İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egemen.tr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 613
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,843
Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Erdal abi önderliğinde yeni bir gezi :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47000.new

Etiketler

Herkese merhaba, Daha önce tanışma köşesinde belirttiğim gibi Navara 4x4 aracım var. Aracı daha geçen hafta teslim aldım. Arazide hiç bir deneyimim yok. Desteğinilze umarım kısa sürede acemiliği üzerimden atarım.
Aracın üzerinde 255/65/R17 ebadında Continental CrossContact LX lastik var. Bu lastikle ilgili detaylı bir yorum bulamadım ama genel olarak hafif arazi ve asfalt lastiği gibi gözüküyor. Yaptığınız gezilerde bu lastikle bir sorun yaşarmıyım?
Ayrıca, aracı yeni aldığım için henüz bir yükseltme yapmadım. Bu haliyle arazide bir sorun olurmu?

ben pek bir sorun yasayacaginizi sanmiyorum yukseltmeye de simdilik ne kadar gerek var tartisilir, gideceginiz parkurlar aracın standart yuksekligini kurtaracaktir eger hard off-road yapmayacaksaniz...

Serkan' a katılıyorum :smiley:
Lasikleriniz bizim gezilerimizde yeterli olur, aracı da şimdilik yükseltmeye gerek yok. İhtiyaçlar gezilerde tecrübe kazandıkça kendini gösterecektir. ;)

berkguray' Alıntı:
Herkese merhaba, Daha önce tanışma köşesinde belirttiğim gibi Navara 4x4 aracım var. Aracı daha geçen hafta teslim aldım. Arazide hiç bir deneyimim yok. Desteğinilze umarım kısa sürede acemiliği üzerimden atarım.
Aracın üzerinde 255/65/R17 ebadında Continental CrossContact LX lastik var. Bu lastikle ilgili detaylı bir yorum bulamadım ama genel olarak hafif arazi ve asfalt lastiği gibi gözüküyor. Yaptığınız gezilerde bu lastikle bir sorun yaşarmıyım?
Ayrıca, aracı yeni aldığım için henüz bir yükseltme yapmadım. Bu haliyle arazide bir sorun olurmu?

Aracınız hayırlı olsun. Lastiklerle ve yükseltmeyle ilgili sorun yaşamazsınız. Yaşasanız bile İzmir off road grubu dağda araç bırakmaz. :smiley: Bekliyoruz

İlginizden dolayı hepinize teşekkür ederim. İçime su serptiniz :smiley:
Bir terslik olmaz ise 24 Ocak gezisinde aranıza katılmayı düşünüyorum.
Bu arada geçen gezinizle ilgili yorumları inceledim. Telsiz konusu dikkatimi çekti. Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok. Site içerisindeki telsiz konularını incelediğimde de biraz kafam karıştı. Yanlış bir şeyler almamak ve gezilerde sorun yaşamamak adına ilk etapta almamı önerdiğiniz marka-model varmıdır?

aselsan cobra pmr teslizler var işinizi görür. http://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=aselsan%20cobra

berkguray' Alıntı:
İlginizden dolayı hepinize teşekkür ederim. İçime su serptiniz :smiley:
Bir terslik olmaz ise 24 Ocak gezisinde aranıza katılmayı düşünüyorum.
Bu arada geçen gezinizle ilgili yorumları inceledim. Telsiz konusu dikkatimi çekti. Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok. Site içerisindeki telsiz konularını incelediğimde de biraz kafam karıştı. Yanlış bir şeyler almamak ve gezilerde sorun yaşamamak adına ilk etapta almamı önerdiğiniz marka-model varmıdır?
Sevgili Berk bende de Cobra MT650 modeli var, daha hesaplı ve çok kullanışlı :smiley:
Bu pazar geziye bekliyoruz ;) Karagöl gezi forumunda kendini listeye ekle şimdiden :smiley:

Ademi, Çağatay, Levent, Erco, Serdar, Emre bu hafta gelmiyormusunuz karagöle ??

Yahu arkadaşlar :
Bu gencecik arakadaşların izin meselesi beni çok ama çok üzüyor.
Allah yardımcıları olsun.
Berk güray aramızda görmekten zevk duyarız arkadaşlar güzel yorumlamış
Lastik'ten sorun çıkmaz ama Ufak tefek çalı sürtmeleri olabilr bazen.
Bir kere geldikten sonra Virüsten kurtuluş yok.
selamlar
-----------------------------------------
Erdalcım bu rotada çok hoş görünüyor.

Bilgiler için teşekkürler. Bugün bir Cobra MT650 siparişi veriyorum. Umarım haftasonundaki geziye yetişir.

erdalyaman' Alıntı:
Sevgili Berk bende de Cobra MT650 modeli var, daha hesaplı ve çok kullanışlı :smiley:
Bu pazar geziye bekliyoruz ;) Karagöl gezi forumunda kendini listeye ekle şimdiden :smiley:

Ademi, Çağatay, Levent, Erco, Serdar, Emre bu hafta gelmiyormusunuz karagöle ??

Bu h.sonu beyannamelerin son günlerine geliyor Erdal Abi, parkur çok ilgimi çekti gerçekten ama kısmet değilmiş, hava da tam havası halbuki.

Burhan Abi, akşam aradım seni evden ulaşamadım, benim evin sokağında bir beyaz keçi vardı, arka tampon üzeri bagaj uygulamış, bir inceleyelim diyecektim.

Nasıl da güzel yağmur yağıyor, Yaman Dağı keşif gezisi pek bi yaman geçecek gibi 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR