İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,771
Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010)

Evet süper güzel bir gezi oldu kurgulamadan katılıma uygulamadan batmaya ve hatta çekmeye kadar.
Bütünü tamamlayan her unsura teşekkürlerimi ve muhabbetlerimi iletirim.
İYİKİ VARDINIZ İYİKİ GELDİNİZ.

Etiketler

çok güzel bir gezi olmuş
gecenin bir vakti canımız sucuk çekti, pişir ye diyeceksiniz ama ateşi nerde yakacaz onu bulamadık :-\
bu kadar kar varmıymış olarlarda hayret, aşağıda sağlam yağmur yağıyordu
bir de Serkan'ı takdir etmek lazım böylesine batmak da bir marifet :eek:
selamlar,

"Ahmetçim kulakların çınladı mı? senin eksikliğini gezi boyunca yaşadık, konuştuk "

Erdal abi çınlamaz mı :smiley: çok teşekkürler. :smiley:

Kaçan balık büyük olurmuş. EVET kaçan gezi çok büyükmüş. :( Çok güzel bir gezi olmuş.

Emre abinin ve Serkanın çamurlu fotoları çok güzel. :smiley:

Arkadaşlar benim de üstüm başım çamurlu bir fotografımı çekmiştiniz nerede o :D

gezi süper geçmiş anlaşılan...ben bişey merak ediyorum ..benim henüz bir off road aracım yok fakat bu gezilerin fotolarını gördükçe hevesleniyorum...off road aracı olmayıp da gezilerinize misafir olarak katılmak mümkünmü acaba...?

wolkhan' Alıntı:
gezi süper geçmiş anlaşılan...ben bişey merak ediyorum ..benim henüz bir off road aracım yok fakat bu gezilerin fotolarını gördükçe hevesleniyorum...off road aracı olmayıp da gezilerinize misafir olarak katılmak mümkünmü acaba...?

geziler takip edin araçlarımızda mutlaka boş yerler oluyor bizimle birlikte katılırsınız..
Erdal abi senin çamur banyosu yaptığın resim bende ama makine evde kaldı yarın kısmetse yüklerim
Gezi çok süperdi tüm arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ederim.. Bu gezide engin doğa ve ateş yakma bilgisinin en azından bir kısmını bizden esirgediği için şükran duyduğum mavi bereli komonda arkadaşıma da çokkk teşekkürler..:smiley:

akademic' Alıntı:
geziler takip edin araçlarımızda mutlaka boş yerler oluyor bizimle birlikte katılırsınız..
Erdal abi senin çamur banyosu yaptığın resim bende ama makine evde kaldı yarın kısmetse yüklerim
Gezi çok süperdi tüm arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ederim.. Bu gezide engin doğa ve ateş yakma bilgisinin en azından bir kısmını bizden esirgediği için şükran duyduğum mavi bereli komonda arkadaşıma da çokkk teşekkürler..:smiley:

çok teşekkür ederim ilginize...bu arada bir şey daha var söylemek istediğim.geziye katılan araçların birkaçında türk bayrağı gördüm de oradan geldi aklıma..bu tür gezilerde izmir grubunun kullandığı herhangi bir bayrak flama benzeri birşey varmı yoksa kullanımı pek uygun değilmi.?kullanım derken araçlara tek tek takılan da olabilir veya toplu fotoğraf çekilirken gösterilebilecek bir flama veya logo benzeri birşey de olabilir...

wolkhan' Alıntı:
çok teşekkür ederim ilginize...bu arada bir şey daha var söylemek istediğim.geziye katılan araçların birkaçında türk bayrağı gördüm de oradan geldi aklıma..bu tür gezilerde izmir grubunun kullandığı herhangi bir bayrak flama benzeri birşey varmı yoksa kullanımı pek uygun değilmi.?kullanım derken araçlara tek tek takılan da olabilir veya toplu fotoğraf çekilirken gösterilebilecek bir flama veya logo benzeri birşey de olabilir...
Her hangi bir logomuz yok gezenbilir ve nivatr logoları ve pankartları var ama izmir grubu olarak belki bize özel bir flama tasarlanırsa kullanabilirz.. kendi adıma

akademic' Alıntı:
Her hangi bir logomuz yok gezenbilir ve nivatr logoları ve pankartları var ama izmir grubu olarak belki bize özel bir flama tasarlanırsa kullanabilirz.. kendi adıma

aslında bir logo hazırlansa çok güzel olabilir..diğer bölgelerde de baktım böyle bir uygulama görmedim..bu konuyla ilgilli çalışma yapabilirim..yani ticari bir şekilde değil tabii ki.bu konudaki görüşleri olan arkadaşlar varsa yani logo da şu olsun bu olsun diyen arkadaşlar veyahutta hazırda olan bir logo varsa ben bu işi üstlenebilirim..
yani her araç için küçük ve bir tane de büyük logolu flama fotoğraflarda ve araçların üstünde gayet şık durur bence...
gezilere misafir olarak katılmak istediğimi söylemiştim ya en azından benim de ufak bir katkım olsun isterim eğer geleceksem.. ;)

wolkhan' Alıntı:
aslında bir logo hazırlansa çok güzel olabilir..diğer bölgelerde de baktım böyle bir uygulama görmedim..bu konuyla ilgilli çalışma yapabilirim..yani ticari bir şekilde değil tabii ki.bu konudaki görüşleri olan arkadaşlar varsa yani logo da şu olsun bu olsun diyen arkadaşlar veyahutta hazırda olan bir logo varsa ben bu işi üstlenebilirim..
yani her araç için küçük ve bir tane de büyük logolu flama fotoğraflarda ve araçların üstünde gayet şık durur bence...
gezilere misafir olarak katılmak istediğimi söylemiştim ya en azından benim de ufak bir katkım olsun isterim eğer geleceksem.. ;)
Diğer arkadaşlar ne düşünecekler bilemem ama bence izmir grubuna özel bişey güzel olacaktır derim ben..

Yine şahene eğlenmişiniz ben gelemiyorum bir türlü ama gelicem kesinlikle,logo konusu gerçekten güzel olur,gezilere katılamadım ama sizi takip ediyorum logo olursa bende kullanmak isterim,

her tarafım tüm eklemlerim kemiklerim etlerim bütün iç organlarım ağrıyorr :smiley:

Serkan Yayla' Alıntı:
her tarafım tüm eklemlerim kemiklerim etlerim bütün iç organlarım ağrıyorr :smiley:
Neden acaba traktörle geziye katılırsan her tarafın tutulur ağrır..

traktörü bile batırdımya abi :smiley: helal olsun bana diyorum :D araçları kurtarırken çok yorulduk vede ıslandık :smiley: sanırım ondan ağrıyorum yoksa konforda sıkıntı yok :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,776
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR