Isvicreden selamlar.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,701
Ynt: Isvicreden selamlar.

Bu 4 Saate yakin yürüyüsün üzerinden Tren de yorgunluktan Uyumusuz,Chur sehrine geldigimizde Aksami gecirmek icin Walenstadt daki Walensee gölüne gitmeye karar verdik.http://www.walenstadt.ch/contento/ burasi güzel bir yer zaman gecirilile bilir.

Prade-Bergün Graubünden (28).JPG

Prade-Bergün Graubünden (29).JPG

Walenstad (1).JPG

Walenstad (2).JPG

Walenstad (5).JPG

Etiketler

Ercan bey, siz de bizim gibi uzun yürüyüşleri seviyorsunuz. Ve sürekli zirvelerdesiniz. Bakın biz de sizden ücret almayacağız. Bize takılırsanız, biz de sizi Türkiye'nin en güzel yörelerinde gezdiririz. ;D Selam ve sevgiler :smiley: Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent)

halilo11' Alıntı:
Tesekkürler Sayin Halilo,Nasilsiniz?Bir seyler paylasmaya calisiyoruz. :smiley:

Çöl Kartalı' Alıntı:
Ercan bey, siz de bizim gibi uzun yürüyüşleri seviyorsunuz. Ve sürekli zirvelerdesiniz. Bakın biz de sizden ücret almayacağız. Bize takılırsanız, biz de sizi Türkiye'nin en güzel yörelerinde gezdiririz. ;D Selam ve sevgiler :smiley: Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent)
Merhaba yesim Hanim ve Bülent bey ,Tesekkürler biz de sizlerin gezilerinizle büyük zevk aliyoruz,hele Karavaniniz Ariza yaptiginda oturup Gitar calmaniz iste bu detirtiyor.her seyin güzel tarafini görmek ne güzel ,benzer taraflarimiz cok insallah bir yerlerde karsilasiriz ve uzun yürüyüsler yapariz.Yürüyüs bizim icin bir Terapi gibi haftanin bütün yorgunlugunu unutuyor Insan.Anlastik o zaman biz buradan siz oradan beraber gezelim ve tecrübelerimizi paylasalim.

Saglikli ve güzel geziler dilegiyle. Kadriye ve Ercandan Isvicreden Selamlar.

gezgör' Alıntı:
Tesekkürler Sayin Halilo,Nasilsiniz?Bir seyler paylasmaya calisiyoruz. :smiley:

Merhaba yesim Hanim ve Bülent bey ,Tesekkürler biz de sizlerin gezilerinizle büyük zevk aliyoruz,hele Karavaniniz Ariza yaptiginda oturup Gitar calmaniz iste bu detirtiyor.her seyin güzel tarafini görmek ne güzel ,benzer taraflarimiz cok insallah bir yerlerde karsilasiriz ve uzun yürüyüsler yapariz.Yürüyüs bizim icin bir Terapi gibi haftanin bütün yorgunlugunu unutuyor Insan.Anlastik o zaman biz buradan siz oradan beraber gezelim ve tecrübelerimizi paylasalim.

Saglikli ve güzel geziler dilegiyle. Kadriye ve Ercandan Isvicreden Selamlar.

şükür iyiyim teşekkürler siz nasılsınız? geziye devam, bense takibe

gezgör' Alıntı:
Merhaba,biz de iyiyiz canimiz sikildikca gezmeye calisiyoruz. Sizdeki geziler nasil?

Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.
bende henüz bir faliyet yok 4 bucuk yaşındaki karavanımın motoru bozuldu fiat servisinden cevap bekliyorum 6000 € civarı yeni motor bakalım ne olacak busene izine gitmeyi düşünüyordum

güngör' Alıntı:
Gezilerinizin paylaşımını özlemiştik Ercan bey, selamlar.

Merhaba Levent bey,Tesekkürler. Zaman buldukca paylasmaya calisiyorum.Sizin bulusmalarida takip ediyorum,güzel bir sey öbür Karavancilarla bulusup gezmek. :smiley:
Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle

.
halilo11' Alıntı:
bende henüz bir faliyet yok 4 bucuk yaşındaki karavanımın motoru bozuldu fiat servisinden cevap bekliyorum 6000 € civarı yeni motor
bakalım ne olacak busene izine gitmeyi düşünüyordum

Üzüldüm nasil olduda Motor ariza yapti?Garanti ödemiyormu?Hurdaliga baktinmi? Orada Kaza yapmis yeni araclar oluyor.BIldigim kadariyla yeni Araclarda 5 yil garanti oluyor.Insallah halledersin de Izine gidersin.Bizim bu yil yok,Baltik Ülkelerinden Iskandinav Ülkelerine gitmeyi düsünüyoruz.Hayirlisi daha zaman var.

Selamlar

En sevdigim karelerdendir uzayip giden tren resimleri, eski tren istasyonlari, bir haftasonu sirf resim cekmek icin haydarpasa ve sirkeciye gitmek istiyorum.Venedik'teki tren istasyonuna girip bi kac kare cekmedigim icin oyle pismanim ki....Paylasim icin cok tesekkur.

Saygilar
Mustafa GULER

must' Alıntı:
En sevdigim karelerdendir uzayip giden tren resimleri, eski tren istasyonlari, bir haftasonu sirf resim cekmek icin haydarpasa ve sirkeciye gitmek istiyorum.Venedik'teki tren istasyonuna girip bi kac kare cekmedigim icin oyle pismanim ki....Paylasim icin cok tesekkur.

Saygilar
Mustafa GULER

Merhaba Mustafa Bey,size katiliyorum,Trenle yolculuk yapmanin zevkide bir baska oluyor,Doganin icinde süzülerek gidiyorsunuz.Bizim sansimiza Isvicrede Her yere Trenle ulasimi koymuslar bizde faydaliniyoruz.

Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.

halilo11' Alıntı:
4 bucuk yaşındaki karavanımın motoru bozuldu fiat servisinden cevap bekliyorum 6000 € civarı yeni motor bakalım ne olacak

6.000 € :eek: ???

İsviçre, yaşanası bir ülke... ;)

Cavid Sezen

Evet, 6000 avro cok para,Halil Arkasima yazdim ama ,belki Kaza yapmis bir arabadan buluna bilir,Hayirlisi Gecmis olsun,en kisa zamanda yollarda görürüz insallah.

Biz Ailecek Isvicreyi cok seviyoruz,Insan her istedigini yapabiliyor,Ülke özgür ve zengin olunca buda tabiki Insanlarina yansiyor.Hayatida Güzellestiriyor.Esime ve Kayin Babamada Tesekkür ediyorum, :smiley:

Selamlar.

must' Alıntı:

Saygilar
Mustafa GULER

STATION AGENT diye bir film vardı,bir akrabasından miras olarak ona kalan kullanılmayan bir tren istasyonuna yerleşen birisinin hayatını konu eden bir film.Film in bir bölümünde yalnızca trenlerin videolarını çeken bir grubun sahnesi vardı,burada insanlar buluşup çektikleri videoları toplu olarak seyrederlerdi.Hiç unutmadığım bir film hatta defalarca seyretmeme rağmen sizlere yazarkan tekrar canım çekti şimdi internetten indiriyorum.Tren severler için güzel bir film.

mayıstosböce' Alıntı:
STATION AGENT diye bir film vardı,bir akrabasından miras olarak ona kalan kullanılmayan bir tren istasyonuna yerleşen birisinin hayatını konu eden bir film.Film in bir bölümünde yalnızca trenlerin videolarını çeken bir grubun sahnesi vardı,burada insanlar buluşup çektikleri videoları toplu olarak seyrederlerdi.Hiç unutmadığım bir film hatta defalarca seyretmeme rağmen sizlere yazarkan tekrar canım çekti şimdi internetten indiriyorum.Tren severler için güzel bir film.

Muhtemelen, Bursa'li olmamiz yillarca trenin yasadigi bir sehirde cumhuriyet doneminden sonra hic tren olmayisi trene olan hasretimizi bir kademe daha arttiriyor.Film bilgisi icin cok tesekkurler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR