Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan.okuyucu.180 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 277
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,406
Ynt: Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Alpaslan bey Haklısınız ben de Aracın icinde evdeki konforumu bulamayacağımı biliyorum...Yinede kendim. Ve ailem icin en elverişli Şartları sağlamaya çalışıyorum.oturma gurubunun enini 10 cm daha basit bir mekanizma ile büyüterek 100 cm ye çıkarabilirsem daha rahat bir iki Kişilik yatak olacak gibi...Birde giriş koridorum oldukça geniş orayada gerekirse bir şişme yatak dusunuyorum...selamlar...

Sent from my iPhone using Tapatalk

msh' Alıntı:
Hasan bey karavanınız hayırlı olsun. Bende bir t5 ile uğraşıyorum daha dogrusu ugraşmaya çalışıyorum. bulunduğum yerde malzeme bulmak biraz sıkıntı. kolay gelsin.

msh' Alıntı:
Hasan bey karavanınız hayırlı olsun. Bende bir t5 ile uğraşıyorum daha dogrusu ugraşmaya çalışıyorum. bulunduğum yerde malzeme bulmak biraz sıkıntı. kolay gelsin.

msh' Alıntı:
Say'ın msh bende size Kolaylıklar dilerim.imalatlarima başlamayı düşündüğüm şu Günler'de bende küçük Şehirde yasamanın dezavantajını yasıyorum....Selamlar....

Hafta sonu Ankara'da Seyfettin bey (Airboat) ile görüşeceğim umarım malzeme konusunda bana yardımcı olur.Bu arada destan Vahit bey ile de fikir alışverişi yapacağız...onunlada tanışıp görüşeceğiz insallah...

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü

Kolay gelsin Hasan Bey,
Takipteyim.Selamlar

Hasan bey neye ihtiyacınız olursa söyleyin izmirden bulur size gönderirim.
Saygılarımla...

Merhaba Kaan bey öncelikle size ve tum karavan dostlarına teşekkürler... Ihtiyac olursa mutlaka ararım..teklifiniz yeter...

sevgili Vahit bey (destan) ile Ankara'da buluştuk.önce Vahit beyin dönüşüm aşamalarını birlikte etüd ettik.fikir alışverişi yaptık.Benim icin cok faydalı oldu.
Sağolsun Vahit bey bana cok yardımcı oldu..

İşe aracı Şoför mahallindeki tavan döşemesini sökerek hızlı bir giriş yapmaya karar verdik.Kompresör ile hava tuttuğumuz her yerden toz duman çıktığını görünce tavan döşemesini sökmüşken iyi bir temizlikle kaplama işine başladım.

İşe aracı Şoför mahallindeki tavan döşemesini sökerek hızlı bir giriş yapmaya karar verdik.Kompresör ile hava tuttuğumuz her yerden toz duman çıktığını görünce tavan döşemesini sökmüşken iyi bir temizlikle kaplama işine başladım.

Döşemeci den aldığım kumaşla tüm tavanı kaplamaya başladık Bildiğimiz derby Sıvı yapıştırıcıyı küçük bir fırça ile yapistiracagimiz yüzeye bolca sürdükten sonra 1-2 dakika bekleyip düzgünce yapışmasını sağladık bence çok guzel oldu...

Bu başlıktaki yazılarda niye bu kadar çok tekrar var? Ayrıca bu hiç bitmeyen "NOKTA" mesajı nasıl bir şeydir,ne işe yarar acaba?
Saygılar

Merhabalar Haddim olmayarak ben açıklamaya çalışayım
Hasan bey Tapatalk adlı mobil uygulamayı kullanıyor.
Eğer İos programı eski ise yani ıphone eski bir modelini kullanıyorsa Tapa talk son surumunu update edemiyor dur. bu nedenlede eski tapatalk surumunde böyle bir hastalık bulunuyor.
siz bir adet mesaj gönderdiğinizi zandiyorsunuz ama tapatalk her bağlantı kopup tekrar kurulduğunda bu mesajı yeniliyor dolayısı ile 3 yada 4 tekrar mesaj yayınlanmış oluyor.
tek çözümü tapatalk komple silip yeni versiyon ile tekrar yüklemek tabi ios yada androit izin verir ise ( Güncel Sürümler mevcut ise). Bu konuda sorun yaşayan abilerimiz bir çok açıklama ve çözüm yöntemini daha önce siteden paylaştılar.
Hasan bey alakasız olan bu konu ile yer işgal ettiği için kusura bakmayın. Merak ve heyecan ile resimlerinizi bekliyorum.
Saygılarımla