Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi
haklısın ademi beni de dusundurdu... o guzelim dogada ne isimiz var diye...
haklısın ademi beni de dusundurdu... o guzelim dogada ne isimiz var diye...
bilhassa bazı gezilerde yapılan gereksiz driftler... taş kaya yuvarlamaları... çok etkilşyor ordaki yaşayan canlıların habitatlarını.. ses grültü üremelerini etkiiyor stres koşulları oluşuyor.. biz arazideçalışırken hep kaldrıdığımız taşı bile aynı yerine koymaya dikkatederiz... bizim zevkimizmi öncelikli yoksa ordaki canlılarmı derseniz biraz çelişkide kalıyoruz elbetteki onların yaşamı önemli...pandipieri' Alıntı:haklısın ademi beni de dusundurdu... o guzelim dogada ne isimiz var diye...
Tavsiyelerinizi dikkate alacam. Zaten yanlış birşey yapmak istemiyorum. Hatta her ustayada güvenip aracımı emanet edemem. Malum birçok kasap ustada var. Eski aracıma basit bir alarm taktırdım. Arabayı perşan etti. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Ancak bundan sonraki yazılarımı muhabet köşeside yazacam.erdalyaman' Alıntı:Mustafa bey aramıza hoşgeldiniz
Karter muhafaza için GV. lara uygun offroad aksesuarı araştırıp bulabilirsiniz sanırım. Bu tip muhafazalar aliminyum-çelik alaşımından olduğundan hafif ve sağlam olur, söküp takılabilmesi pratiktir. Ancak bulamazsanız yerinde ölçü - şablon çıkararak 4 mm sac ile de yapılması mümkündür. Öncelikle hazırı var mı araştırın bence
Lastik ve diğer modifikasyonlar için bu forumu tararsanız birçok bilgilere ulaşabilirsiniz benim önerim bir takım AT lastiktir.
Marşbiyel koruyucusu size bir tepe aşarken, teker bir taş veya tümsek üstünden geçerken aracın yan tarafı zemine/taşa oturması durumunda kapıların altının hasar görmesini önleyecektir. Ancak piyasada süs için yapılan ince aliminyum borulardan bahsetmiyoruz. En azından çelik boru veya etli krom boru olmalı ve olabildiğince kapı alt hizasına yakın ve yükseğe monte edilmeli ki tepe açısını, yerden yüksekliği azaltmasın
sevgiler
akademic' Alıntı:Hoş geldiniz Volkan bey ...
ozcour' Alıntı:Hoşgeldiniz Volkan abi, bir transporterla 2 tane düz dizel 110 defender alabilirsiniz o hem yük taşır hem arazide gider ;D ;D
Selamlar
erdalyaman' Alıntı:Hoş geldiniz volkan bey en kısa zamanda bir gezide tanışmak dileğiyle
Sonraki hafta bir 4x4 alacaksınız zaten ;D