ile birlite...

[attachment=2]

yazılacak baya birşey var aslında ama bunu yarına saklıyorum çünkü tam anlamıyla ibiş keyfi yapıyorum şu anda ,sabırla çay ayağıma kadar gelsin diye de bekliyorum.

Arkadaşlar kısaca şunu belirteyim biz hep keyifli anlarımızı anlatırken onlar hep geri plandalar , bazen yarım bazen çeyrek bir teşekkürle geçiştirdiğimiz arkadaşlarımız var,hayat arkadaşlarımız,onlara gerçekten çok teşekkür ediyorum herşeye rağmen bizle birlikte soğukta,rüzgarda o daracık karavanda biraz daha mutlu olalım diye yapmadıkları şey yok,birde çocuk bakan,onlara yemek yapan,etrafı temizleyen .........an larımıza saymakla bitmeyecek ,değerli artılar katan arkadaşlarımız.Ben eşsiz gittiğim gezilerde bile her zaman onların yaptığı birşeylerden yedim yada içtim,
bilirim eskiler der ''eşini aptal kocalar över diye''ama ben bu gezilerimize katılmış bütün bayanları övüyorum hemde limitsiz.

DSCF0304.jpg

DSCF0324.jpg

İlk fotoğraflardan gezinin zevkli geçtiği anlaşılıyor. Fotoğrafların devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

Kim inanırdı ki 2 gün önce 50 cm. kar altında olduğumuza?

Galiba hava durumu konusunda yine dört ayak üzerine düştük. :smiley: Yüzüm güneşten ciddi derece yanmış durumda. Aynı zamanda açık hava ve bol oksijen de çarpmış olmalı ki başım hafiften ağrıyor..

Keyifliydi... Hem de çok..

[attachment=1]

Artık karı-koca biz de ibiş keyfinin tadına varıyoruz... Üstelik o kocaman heyula sandalyeleri bagajımızda taşımadan.. Nerede ibiş sandalyesi buldun, oraya hemen çök... :smiley:

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

PIC_1489.jpg

PIC_1494.jpg

PIC_1488.jpg

PIC_1490.jpg

PIC_1525.jpg

Cumartesi işimin geç bitmesi nedeniyle geziye katılamayanlardanım. Şu anakadar olan resimlerden anlaşılan güneş
geziye damgasını vurmuş,şehir gezisi yapıldımı merkeze mesafe nekadar. Hadi arkadaşlar yeter meraklandırdığınız
resim ve yorumlar bekliyoruz.

Gelemeyen arkadaşlar için üzgünüm,ilk önce bu üzüntümü belirteyim.İznik in çarşısını,medresesini gezdik,çobacısında balık çorbası,çiniciler çarşısında çayımızı,çarşısından da elmalı kurabiye ve doğal ekmeğimizi aldık.Bu alımlar elimizde ki ve miğdemizde ki fiziksel artılar,içimizde ki artılar ise,hayatımız da mutlu olduğumuz anlara katılan bir iki damla daha.

Bu gelişimizde ki Çerkeş göleti.

[attachment=1]

[attachment=4]

Geldiğimiz de ilk yaptığımız eylem buydu...

[attachment=2][attachment=3]

çerkeş göleti.jpg

iskele.jpg

iskele de.jpg

yol.jpg

Tabi çok yorulunca(nerden baksanız 200-300 mt çooookkk uzaktan bakarsanız 9-10 km)) hemen yorgunluk kahvesi ve dinlenme moduna geçtik...

[attachment=1][attachment=2]

Daha sonra Aravan grubuda gelmeye başladı...

[attachment=3]

Sonrası akşam sefası...

[attachment=4][attachment=5]

DSCF0319.jpg

taiga racoed.jpg

aravan grubu.jpg

DSCF0349.jpg

DSCF0351.jpg

Akşam sefasına devam...

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Arkasından harika bir sabah...

[attachment=4][attachment=5]

gece ısınması.jpg

gezen ibiş ruhları.jpg

DSCF0351.jpg

en büyük karavan penceresi.jpg

kahve hazırlığı.jpg

Estanteneler...

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Son fotoğrafa bakarak bu gezinin yüzlerde ki yansımasını göreceksiniz...[attachment=5]

isimsiz karavan.jpg

en çok çalışan.jpg

fotocu orsa.jpg

ibiş in doğal etkisi.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR