İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen.tr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 613
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,918

Etiketler
Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

MCC' Alıntı:
Erdal Abi, bu LR lastiği Türkiye'ye geliyor mu bilgin var mı ?

http://www.trailertek.com/acatalog/16__Tyres.html

Çağatay abi bu lastik ok 144 e çok yakın duruyor. Fakat ölçüsü çok küçük. Land Seri 1-2-3 orjinal olarak 6.50 R 16 kulanıyor. O lastik bile çok ince ve küçük ebatta. 6.00 R 16 çok ufak bir lastık. Bence niva da zayıf kalır. Niva hafif bir araç değil. 6.00 R 16 yerine 6.50 R 16 yani nivaların kullandığı genel ebatta ok 144 veya özka marka çamur lastiğini tavsiye ederim.

pandipieri' Alıntı:
Erdal bey bolu gezisi herkese acik, ancak tarih cok erken oldu 20-21 subat, ben gidemiyorum bir de galiba bu kez otelde kalınıyor ve sınırlı sayıda oda eger katılmak istersen acele etmen gerek... linki bulup atıyorum...

Serkan teşekkür ederim ama otel falan olunca bana uymaz ;D bize çadır kampı lazım :smiley:
Tarih de bana uymuyor. Nisan ayında Bursa offroad klübünün düzenleyeceği "Bursa offroad oyunları" yapılacak artık oraya gideriz :D

vosdost' Alıntı:
Çağatay abi bu lastik ok 144 e çok yakın duruyor. Fakat ölçüsü çok küçük. Land Seri 1-2-3 orjinal olarak 6.50 R 16 kulanıyor. O lastik bile çok ince ve küçük ebatta. 6.00 R 16 çok ufak bir lastık. Bence niva da zayıf kalır. Niva hafif bir araç değil. 6.00 R 16 yerine 6.50 R 16 yani nivaların kullandığı genel ebatta ok 144 veya özka marka çamur lastiğini tavsiye ederim.

6.00/ 16 lastik : 2x6 + 16 = 28" çapında. çok küçük ???
6.50/16 ...................... = 29" çapında. (OK 144)
7.50/16 ..................... = 31" çapında Defender ve discolara uyuyor
Bu durumda lada için 6.50/16 daha uygun görünüyor

pandipieri' Alıntı:
cok guzel ben de bursa off-road oyunlarini cok merak ediyorum, bir organizasyon yapabiliriz belki....
:smiley: :smiley:
İsoff un Bolu yada sapancada yaptıklarının tadında olursa süper olur. İzmeire de yakın :D Kalabalık bir grup gideriz ;D

Nejat abi hayırlı olsun, benzinlikte gördüğüm araba bundandı :smiley:

Bursa offroad oyunlarının çakmasını burada yapsak :smiley:

Bir de Ahmet abi bu mesajı görürsen eğer arabanı toplatırken foto çekiyorsan paylaşırsan sevinirim ;D

ozcour' Alıntı:

Bursa offroad oyunlarının çakmasını burada yapsak :smiley:

Bir de Ahmet abi bu mesajı görürsen eğer arabanı toplatırken foto çekiyorsan paylaşırsan sevinirim ;D

Özgür araç toplarken kenara çekilip izlemediğim için yağlı ellerle fotoğraf çekme imkanı olmuyor :smiley:

Cümleten Herkese İyi Dilekleri için çok teşekkür ederim
dün saat 5'de uyuya kalmışım Emine'de rekorumu nereye çekeceğimi merak ederek beni bugün 12'de kendiliğimden uyanısıya değin ellememiş yani rekorumu alkolsuz 19 saate çıkardım biline ;D

akademic' Alıntı:
güle güle kullan nejat abi bu benim daha önce bahsettiğim araca benziyor.. kazasız belasız güzel günlerde.... ıslatalımmm

NİVACI' Alıntı:
Nejat güle güle kullan hayırlı olsun.Keyifli günlerde.
ıslatma sorununu halletmek lazım dimi çatlamasın.

illa ki

vosdost' Alıntı:
Nejat Abi hayırlı uğurlu olsun. Lastiğinden çamur eksik olmasın. :smiley:
Araçla parça konusunda yardımcı olabilirim. Bir telefon yeter. :smiley:

evet yardımınıza çokça ihtiyacım olacak, özellikle direksiyonu hidroliğe çevirme konusunda
kızlar şimdiki haliyle kullanamaz

erco' Alıntı:
Nejat abi cok sevindin hayrılısı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan

kardeşim senden de araçta vize yok, tüm kontrol ve hazırlığını mümkünse üstlenmeni rica edeceğim

Mustafad' Alıntı:
Nejat Bey, hayırlı uğurlu olsun. Avatarınızda birkaç gündür görüyordum, görüntü net olmadığı için marka ve modeli anlayamamıştım. Güle güle kullanın. Selamlar.

haklısınız önce belirsizlik hakimdi sonra hedefe biraz yakınlaştık

asyavarhan' Alıntı:
Nejat bey hayırlı olsun...

efe_chevy' Alıntı:
selamlar tüm gezenbilir ailesine Nejat bey iyi günlerde bol çamurlarda kullanmanız dileğiyle :smiley:

ozcour' Alıntı:

evet 86 modeli idi, hardtop'u orjinalmiş benimkinde de çıkıntı var

yok samurai'ları kaçırdım, nasip bunaymış (90 2.6 pajero)

bugün aldım zaten döneli 30 dk oldu

umarım kazasız,belasız,fazla masrafsız sürüşler nasip olsun

güzel araç arazi kabiliyetli dizel mi benzinli? kazasız belasız mutlu günlerde kullanmak nasip olsun(cümlemize tabi)

efe_chevy' Alıntı:
güzel araç arazi kabiliyetli dizel mi benzinli? kazasız belasız mutlu günlerde kullanmak nasip olsun(cümlemize tabi)

sağolasın, tabii ki temennilerim hepimizi kapsıyor

araç benzinli ve lpg'de (zavoli) var, sarfiyatı fena değil gene de o da bir kontrolden geçecek

(Serdar ellerinden öper, elektronik aksamda dahil ;) )

Alıntı sahibi: erco, Tarihi: Dün 01:09:24
Nejat abi cok sevindin hayrılısı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan

kardeşim senden de araçta vize yok, tüm kontrol ve hazırlığını mümkünse üstlenmeni rica edeceğim

elimden geleni yaparım bilirsin abi

erco' Alıntı:
elimden geleni yaparım bilirsin abi

bilirim sağolasın Ercan

Ahmet senden ricam direksiyonu hidroliğe çevirmenin malzeme maliyetini incelemen
Serdar senden ricam mekaniği tamamlandığı zaman elektronik aksamı elden geçirmen

bunları unutmamak için öncelikle burada yazıyorum ve bildiğiniz gibi masa başı elemanıyız ha deyince ofisten ayrılmam pek kolay olmuyor
bu yüzden oturduğum yerden ricalar yağdırdığımı düşünmeyin lütfen

görüşmek üzere, selamlar

Ercan pazartesi makina sende

TÜM İZMİR EKİBİNİN SEVGLİLE GÜNÜ KUTLU OLSUN.....

Landrover,two up - Kopya (2) - Kopya.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR