İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,169
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010)

Son 2 resim orjinal resim mi çok güzel çıkmış...

Etiketler
Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010)

Serkan (pandipieri) daha önce bahsetmişti çok güzel bir yer diye gelip gelemeyeceğim kesin değil yalancıdüşmemek için son gün yazacağım katılımımı...

Çok istememe rağmen gelemiyorum. Resimleri forumdan takip edeceğim. :(

Benim hafta sonu Ödemişte olmam gerekiyor, belki Gölcüğe veya Bozdağ'a çıkarım vakit bulursam.

Ercan Agbi tebrikler ...

1 - Erdal & Hayat ................ Disco-1
2- Mustafa Dilek ................ Grand Vitara
3 - Özgür ......................... LR Series IIa
4 - Serkan ....................... Toyota LC
5 - Mustafa Demir ............. Vitara JLX
6 - Burak Kaplan ............... LR Freelander (%80 ihtimalle)
7 -
8 -

erdalyaman' Alıntı:
Serkan, Biz turgutlardan, yani şelalenin üst tarafından gideceğiz. Turgutlardan sonra toplam 4 km kadar mesafe görünüyor. Biz sanıyorum 3 yada - 3,5 km kadar araçla gidebileceğiz. Doğru mu tahmin ediyorum ?

Sonra Türkmenköye gideceğiz ama oradan şelaleye dönmeyeceğiz. Sanırım 45 dak. dediğin yol aşağıdan ulaşılan yol olmalı

Erdal bey biz gittigimizde koyluler orman yolunu tel orgu ile orup kapatmislardi. turgutlardan sonra arabayı genis bir duzlukte bırakıp yurumustuk tabi hızlı tempo yuruyus ile 40 dk diyelim. benim soyledigim yol da yukaridan ulasilan yol. yani selalenin ust tarafına cikiyor o yol. zaten oradan altına inmek pek mumkun degil ya iple inilir, ya da ta selalenin cevresi dolanılır, ben de cektigim fotolar var koyayım isterseniz... istanbuldan erken donersem ben de katılacagim belki yardımım olur :smiley:

burasi bir sure icinde yurumek zorunda kalınan (ama cok kısa) akarsu... bunun sonu selale zaten...

PB170006.jpg

asagidaki foto selalenin hemen yanındaki genis duzluk, ancak buraya araclar giremiyor...

PB170009.jpg

PB170017.jpg

selalenin dokuldugu yer, baktım ama maalesef yolda hic foto cekememisim hedefi bulabilme kaygisi ile...

PB170025.jpg

Serkan abi fotoğraflar çok güzel, ayrıca nazik teklifin için teşekkür ederim, emme manifoldu ile arka amortisörleri açtık yetiştiremezsem sizin araca misafir olarak ben geleyim :smiley:

Selamlar

mdilek' Alıntı:
Dikenli teller kesilebilir mi?

Turgutlardan itibaren yol araçlarla geçemeyeceğimiz şekilde ise o zaman bu 4 km yolu yürümeyip, Turgutlardan Türkmenköye araçlarla indikten sonra şelaleye alt taraftan ulaşırız. Bu durumda 500-600 mt kadar yürümemiz gerekecek. Bir şekilde çözüm bulunur ;)

Ne kadar güzel yerlermiş böyle...

erdalyaman' Alıntı:
Turgutlardan itibaren yol araçlarla geçemeyeceğimiz şekilde ise o zaman bu 4 km yolu yürümeyip, Turgutlardan Türkmenköye araçlarla indikten sonra şelaleye alt taraftan ulaşırız. Bu durumda 500-600 mt kadar yürümemiz gerekecek. Bir şekilde çözüm bulunur ;)

bu en mantıklı cozum olabilir... erdal bey siz olduktan sonra her turlu cozum bulunur, icimiz rahat geliriz...

mdilek' Alıntı:
Dikenli teller kesilebilir mi?

dikenli telleri biz birkaç yerlerde kesmistik ama, bazı kısımları tarla, sanırım koylu hayvan girmesin diye yapmis onlari kesilirse sorun olabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri