KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Önce kırsal motorini kaldırmalarının sebebi buymuş demek ,daha fazla vergi için tek motorine çevir, onun da fiyatını 4'e daya.Kendimi keriz (özür dilerim) gibi hissediyorum. Sonuçta kömürlükte mazot üretecekmişim gibi geiyor. :-\
Olur da bu kadar olmaz.. Akaryakıt konusunda enflasyonun % 100 lere dayandığı zamanlarda bile böyle zulüm görmedik. O zamanlar en azından elimizdeki malın da değeri artıyordu...
Önce kırsal motorini kaldırmalarının sebebi buymuş demek ,daha fazla vergi için tek motorine çevir, onun da fiyatını 4'e daya.Kendimi keriz (özür dilerim) gibi hissediyorum. Sonuçta kömürlükte mazot üretecekmişim gibi geiyor. :-\
Çok zorunlu olmadıkça kullanmamak gerek zaten.. Bakıyorum da büyük şehirlerin trafiğinde ne bir eksilme, ne azalma...
Ben ciddi ciddi protesto ediyorum son zamları. İşim için bile bir çok konuda fedakarlık ediyorum. Mazot hakkımı yalnızca toplu gezilerimiz için kullanacağım..
Çok değil şöyle bir haftalık "yakıt almıyorum" şeklinde ciddi bir toplu protesto yapılsa bakın nasıl paşa paşa geri alırlar o zamları... O zaman ne dünya piyasaları kalır ne Libya krizi..
Biz petrol zengini değiliz evet, devlet olarak doğrudan vergileri toplama aczimiz de var.. Bu yüzden soluduğumuz havadan, içtiğimiz suya kadar her şey dolaylı vergilerden nasibini alıyor.. Akaryakıt da bu tür vergi toplamanın en kolay yolu. Katar ile Suudi Arabistan ile aynı fiyat olmasını bekleyemeyiz elbette... Ama kazığın boyunun da bir sınırı olması gerekmez mi?
Alper bey,
Yayla gezilerimizde şartların zorlaştığı gezilerimizde sadece çekme karavanı ile katılacak arkadaşlarımıza ön bilgi verme gereği duyabiliriz.
Bunun dışındaki tüm gezilerimiz çekme yada alkoven,camper tüm karavancılarımıza açıktır. Selamlar.
Levent