İzmit Dağları Gezisi (8 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metehan41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,062

metehan41

only jeep...
Yer
KOCAELİ
arkadaşlar selamlar. İzmitte bulunan şu an 6 araçlık konvoyumuzla ufak çaplı bir off-road gezisi yapacağız. Yakında veya uzakta olan bütün arkadaşlar davetlidir. Planlanan gezi Pazar sabahı 10:00'da , İzmit Outlet Center 'daki BP petrolde buluşmayla başlayacaktır. Ohhh burada yağmurda başladı. Çamurumuz bol olur inşallah... :smiley:

1-) metehan41
2-)doğan54
3-)ophta
4-)turbocevat
5-)orhunsenocak
6-)mustafaozdag
7-)..................... buyrun burayada kendiniz yazın...

Etiketler

yuvacık baraj üstünden başlayacak, arkadan aytepe-ercova-inönü yönünde olabilir. gezimizi klavuzumuz doğan abimiz yönlendirecek. bu dağları en iyi o bilir...

Ynt: İzmit Dağları Gezisi (8 Haziran 2008)

Gittiğiniz yerler ile alakalı notları ve fotoğrafları bekliyor olacağız :smiley:

Şimdi gördüm. Ben yarın için Soğucak yaparım diyordum. Yeni suzukimi denerim diye.. Eğer yetişebilirsem size katılırım. Kime nasıl erişebilirim. Telleri mesaj atarsanız iyi olur.

Bugün geç kalıp erken ayrılmak zorunda olsakda güzel bir gün oldu. Yeni aldığımı Suzuki'yi denemek için iyi bir tecrübe ettim. Ama offroad olarak değil, Mustafa'nın aracını çekerek :smiley:

Gezi güzel başladı ve iki farklı şekilde sona erdi. Bir offroad'a kavuşanlar, diğeri bizler (Ben, Mustafa [daglar], Hakan) mangala kavuşanlar. Mustafa'nın Cherokee'sindeki bilyalar dağılınca ve bendeki benzin garip bir şekilde azalınca Aytepe'den ayrıldık. Araçda daha büyük problem olmaması için aracı çekeren İzmit'e vardık. Ehh az maceralı olmadı..Mustafa arkadan izleyen sen olunca daha iyi anlatırsın sanırım..

Doğan abinin önderliğinde ise diğer grubun Ercova yaylasında iyi offroad yaptığı bilgisini aldık. Eh kısmet değilmiş. Artık bir dahaki sefere.

Onca zamandır o tarafa gider gelirim ama Doğan Abi'nin izlettiği rota güzeldi. Ben Orman Denetlemesi klübesinden Menekşe yaylasına gider, İnönü yaylası içinde Tepecik köyü yolunu izlerdim. Offroad için bu mevsimde çok nimet olmasada bizim Aytepe'ye kadar izlediğimiz bu rotada güzel yolculuk yaptık.

Aytepe_Gezenbilir_Harita.jpg

Şimdide fotolar

Mustafa (daglar) Cherokee'si hemen benim önümde..
DSC_4617.JPG

DSC_4618.JPG

Cevat Abinin Ford'u ise hemen arkamda...
DSC_4621.JPG

Yanımda ise Biblo
DSC_4663.JPG

Doğan Abi Yuvacık barajına kuş bakışı bize bir seyir ve bilgi veriyor ve burada hatıra fotomuzu çekiyoruz.
DSC_4623.JPG

DSC_4624.JPG

DSC_4625.JPG

DSC_4626.JPG

DSC_4628.JPG

Sonra yola devam...
DSC_4629.JPG

DSC_4633.JPG

DSC_4637.JPG

Sonra Papaz deresine doğru giriş yapıyoruz ama Dere kurumuş.
DSC_4642.JPG

Mustafa yolda çamur yokken çamurun tümünü yinede toplamayı başardı ;D
DSC_4645.JPG

Buda benim yeni Suzuki 8)
DSC_4646.JPG

DSC_4647.JPG

Sonra Aytepe yoluna doğru devam ediyoruz.
DSC_4649.JPG

DSC_4651.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR