Her Zaman Iletişime Açık Ve Pozitif Olmaya Çalış!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.pirikamp.com
Her zaman iletişime açık ve pozitif olmaya çalış! Bu Dünya'nın yükünü yanlız başına çekemezsin. İnsanlara derdini anlatmazsan derman da bulamazsın.
Negatif şeyler şizofrenim nedeniyle bana çok bastırıyor. Bana şöyle böyle dediler meselesi yine. Bunları anlatmak için DERDO PAŞAM Zeynel Abim var. O da benim bir kampçıdostum.
Kampçıdostlar arasında iyi insanlar da var. Zaten çoğu da iyi kalplidir.
Kötü şeyler düşünmek ve yazmak istemiyorum.

Etiketler
Hepimiz istediğimiz gibi olup yaşayabiliriz ve dedikodu çok çirkin bir davranış arkiler... Dedikodu yapan iki yüzlü insanlar yüzünden acı çektim. Ancak bu Dünya herkese yetebilecek kadar geniş bir Dünya arkiler...

Bu ülkede yaşamış, Yerli ve Milli, Çok da güzel yaşamış birisiyim. Namusumla ilgili hiçbir problemim olduğu yok arkiler... Arkadaşlarımla (Aslında KAMPÇIDOSTLARIMLA) mutlu ve huzurlu bir şekilde özgürce kamp yapmak istedim ve yaptım da. Geriye dönüp karıştırmam gereken hiçbir defterim yok hayatta... Gayet de güzel bir eştim. Güzel bir arkadaştım. Hala daha da öyleyim arkiler...

Özellikle ayrılırken eşimin gönlünü ve kalbini kırmamak için çok uğraştım ve bunu başardığımı da düşünüyorum. Gayet sorunsuz bir şekilde boşandık. O kendi yoluna gitti, ben de kendi yolumdayım. Ben bir KAMPÇIDOSTUM arkiler. Benim yolum bu. Beğenmeyen istediği yerde benim arabamdan inebilir. Ama hiçkimse bana iftira edemez, Eşime veya bana hakaret edemez. Etse de bir şey yapamadığınıysa zaten bütün DÜNYA gördü. Ve ben büyük ihtimalle anılarımı yazacağım. Herkes de kimin ne olduğunu eninde sonunda öğrenecek arkiler...

Benim sabit kampımdaki komşularım benim KAMPÇIDOSTLARIM'lar zaten. Katıldığım derneklerden de çok güzel KAMPÇIDOSTLARIM var arkiler. Geçmişte de asla bu konuda bir sıkıntı çekmedim. Her yaptığım işte çevremde çok sayıda KAMPÇIDOSTUM oldu. Ancak kampçıdost dediklerimin çok azı bana gerçek bir dost oldu. Bazılarıysa kötü niyetli işler çevirdi sırtımdan. Bu meselelere çok fazla girmek istemiyorum. Herkesin kendince bazı nedenleri olmalı. Neyse arkiler genel olarak çok güzel bir hayat yaşadım ve KAMPÇILIK VE KARAVANCILIK hobim beni gayet de mutlu etti.

Öykümün neresinden başlasam, Nasıl anlatsam bilemiyorum. Ama benim anlatacağım bir kişisel menkıbem ve yeni gençlere vereceğim mesajlarım olacak...
Burada sürekli açık açık yazarak bu mesajları önemli ölçüde veriyorum zaten...
Önemli olan imkansızlıklar içinde yaşatılan sevgilerdir hayatta... Çok geniş imkanlarla herkes karavan yapar. Benim ÇELEBİ'm yani benim yüz binlik karavanım dediğim şu karavan benim için çok özeldi arkiler. Ona sahip olmak gerçekten çok özeldi benim için. Ben o karavanda hiçkimsenin sahip olamayacağı bazı niteliklere sahip hissediyordum kendimi. Buna büyüklenmek gözüyle de bakılabilir tabii. Ama bir karavan yapan herkes yaptığı işle gurur duymalı bana kalırsa. Tabii mesleği bu olanlar için demiyorum. Ben gibi amatörler için diyorum. Nihayetinde ben de bu karavanımla gurur duyuyordum. Ve çok zevkle kullandım onu arkilerim. Ama şimdi bir GÜNEY yapımı, Yerli bir karavan kullanıyorum. Ustalıkla üretilmiş bir şeyi kullanmak da çok güzel. Önemli olan bu işin size verdiği zevk. Bu zevki küçük görebilirler ama bu zevki yaşama duygusunu sizden alamıyorlar arkiler...

Benim kendimi mutlu hissetmek için kamptan başka bir yere veya başka bir kampa gitmeye ve sürekli bunları tekrarlamaya ihtiyacım yok. GÜNEY karavanımdaki alelade basit tek gözlü ocağımda kendime patetesli yumurta pişirince çok mutlu oluyorum mesela. Benim mutluluklarım böyle küçük mutluluklar hayatta. Kendime ille NORDKAPP'a gideceğim veya ALPLERDE tatil yapacağım gibi hedefler koyarsam gereksiz yere mutsuz olurum. Kimseye bunları da yapmayın demiyorum ama bazen de oradan oraya gezip durmak sizin gerçeğiniz olmuyor. İşte bu noktada başkasına özenirseniz mutsuz olursunuz. Kendi hayatınıza bakın kendinizi kimseyle kıyaslamayın arkiler...

Bu işte çok yüksek imkanları olan insanlar da var. Onlara da çok bulaşmayın eğer ben gibi fakir biriyseniz. Kendi hayatınızı yaşayın arkiler. Çünkü bazı insanlarda kibir katsayısı çok yüksek de olabilir. Bu insanlar siz ne yaparsanız yapın yaptıklarınızı beğenmeyecek. O yüzden yaptıklarımı beğensinler sevdasından uzaklaşın. Çoğu insan yaptıklarını hiç paylaşmıyor bile. Belki de böylesi daha doğru. Ama biz gibi paylaşımcı insanlar da var işin güzeli. Ben hayatımda güzel olan her şeyi destekledim. Kampçı ve Karavancılar için güzel şeyler yapmaya çalışmış kişilerin sitelerinde başlıklarımı açtım, Paylaşımlarımı yaptım ve katılımımı hiçbirisinde esirgemedim. Ayrıca bir şey yaşayıp bunu kendime saklamayı da bencilce buluyorum. Bu benim şahsi fikrim tabii ki de...

Bir gün ben de birşeyler yazmayı deneyeceğim kendi kişisel menkıbemi anlatmak için arkiler, O zamana kadar demokratik ve herkese açık GEZENBİLİR sayfalarında karalamaya devam ediyorum.
Bu sayfalarda çok üstadlar karaladı zamanında. Burada yazan kimseler arasında benim de bir rengim var arkiler. Bu rengi güzel buluyorum. İyi şeyler yaşamaya ve anlatmaya çalıştım hayatta...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,106
Kayıtlı Üye Sayımız
167,013
Kaydolan Son Üyemiz
cuma Altay

Çevrimiçi üyeler