İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ONTURK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,820
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

selam elektrik işleri ne durumda bilmiyorum ama aşağıdaki link senin bayağı bir işine yarar gibi görünüyor her türlü bağlantı elemanlarını bulabilrsin kolay gelsin
takipe devam ediyoruz... ;) ;)

http://www.ttaf.com/content/products.jsp?language=tr&cid=18

Etiketler

bafralı' Alıntı:
selam elektrik işleri ne durumda bilmiyorum ama aşağıdaki link senin bayağı bir işine yarar gibi görünüyor her türlü bağlantı elemanlarını bulabilrsin kolay gelsin
takipe devam ediyoruz... ;) ;)

Teşekkürler çok işime yarayacağına eminim.

http://www.ttaf.com/content/products.jsp?language=tr&cid=18

serkan yenileme işinde perçin de yuksek fiyat tutuyor diye okumuştum bi yerden doğru mu? yaklaşık 1000 tane perçin vardır heralde. perçinin adet fiyatı ne? bi özelliğinin olması gerekiyor mu sıradan perçinler yeterli oluyor mu?

Sıradan perçinler hem dayanıklılık bakımından hemde görsel olarak yetersiz.

o yüzden ben würth 'ün 5x16 Çelik/Çelik perçinini kullandım "istersen tam kodunu hafta içi kutusuna bakar söylerim."perçin çok güçlü normal perçin tabancası ile sıkman imkansız.

Şu eski tip inşaatlarda kullanılan demir makasına benzer o büyüklükte "Yine würth'ün" özel perçin tabancası kullanıldı.

Aldığım fiyat tanesi 2.5 Krş civarı.

Öyle 1000 adet perçinde gitmedi yaklaşık 500 600 adet yeterli.

Perçinin sağlamlık dışında bir diğer özelliğide su geçirmez olması

Bu arada Bagaj taban sacınıda "Sac diyorum ama tabiki oda aleminyum."komple değiştirdim. Tertemiz olsun istedim.

:smiley:

ONTURK' Alıntı:
Sıradan perçinler hem dayanıklılık bakımından hemde görsel olarak yetersiz.

o yüzden ben würth 'ün 5x16 Çelik/Çelik perçinini kullandım "istersen tam kodunu hafta içi kutusuna bakar söylerim."perçin çok güçlü normal perçin tabancası ile sıkman imkansız.

Şu eski tip inşaatlarda kullanılan demir makasına benzer o büyüklükte "Yine würth'ün" özel perçin tabancası kullanıldı.

Aldığım fiyat tanesi 2.5 Krş civarı.

Öyle 1000 adet perçinde gitmedi yaklaşık 500 600 adet yeterli.

serkancım, allahtan kupayı komple parçalamadın.... o zaman 1000i buluyor....

Perçinin sağlamlık dışında bir diğer özelliğide su geçirmez olması
Serkancım, allahtan kupayı komple parçalamadın ve land rover etiketli olandan almadın.... o zaman 1000 adeti ve kdv dahil 2.000 tllerii buluyor....

Şu an araçlar nerde görme şansımız olurmu fotolardan 6.sanayi gibi duruyor.Detaylı adres verirseniz sevinirim hem araçları görüp hem tanışmak isterim.

selam , sarı renk elemanlar yükseltme kiti elemanlarımı yoksa orjnal parçalar sarıyamı boyandı...?

aco' Alıntı:
Şu an araçlar nerde görme şansımız olurmu fotolardan 6.sanayi gibi duruyor.Detaylı adres verirseniz sevinirim hem araçları görüp hem tanışmak isterim.

Araç 6. sanayiden Alsancakta bulunan Kaportacıya getirildi.

Vosmer in karşı aralarında Güven oto

darktreys' Alıntı:
selam , sarı renk elemanlar yükseltme kiti elemanlarımı yoksa orjnal parçalar sarıyamı boyandı...?

Orjinal parçalar Sarı renge boyandı.

Amortisör ve helezonlar değişti. +2"

Lastik ve jant halledildi;

5 Adet

265 75 16 BF Goodrich A/T

BK 390 Jant

IMG_20120201_115422.jpg

IMG_20120201_115435.jpg

ONTURK' Alıntı:
Araç 6. sanayiden Alsancakta bulunan Kaportacıya getirildi.

Vosmer in karşı aralarında Güven oto

Teşekkür ederim en yakın sürede görmek için uğramayı düşünüyorum.

Merhaba;Sizi ve Taner beyi tebrik ediyorum ve bir İzmirli olarak gurur duyuyorum sanıyorum ki sayenizde İzmir de Defender toplayan ustaları bulmak artık eskisi gibi zor olmayacak en azından tecrübe sahibi oluyorlar umarım bende bir gün bu işlere soyunurum artık içimizde Defender aşkı var.
Bir şey sormak istiyorum sizlere bu projeye başlarken kafanızdaki bütçeyle şu anki durumunuz nasıl? Yani
demek istediğim açıkçası ben bu işin bütçesini merak ediyorum gözüm baya korktu yapılan işleri ve ustaların kaprislerini okuyunca.
Sizlere sabır ve kolaylık diliyorum ve heves ile takip ediyorum.

cem uludinc' Alıntı:
Merhaba;Sizi ve Taner beyi tebrik ediyorum ve bir İzmirli olarak gurur duyuyorum sanıyorum ki sayenizde İzmir de Defender toplayan ustaları bulmak artık eskisi gibi zor olmayacak en azından tecrübe sahibi oluyorlar umarım bende bir gün bu işlere soyunurum artık içimizde Defender aşkı var.
Bir şey sormak istiyorum sizlere bu projeye başlarken kafanızdaki bütçeyle şu anki durumunuz nasıl? Yani
demek istediğim açıkçası ben bu işin bütçesini merak ediyorum gözüm baya korktu yapılan işleri ve ustaların kaprislerini okuyunca.
Sizlere sabır ve kolaylık diliyorum ve heves ile takip ediyorum.

Tasarladığım bütçenin çok üzerine çıkmış durumdayım
:smiley:

IMG_20120217_110705.jpg

IMG_20120217_110719.jpg

Arka Lambaların yerlerine alıştırılması aşamasından bir kaç kare

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR