İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,675
Ynt: İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi)

abi ural'dan öte ilker abi de bende ufak unimogu çenemiz yerlerde inceledik..ya bir araç bu kadar mı sempatik olur...
adam kapısına bide kale kilit çakmış ki akıllara zarar :D kapı içindeki tekerlek mesafesini anlatan resim bile duruyordu.
beyaz olan Erdem ustanın kardeşinin imiş. anlaşmazlıktan ötürü tükkanları ayırmışlar.
Bide o arap askeri aracı gibi duran ise bir kısa filmde kullanılmış bu yüzden o renklere boyanmış...
ufaklık tam Can'a göre Nadir abi bide orjinal dizel ama 11lira istiyomuş sahibi vinçsiz, vinçli 15liraydı sanırsam...vinçte çok mantar bişi hidrolikle çalışıyor falan..
Ural'ın içindeki Alyazmalım çok hoş olmuş:smiley: birde Ural'ın bazı aksamları alınmış diye söylemişti Erdem usta.

Etiketler

mogzilla' Alıntı:
En güzel ve temiz de beyaz U416 gözüküyor.Erdem Usta bundan 3 sene evvel Orman Genel Müdürlüğünden 4 adet 416 almıştı.Hatta depoya da beraber gitmiştik araçları görmeye.Bu beyaz olan zannedersem resimdeki 4 416'dan biri olacak.

405614.jpg
nadir abi kaça aldı ankaradaki ormanın depolarında çok varmış..

O zamanlar zennedersem tanesini 6- 8000 aralıklarında aldılar.Depoda çok olabilir ama , o günden bu yana bir daha satış olmadı.

çok teşekkür ederim nadir abi babamda orman teşkilatında çalıştığı için merak etmiştim.

babam şöförlüğünü yapıyor unimoqun antalyadaki işletmede çalışıyor bol bol daqlara gider bazen benide götürür..

e o zaman bu araçları daha yakından bilirsiniz sevindim açıkcası mutlaka sölerim..

Dün Can'la bir günlüğüne Ankarada idik.Tabii kutsal mekana uğramadan geçemedik. ;D Buradan bizi ağırlayan Erdem Usta'ya selamlar , sevgiler.

[attachment=1]

IMG_0286.jpg

şeytan dürttü dimi abicim kamaz için? :smiley:
ama senin acmat'taki motoru ben çok seviyorum çok seri bi motur..hatırlarsan fren testi için sağlam hız yaptıydık arnavutköy yollarında :D

sonunda banada kısmet oldu bu kutsal mekana gitmek hakikaten çok süper biyer erdemticarette 1 tane ALM Acmat vardı durumu iyi gibiydi ama şanzımanını göremedim :D içerdede 2 tane tedavisi süren Unimog vardı ayrıca sanayide bolca telekom çıkışlı araçlar vardı ya nasip ticarette 1 tane uniog 1 tane karavan olmaya müsait defrender 2 3 tanede 4x4 toyota jip vardı ilgilenenkerin bilgisine gitmeyenlere tavsiyem 2 eliniz kanda olsa yinede gidin görün ölmeden görülmesi gereken yerlerden biri :D:D:D

Biraz konu dışı olacak ama arkadaşımın Defender 90'ının üstünü açmak üzere gerekli malzemeleri temin etmek için yakınlarda İvedik'e geçmeyi düşünüyoruz.
LR konusunda güvenilir bir dükkan sahibi tavsiye eden var mı?

orsa' Alıntı:
Biraz konu dışı olacak ama arkadaşımın Defender 90'ının üstünü açmak üzere gerekli malzemeleri temin etmek için yakınlarda İvedik'e geçmeyi düşünüyoruz.
LR konusunda güvenilir bir dükkan sahibi tavsiye eden var mı?

Defender'ci tanıdığım yok ama , 8.nci caddede unimogcu Erdem Usta var.Benim selamımı söyleyin , Sizi mutlaka sağlam bir esnafa yönlendirir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR