Gezinizi ilgi ile takip ediyorum ,karavanım. bittikten sonra oraları gezme isteği ve casereti oluşturdunuz, takip ettiğim kadarıyla hemen hemen her ilde karavan parkı var galiba çok güzel bir şey Türkiye’de de olması dileğiyle
Gezinizi ilgi ile takip ediyorum ,karavanım. bittikten sonra oraları gezme isteği ve casereti oluşturdunuz, takip ettiğim kadarıyla hemen hemen her ilde karavan parkı var galiba çok güzel bir şey Türkiye’de de olması dileğiyle
Hüseyin bey Sizin gezi yazılarınızı okuduktan sonra diyorumki İtalya'yı iki kere gezmemize rağmen hakkını verememişiz,kaçırdığımız yerleri görmek için bir gezi daha yapmak gerekecek.dikkatimi çekti Materadan Comacchio 450 km den daha uzak görünüyor arada gezdiğiniz bir yeri yazmayımı unuttunuz acaba.
Hüseyin bey yaptırmak çok zor olmasa gerek çok güzel bir pencere tente si güneş in ısısını ciddi anlamda önlerEkli dosyayı görüntüle 502393
Bu karavanla bir karavanparkta iki gün komşuyduk. Komşumuz bayan. güneş karşımızdaki pencereye vurduğunda pencerenin üzerine bu örtüyü koyuyor ve pencerenin önünde oturuyordu. Hep selamlaştığımız halde, lisan yetmediği için bu örtüyü yakından görmek mümkün olmadı. Örtünün yukarı kısmında sağ ve solda iki uzantısı vardı ve bunları pencere kapağının altından bağlıyordu. Pencerenin önünde ve yan tarafında saçaklar vardı ve güzel görünüyordu.
Bence güneşli zamanda karavanı ısıtmadan havaladırmak için ideal bir çözüm. Internette bir benzerini bulamadım. Komşum galiba kendisi yaptı. Önümüzdeki günlerde bende yapmaya çalışacağım.
Hüseyin bey yaptırmak çok zor olmasa gerek çok güzel bir pencere tente si güneş in ısısını ciddi anlamda önler
Çok güzel gezi tebrikler.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 502393
Bu karavanla bir karavanparkta iki gün komşuyduk. Komşumuz bayan güneş karşımızdaki pencereye vurduğunda pencerenin üzerine bu örtüyü koyuyor ve pencerenin önünde oturuyordu. Hep selamlaştığımız halde, lisan yetmediği için bu örtüyü yakından görmek mümkün olmadı. Örtünün yukarı kısmında sağ ve solda iki uzantısı vardı ve bunları pencere kapağının altından bağlıyordu. Pencerenin önünde ve yan tarafında saçaklar vardı ve güzel görünüyordu.
Bence güneşli zamanda karavanı ısıtmadan havaladırmak için ideal bir çözüm. Internette bir benzerini bulamadım. Komşum galiba kendisi yaptı. Önümüzdeki günlerde bende yapmaya çalışacağım.
Hüseyin bey Merhaba,
Resimdeki gölgeliğin benzerine Türkiye'de sahibinden.com üzerinde daha önce rastlamıştım ama şimdi baktığımda bulamadım. Fakat aşağıdaki linkte satılan benzerleri var fakat bana göre en keyiflisi en uygunu kendimizin yapması
Window Sunprotetion - Eurotrail
Gezi yazınızı keyifle okudum. sizinle birlikte ben de gezdim. Fotoğraflar ve bilgiler için teşekkürler.
Pencere tentesi için çok pratik bir şey aklıma geldiKafamda planını yaptım. Şimdi dikecek birisini bulmam lazım.
Pencere tentesi için çok pratik bir şey aklıma geldi
Pencereye göre tente dikildikten sonra tentenin alt ve üst kısma plastik boru (uçurtma için kullanılan) tentenin içinde kalacak ,üst iki ucuna tente içine dikilmiş mıknatıs ,alt ucuna da tentenin içine konan boruya dik tentenin yan kanatlarına gömülmüş boru uçlarında yine mıknatıs toplaması kolay kasaya bir işlem yapmadan rahat olabilir
Mehmet binmar doğru diyorsunuzEkli dosyayı görüntüle 502590
Tente ve saçak bugün geldi. Pencerede nasıl durduğunu görmek için saçağı çamaşır mandalları ile pencere kapağının üstüne tutturdum. Resimdeki gibi görünüyor. Eşimle sağ ve sol tarafada saçak yapmaya karar verdik.
Sayın DOKTOR63 (isminizi bilmediğim için böyle hitab edebiliyorum), Ilgi ve öneriniz için çok teşekkürler. Ilk planda tenteyi araçla bağlantısı olmadan pencere kapağının üzerine bağlamak istiyorum. Böylece tente ile kapağı hareket ettirmek (biraz açıp kapatmak) mümkün olur diye düşünüyorum ama, bildiğimiz gibi teori ve pratik her zaman aynı neticeyi vermiyor.