İzmir Karagöl Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,850
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: İzmir Karagöl Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Şubat 2009)

Sevgili Engin Karagölle ilgili detaylı bilgi ve fotoları www.karagöl.gen.tr web den görebilirsin
Sevgiler
Melih

İzmir gurubuna hayırlı güzel ve emniyetli sürüşler dilerim...

Sevgili Erco fotolar gidilecek rotolardan çekilmiştir.Bilmem ne diyeyim ))

Sevgili Vosdost kamp alanını sormuşsun, Karagöle geldiğinizde kapıda Yıldırım abi var o size gösterecektir.Zaten görürsünüz araçları. Karagölde bazı yerlerde tel çekmiyor.Genede vereyim 05362372075.
Sevgiler

arkadaşlar son dakika gibi olacak ama rav4 ü yerden yükseltmek için ne yapabilirim.daha önce bir doğana takoz koyup yerden yükselttirtmiştim bunlarda böyle olaylar var mı ? nasıl olabilir acaba

önceki gün bayağı bir debelendim çamurda. yükseklik yetmedi. aslında ciddi bir yükseltme yaptım. dün gece de bir başka yerde epey zorluk çektim. diferansiyel kilidi olmasa kalmıştım.
Melih Bey'in yayınladığı görüntülerden sonra gözüm korkmadı değil ! örnek video bu, önceki gün çekildi :

VoDaFoNeCeLL
siz bu lastiklerle mi katılacaksınız benim lastiklerde bu tip nasıl yapacaz OK 144 leri de emanete verdik kazdaglarına gitdiler acıkcası bende yusuf yusuf la tanışmadım degil hanı

erco' Alıntı:
VoDaFoNeCeLL
siz bu lastiklerle mi katılacaksınız benim lastiklerde bu tip nasıl yapacaz OK 144 leri de emanete verdik kazdaglarına gitdiler acıkcası bende yusuf yusuf la tanışmadım degil hanı

evet erco. bridgestone dueler 694 a/t. aslında desen iyi ama bilmiyorum iş görür mü ? yusuf'u ben de gördüm azıcık. olmadı biz arka arkaya gideriz. kim batarsa diğeri onu çeker. gerçi 1750 kiloluk bir arabayı nasıl çekeriz, onu da bilmiyorum ya, neyse

Arkadaşlar etkinlik başlamıştır, etkinlik sonrası ayrıntıları ve fotoğraflarınızı paylaşacağınız konu başlığı linkini veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25080.msg204090#msg204090

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...