İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen.tr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 613
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,917
Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

MCC' Alıntı:
Erdal Abi, bu LR lastiği Türkiye'ye geliyor mu bilgin var mı ?

http://www.trailertek.com/acatalog/16__Tyres.html
Sanmam ??? ilk kez görüyorum.
Sana mı lazım? OK144 bence aynı işi görür

Etiketler

mhrcck' Alıntı:
Haklısınız erdeal bey.benim derdim açıkcası şehir içinde rahat kullanabileceğim güvenli ,yakıt ve vergi konusunda üzmeyecek,parça sıkıntısı yaşatmayacak bir jeep arıyorum tavsiye edeceğiniz bir araç varmıdır.Hyundai galloper sizce bu saydığım kriterlere uygunmudur.arazi performansı ve ş.içi performansı nedir.bilgiiz varmı

Galloper hakkında bildiğim; daha önceki (87-93 arası) pajero teknolojisini kullandığıdır.
Sıraladığınız kriterlere bir de "satarken kolay ve değerinde satılabir" i ekleyebiliriz. Galloper bence buna uymakta zorlanır.
Benim size önerim suzuki vitara olabilir. Tam şaseli, her tür modifikasona uygun, standart haliyle dahi arazide çok başarılı, parçası bol, lpg ile çok ekonomik, şehir kullanımı rahat bir araçtır.

güle güle kullan nejat abi bu benim daha önce bahsettiğim araca benziyor.. kazasız belasız güzel günlerde.... ıslatalımmm

erdalyaman' Alıntı:

İyi akşamlar. Bu lastik OK144 e zaten çok benziyor.

DSCN3852.jpg

Nejat güle güle kullan hayırlı olsun.Keyifli günlerde.
ıslatma sorununu halletmek lazım dimi çatlamasın.
-----------------------------------------

Mahir kardeşim.
soyisim daşız bakta akraba çıkmayalım.
Buradan cüretle sen bu galoper meselesine takıntılısın gibi .
sözüme kulak vereceksen. Eğer çamur doğa yani off-road diyeceksen
bu siteyi gezilerini ve kullanılan araçları Dikkatlice incele kullanıcılar arasındaki diyalogları incele Fiziki görünümlerini kullanmayı düşündüğün amaca uyup uymadığını .
derinden incele. burhancicek1@hotmail.com istersen ekle var olan bilgi payalaşımını yaparız. ayrıca göze aldığın araçların servis liteleriden incele bir ön düzen kaça çıkıyor.
İyi akşamlar iyi dersler.

MUSTAFA Başka nöbetçi forumcu kalmadı galiba
bende ayrılıyorum görüşürüz
iyi geceler

İyi geceler Burhan Amca. Bu akşam 21.00'de Yaban tv de Antalya gezisinin görüntüleri yayınlanacak sanırım.

Burhan abi sizin fikirleriniz benim için çok değerli.gallopera takmadım aslında, ancak aracın şekli ve motor hacminin 3.0 olması .başka bişey değil aslında ;D adresinizi msn e kaydettim saygılar

Nejat Abi hayırlı uğurlu olsun. Lastiğinden çamur eksik olmasın. :smiley:
Araçla parça konusunda yardımcı olabilirim. Bir telefon yeter. :smiley:

Nejat Bey, hayırlı uğurlu olsun. Avatarınızda birkaç gündür görüyordum, görüntü net olmadığı için marka ve modeli anlayamamıştım. Güle güle kullanın. Selamlar.

selamlar tüm gezenbilir ailesine Nejat bey iyi günlerde bol çamurlarda kullanmanız dileğiyle :smiley:

erdalyaman' Alıntı:

Yok Erdal Abi, şimdilik Ademi'nin OK 144'lerle devam edeceğim, nivatr'den biri arıyor bu lastikleri, LR lastiği olunca sana sorayım dedim.

erdalyaman' Alıntı:
Serkan Bolu gezisi Toyota ile sınırlı mı? yoksa iseyen gelebilecek mi ?

Erdal bey bolu gezisi herkese acik, ancak tarih cok erken oldu 20-21 subat, ben gidemiyorum bir de galiba bu kez otelde kalınıyor ve sınırlı sayıda oda eger katılmak istersen acele etmen gerek... linki bulup atıyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR