İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ONTURK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,832
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

öncelikle hayırlı olsun dostum

DEFENDER ALMAK CESARET İSTER

cesur arkadaşımı toprağımı selamlıyorum kolay gelsin çamurun eksik olmasın

yenidoğan ünitesi hızla çalışacak çoğu şeyini kendin yapıcan hayatın değişecek bu arada rutin işlerin aksatma :smiley:

Etiketler

Teşekkürler Bülent'cim Umarım Çıkarız anlımızın akıyla;

Şu an için en büyük problem Motorun Çalışmıyor oluşu.

Enjektörler eksik motorun üzerinde yok ayrıca motor çok sağlam kilitlenmiş durumda Döndüremedik.

Şimdi bir karar vermenin eşiğindeyim Bu motorla uğraşıp çalıştırsam mı Yoksa direkt Puma ya mı yönlensem bilemiyorum.

wolkhan' Alıntı:
hayırlı olsun üstad..bugün yakından görme fırsatım oldu aracınızı..şu anda parkettiği yerde benim annem babam oturmakta..pazar gezmesine geldiğimizde benim 4 yaşındaki oğlum farketti de öyle gördük aracı...bi hayli yorgun delikanlı ama inşallah tez zamanda eski günlere döner...

kolay gelsin...

Teşekkür ederim.

Bizi biraz yoracak ama sonuçta güzel olacağı düşüncesindeyim.

Madem Komşuyuz . Öneri ve yardımlarınızı eseigemeyeceğinizi düşünüyorum Halen kaporta ustası bulabilmiş değilim. :smiley:

Allah kolaylık versin,
takipteyiz,
selamlar

ONTURK' Alıntı:
Teşekkür ederim.

Bizi biraz yoracak ama sonuçta güzel olacağı düşüncesindeyim.

Madem Komşuyuz . Öneri ve yardımlarınızı eseigemeyeceğinizi düşünüyorum Halen kaporta ustası bulabilmiş değilim. :smiley:

üstad siz benden daha tecrübeli sayılırsınız..hatta 2 kademe de üste terfi etmişsiniz defender konusunda..benimki henüz tutku aşamasında ;D..bir de kör topal da olsa defender olsa o zaman yardım edebilirim size..fakat ben şu anda uzaktan sevme modunda olduğumdan ne usta tanırım ne tamirci...inşallah tez zamanda bu işleri yapabilecek yetenekli bir usta bulursun...

kolay gelsin...

wolkhan' Alıntı:
üstad siz benden daha tecrübeli sayılırsınız..hatta 2 kademe de üste terfi etmişsiniz defender konusunda..benimki henüz tutku aşamasında ;D..bir de kör topal da olsa defender olsa o zaman yardım edebilirim size..fakat ben şu anda uzaktan sevme modunda olduğumdan ne usta tanırım ne tamirci...inşallah tez zamanda bu işleri yapabilecek yetenekli bir usta bulursun...

kolay gelsin...

O zaman en kısa sürede sizede nasip olur bu güzellik inşallah

Bu gün motoru ele almaya başladık.

IMG_20110704_174102.jpg

IMG_20110704_174055.jpg

IMG_20110704_174120.jpg

Yarın tamamını indireceğiz.

Sonrada rektefiye işlemi için motorcunun yolunu tutacak motor ve üst kapak

Bu gün iş yoğunluğundan gidemeyeceğim ustamın yanına beraber indirecektik motoru bakalım neler yapacak bu gün

motorun masrafını değerlendirip bütçenizi tartarak pumaya geçmenizi öneririm.

orijinal motorunun onarımı yaklaşık 2000 tl

Puma motor 6000 + 1500 Ruhsat +1500 montaj dokuz on bin gibi bir rakama çıkıyor

bu bağlamda orjinaline yöneliyorum şimdilik

Hayırlı olsun benim aracımda aynı model inşallah en yakın zamanda yollara çıkarsın benimkini bir sene oldu alalı hala uğraşıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR