Herkese merhabalar, forumda sıkı bir takipten sonra artık sorularımı yöneltmek istedim izniniz ile,
önceleri bir çekme karavan alıp birde temiz bir renault 12toros alıp türkiyeyi gezmek gibi bir hayalim vardı fakat zamanla bu karar bir panel-van alıp onu karavana çevirmeye dönüştü
Araç olarak iveco daily hayal ediyorum
Fakat kafamda oluşan bazı soruların cevaplarını aramaktayım
-Sanırım bu araçları vandan karavana çevirmek sorun oluyormuş,
bu nedenle ilk aracımı almam gekiyor yoksa ilk projeyimi çizdirmem gerekiyor.
-Çizilen proje kendi isteğimize göremi tasarlanıyor yoksa kafalarına göremi tasarlıyorlar.
-Karavan için iveco daily'i önerirmisiniz, araç'ın parçaları bakımı pahalımıdır?
-İç dizaynnını kendim yapmayı hayal ediyorum, karavan firmaları çok yüksek meblağlardan bahsediyorlar, bende kendim bu işin içinden çıkabileceğime inanıyorum.
-220W sorununa nasıl çözüm bulunabilir, geziye çıktığım zaman kampinglerde kalmayı planlamıyorum bu yüzden 220W nasıl halledilir?
-İnverterlar faydalı oluyormu? Ortalama bir akünün ömrü ne kadar oluyor DC 220v kullanılınca?
-Duş sorununa kendi çizdiğim plan etkili olurmu
-Son sorumda çizdiğim proje hakkında düşünceleriniz,
kaçırdığım noktalar varmı?
Çizimler orantısız olmuş olabilir, duş bölümünü büyük tuttum, mutfağı biraz daha küçük tuttum,
diğer boş kalan bölüme 2.kişi için yer yatağı düşünüyorum
Teşekkürler, başarılar.
önceleri bir çekme karavan alıp birde temiz bir renault 12toros alıp türkiyeyi gezmek gibi bir hayalim vardı fakat zamanla bu karar bir panel-van alıp onu karavana çevirmeye dönüştü
Araç olarak iveco daily hayal ediyorum
Fakat kafamda oluşan bazı soruların cevaplarını aramaktayım
-Sanırım bu araçları vandan karavana çevirmek sorun oluyormuş,
bu nedenle ilk aracımı almam gekiyor yoksa ilk projeyimi çizdirmem gerekiyor.
-Çizilen proje kendi isteğimize göremi tasarlanıyor yoksa kafalarına göremi tasarlıyorlar.
-Karavan için iveco daily'i önerirmisiniz, araç'ın parçaları bakımı pahalımıdır?
-İç dizaynnını kendim yapmayı hayal ediyorum, karavan firmaları çok yüksek meblağlardan bahsediyorlar, bende kendim bu işin içinden çıkabileceğime inanıyorum.
-220W sorununa nasıl çözüm bulunabilir, geziye çıktığım zaman kampinglerde kalmayı planlamıyorum bu yüzden 220W nasıl halledilir?
-İnverterlar faydalı oluyormu? Ortalama bir akünün ömrü ne kadar oluyor DC 220v kullanılınca?
-Duş sorununa kendi çizdiğim plan etkili olurmu
-Son sorumda çizdiğim proje hakkında düşünceleriniz,
kaçırdığım noktalar varmı?
Çizimler orantısız olmuş olabilir, duş bölümünü büyük tuttum, mutfağı biraz daha küçük tuttum,
diğer boş kalan bölüme 2.kişi için yer yatağı düşünüyorum
Teşekkürler, başarılar.