berkguray' Alıntı:Herkese merhaba, Daha önce tanışma köşesinde belirttiğim gibi Navara 4x4 aracım var. Aracı daha geçen hafta teslim aldım. Arazide hiç bir deneyimim yok. Desteğinilze umarım kısa sürede acemiliği üzerimden atarım.
Aracın üzerinde 255/65/R17 ebadında Continental CrossContact LX lastik var. Bu lastikle ilgili detaylı bir yorum bulamadım ama genel olarak hafif arazi ve asfalt lastiği gibi gözüküyor. Yaptığınız gezilerde bu lastikle bir sorun yaşarmıyım?
Ayrıca, aracı yeni aldığım için henüz bir yükseltme yapmadım. Bu haliyle arazide bir sorun olurmu?
Sevgili Berk bende de Cobra MT650 modeli var, daha hesaplı ve çok kullanışlıberkguray' Alıntı:İlginizden dolayı hepinize teşekkür ederim. İçime su serptiniz
Bir terslik olmaz ise 24 Ocak gezisinde aranıza katılmayı düşünüyorum.
Bu arada geçen gezinizle ilgili yorumları inceledim. Telsiz konusu dikkatimi çekti. Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok. Site içerisindeki telsiz konularını incelediğimde de biraz kafam karıştı. Yanlış bir şeyler almamak ve gezilerde sorun yaşamamak adına ilk etapta almamı önerdiğiniz marka-model varmıdır?
erdalyaman' Alıntı:Sevgili Berk bende de Cobra MT650 modeli var, daha hesaplı ve çok kullanışlı
Bu pazar geziye bekliyoruz Karagöl gezi forumunda kendini listeye ekle şimdiden
Ademi, Çağatay, Levent, Erco, Serdar, Emre bu hafta gelmiyormusunuz karagöle ??
ah ahh birdi izin çıksa bana süper olacakyolgezen' Alıntı:Nasıl da güzel yağmur yağıyor, Yaman Dağı keşif gezisi pek bi yaman geçecek gibi 8)