memocan
Ana Kamp
öncelikle aytepeyle ilgili bir cok konu var farkındayım fakat ben bu gezide beklemediğim kadar eğlendim ve paylaşmak istedim. özellikle fotografları koydum nerdeyse her karesini koymaya çalıştım. çünkü istanbula bu kadar yakında bu kadar dogal guzelliği olan ve insanları açısından da (siyasi tercihlerini bi kenara bırakıyorum seven var sevmeyen var orası başka konu) inanılmaz yardımsever bi kitleye sahip bi yer olduğu aklıma gelmezdi. 20 Mayıs oglen 2 yada 1de ,tam hatırlamıyorum, Haydarpaşa'dan trenle harekete başladık. izmite yaklaşık 1.5 saat sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam. izmitte indikten sonra hemen istasyonun yanından, yanından buyuk cadde geçıo o caddenin karşısından, minibusler kalkıyor. ordan yuvacık minibüslerine bindik yaklaşık 45 dakkalık bi yoldan sonra bizi yuvacık köyünde bıraktı. tam olarak burası
[attachment=1]
[attachment=3]
öncelikle merkezde daha doğrusu bize göre merkezde çünkü merkez köyün daha aşşağısında kalıyormuş sonradan öğrendik herneyse biraz dolandık etrafı inceledik 2şer lahmacun ve alışverişten sonra burdan öncelikle yuvacık barajına ordan da servetiye köyüne gitmek için yola koyulduk.
[attachment=1]
[attachment=3]
öncelikle merkezde daha doğrusu bize göre merkezde çünkü merkez köyün daha aşşağısında kalıyormuş sonradan öğrendik herneyse biraz dolandık etrafı inceledik 2şer lahmacun ve alışverişten sonra burdan öncelikle yuvacık barajına ordan da servetiye köyüne gitmek için yola koyulduk.