İzmir-Aydın-Muğla Civarı Kamp Yeri ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kazım61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,270

Kazım61

Yeni Üye
Selamlar dostlar.

Arkadaşımla zaman geçirmek için İzmir-Aydın-Muğla civarında bir yerlerde kamp yapmak istiyoruz. Daha doğrusu 3-5 günlüğüne gideceğiz, çadırımızı kurup eğlendikten sonra geri döneceğiz. Ama şöyle de bir durum var ki; çadır kuracağımız yerler bizden ne kadar ücret isterler bilmek istiyoruz. Daha önceden hiç böyle bir deneyim yaşamadığımız içi bilgimizin olması gerekiyor.

Şimdiden teşekkür ediyorum..

Etiketler
Ynt: İzmir-Aydın-Muğla Civarı Kamp Yeri ?

merhaba ben geçen hafta çadırımla izmir civarında 1 haftalık geziye çıktım, malesef netten bulduğum kamp yerlerinin biçoğu kapanmıştı. Bulabildiğim kamp yerleri

1. Urla tarafında demircili plajında 5 ytl'e bir gece kaldım, hafta içi sessiz sakin biryer çok beğendim, deniz çok temiz ve su soğuktu.
2. Çeşme civarında Pırlanta plajının hemen yanında geceliği 15 ytl, güzel ve büyük bir alan, genelde yaz sezonunu çadırda geçiren aileler vardı.
3. Karaburun kuyucak plajında yaklaşık 10 çadırlık bir alan var ( buraya giderseniz plajda çalışan olcay yılmaz arkadaşıma selam söyleyin, kendisi cesur bir gezgin ve geçici süreliğine orda çalışıyordu ) burası da geceliği 10 ytl
4. Kalmasam da mordoğan'a giden yol üzerindeki koylarda 2-3 kamp alanı gördüm, ücretsiz yada 5-10 civarında olduğunu tahmin ediyorum, tesis vs yok gibi görünüyordu
Eğer uygun yer bulabilirseniz fiyat ortalama 5-20 arası değişir. Ayrıca gittiğim yerlerde ( kalabalık olmayan köy ve koylarda ) kamp alanı olmasa da insanlar çadır kuracağım yerler bulup yardımcı oldular. Bence çantanızı alıp çok düşünmeden yola çıkın, bi şekilde güzel yerler bulursunuz. Ben 1 hafta boyunca minibüsle otostopla tahmin etmediğim yerlere gidip kaldım ve planladığımdan çok daha eğlenceli oldu.

Umarım yardımı dokunur

benim en çok sevdiğim kamp yerlerin den kazıklıyı tavsiye edebilirim önünüz deniz arkanız orman çok güzel bir yerdir bi ücret ödemenizede gerek yok jandarmaya bildirip kamp kuracağınız yeri ve kalacağınız zamanı kala bilirsiniz varsa olta takıınızı da alın derim şimdiden iyi eğlenceler

Şimdiden çok teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım.

Ynt: İzmir-aydın-muğla Civarı Kamp Yeri ?

http://www.azmakbasicamping.com/ Koordinatlar https://maps.google.com/maps/ms?hl=tr&ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=205028394198334488883.0004c59759497d3fc1505

facebook : http://www.facebook.com/pages/Akb%C3%BCk-Azmakba%C5%9F%C4%B1-Camping-Kafeterya/279029912121729?fref=ts

;)))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.