İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 391
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 117,580

Etiketler
Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

pandipieri' Alıntı:
haklısın ademi beni de dusundurdu... o guzelim dogada ne isimiz var diye...
bilhassa bazı gezilerde yapılan gereksiz driftler... taş kaya yuvarlamaları... çok etkilşyor ordaki yaşayan canlıların habitatlarını.. ses grültü üremelerini etkiiyor stres koşulları oluşuyor.. biz arazideçalışırken hep kaldrıdığımız taşı bile aynı yerine koymaya dikkatederiz... bizim zevkimizmi öncelikli yoksa ordaki canlılarmı derseniz biraz çelişkide kalıyoruz elbetteki onların yaşamı önemli...

kesinlikle haklısın biz gidip onlarin alanlarını isgal ediyoruz ya da onların evinde geziyoruz ve hatta belki bozuyoruz...

Bir kızılderili atasözü derki ;

Doğa insanlara değil, insanlar doğaya aittir...

SERKANCIM: Hoş geldin.
Arkadaşlar herkese günaydın
Anlatım ve detayları muhabbet sayfasına alsak daha iyi olacağı kanısındayım.
Mustafa bey aramızda görmekten mutlu oldum.
hepinizi kocaman kocaman öpüyorum.....

erdalyaman' Alıntı:
Mustafa bey aramıza hoşgeldiniz :D
Karter muhafaza için GV. lara uygun offroad aksesuarı araştırıp bulabilirsiniz sanırım. Bu tip muhafazalar aliminyum-çelik alaşımından olduğundan hafif ve sağlam olur, söküp takılabilmesi pratiktir. Ancak bulamazsanız yerinde ölçü - şablon çıkararak 4 mm sac ile de yapılması mümkündür. Öncelikle hazırı var mı araştırın bence

Lastik ve diğer modifikasyonlar için bu forumu tararsanız birçok bilgilere ulaşabilirsiniz benim önerim bir takım AT lastiktir.

Marşbiyel koruyucusu size bir tepe aşarken, teker bir taş veya tümsek üstünden geçerken aracın yan tarafı zemine/taşa oturması durumunda kapıların altının hasar görmesini önleyecektir. Ancak piyasada süs için yapılan ince aliminyum borulardan bahsetmiyoruz. En azından çelik boru veya etli krom boru olmalı ve olabildiğince kapı alt hizasına yakın ve yükseğe monte edilmeli ki tepe açısını, yerden yüksekliği azaltmasın
sevgiler
Tavsiyelerinizi dikkate alacam. Zaten yanlış birşey yapmak istemiyorum. Hatta her ustayada güvenip aracımı emanet edemem. Malum birçok kasap ustada var. Eski aracıma basit bir alarm taktırdım. Arabayı perşan etti. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Ancak bundan sonraki yazılarımı muhabet köşeside yazacam.
Tez zamanda eksiklerimi tamamlayıp sizlerin gezilerine katılmak istiyorum.

Ad Soyad : Volkan DURAN
Meslek : 9 eylül ing.işletme 1995 mezunuyum fakat askeri malzeme ticaretiyle ilgileniyorum..
Sahip olduğu Araç : 2010 transporter(biliyorum sizinkilere benzemiyor ama ne yapalım iş için...en kısa zamanda defender olacak inşallah..)
İlgi alanları : kesinlikle doğayla ilgili herşey...
Mail adresi : volkanduran_1974@hotmail.com

Kan Grubu : A Rh+

şimdilik herhangi bir off-road aracım yok fakat en azından aranızda bulunmak bile keyifli olacaktır..

akademic' Alıntı:
Hoş geldiniz Volkan bey ...

valla bravo..anında cevap :D
teşekkürler ,hoşbulduk...

bu arada her türlü araç logolarından elinde corelde çizimi olanlar bana yollarlarsa onlar için nakış olarak işleyip hediye etmek isterim. ;)..yani montunuza yeleğinize şapkanıza veya ne bileyim aracınızın koltuklarına bile dikilebilecek armaları yapabilirim...arabam yok bari araçlarınızda benden bişeyler gezsin dursun...

Hoşgeldiniz Volkan abi, bir transporterla 2 tane düz dizel 110 defender alabilirsiniz :smiley: o hem yük taşır hem arazide gider ;D ;D

Selamlar

Hoş geldiniz volkan bey :smiley: en kısa zamanda bir gezide tanışmak dileğiyle :smiley:
Sonraki hafta bir 4x4 alacaksınız zaten ;D

ozcour' Alıntı:
Hoşgeldiniz Volkan abi, bir transporterla 2 tane düz dizel 110 defender alabilirsiniz :smiley: o hem yük taşır hem arazide gider ;D ;D

Selamlar

ahh ahh zaten transporter ın girdiği askeri birliklerde defender larla yanyana halini görseniz ağlarsınız ;D..ben dayanamıyom bakmaya..transporter yeni ama defender bambaşka kardeşim..o heybetli transporter küçülüyor o ihtişamlı defender ların yanında...dediğim gibi işim hep askeri birliklerde.artık başka gözle bakar oldum defenderlara... ;D

erdalyaman' Alıntı:
Hoş geldiniz volkan bey :smiley: en kısa zamanda bir gezide tanışmak dileğiyle :smiley:
Sonraki hafta bir 4x4 alacaksınız zaten ;D

hoşbulduk erdal abi.. :smiley:..inşallah en kısa zamanda araçsız olarak tabii ki ;D aranızda olmaktan keyif alırım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR