İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ONTURK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 494
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 146,907

Etiketler
Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

ONTURK' Alıntı:
Sevgili moderetörler;

konuda gördüğünüz üzere tüm resimler off olmuş durumda.

bu durumu düzeltmem için tarafıma kendi mesajlarımı düzeltme yetkisi verilmesini rica ederim.

Sorun devam ediyor.

Linkleri düzenlemem için yetki bekliyorum moderatörler nerdesinizz

huseyinyilmaz' Alıntı:

Derin uykudalar derin

Site zaten bir çalışıyor bir çalışmıyor Allaha emanet gidiyoruz

Bakalım sonuç ne olacak.

Zaten çazülmezse Bir dahada gelmem davos'a

ONTURK' Alıntı:
Derin uykudalar derin

Site zaten bir çalışıyor bir çalışmıyor Allaha emanet gidiyoruz

Bakalım sonuç ne olacak.

Zaten çazülmezse Bir dahada gelmem davos'a

Murata özelden mesaj at.. Benim sorunumu sağolsun o çözdü.. tabi baya bir süre geçmişti...

Site yönetimi;

Biraz daha ilgi lütfen.

Konu yatıyor burada resimler falan yok ortada düzeltmem için sizin ilginizi bekliyoruz.

tekrar yüklemeyi denedin mi ? önce bilgisayarıma kaydediyorum sonra yuklüyorum imagehack falan kullanmıyorum sen nası yukluyorsun hocam. tekrar dene istersen.

Tekrar yüklemek istiyorum zaten ama tekrar yükleyebilmem için kendi yazdığım konulara değişim izni gerekli onu kısıtlamışlar.

Kendi yazdığım yazıları değiştirebilsem tek tek güncelleyeceğim resimlerin linklerini.

Ama malesef ne bakan var ne ilgilenen

huseyinyilmaz' Alıntı:
yeni mesaj atar gibi atsan?

olur tabii ama bu mesaj dizisini iptal edip şu ana kadar yapılan yorumları hiçe sayıp yeni bir konuymuş gibi açılabilir ama benim fikrim başını seyretmediğin bir filmi ortasından seyretmeye başlamak gibi olur.

Selam ben buradayım. Size yetki verebilecek kadar yetkim yok ama fotoğraflarınızı tek tek mesajların içine yerleştirebilirim.

Tüm forumda 24 saat geçtikten sonra mesajları düzenleme yetkisi kalkıyor ne yazık ki.?

Göktuğ'un dediği gibi yapılsa, haftalar sonra mesajlarını silen olursa diğer mesajlar kadük kalır.
:(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR