Isvicreden selamlar.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,756

Etiketler
Ynt: Isvicreden selamlar.

Hem gezmeyi, hem de karavancılığı özendiriyorsunuz; bu güzel paylaşım için teşekkürler!.... :smiley:

Cavid Sezen

Tesekkürler Ahmet bey, Temennimiz, Allah herkezin gönlüne göre versin,Sizde Saglikli ve neseli geziler yapin. :smiley:

Tesekürler Cavid bey,Ne mutlu biraz katkimiz olabiliyorsa.Cünkü Insan gezdikce ufku aciliyor,Herseye karsi daha cok sevecen,hos görülü oluyor.

Selamlar.

Bellinzonada dinlendikten sonra Sandbernardinoyu Passdan cikarsiniz artik. ;D Yol üzerindeki köylerden ve Passa ciktiktan sonra sizi güzel bir manzara bekliyor.Hadi tadini cikaralim.
[attachment=1][attachment=2]

Sardinye-Florenz-Belinzona (1186).jpg

Sardinye-Florenz-Belinzona (1182).jpg

Affınıza sığınarak araya bir kaç resim koymak istiyorum...
Kanyon resimlerini görünce, güzel vatanımın güzel köşesi "Fethiye saklıkent"i hatırlamadan edemiyorum, sanki ikizler....

saklikent1.jpg

saklikent 3.jpg

saklikent 2.jpg

Tesekkürler,Sayin Berkcantp.

Tesekkürler Sayin Atiladi,Fotograflar cok güzel,Yillar önce biz gittigimizde Yürüyüs yollari yoktu.Hersey paylastikca güzel oluyor. :smiley:

Tesekkürler Sayin Sinan bey.

Tesekkürler Xtz750

Yaşamak ve gezmek için çok uygun bir coğrafyada yaşıyorsunuz,biribirinden güzel fotoğraflar için teşekkürler.

Tesekürler Levent bey.

Tesekkürler Bülent bey,Gercekten Haklisiniz,Avrupanin ortasinda her yere Rahatlikla cabuk ulasabiliyoruz.Yasamak icin de Isvicre güzel bir ülke.

Bu günkü gezimiz Berneroberland da Gelmerbahn Avrupanin en Dik Celik Halatla cekilen Treni.http://www.grimselwelt.ch/bahnen/gelmerbahn Yukarida da Gelmer Gölü var,Yürüyüs Ayakkabilarinizi giyin ve Yürüyüse baslayalim. ;D

Selamlar.

[attachment=1] önce 70 m Uzunlugundaki asma Köprüden yürüyelim.Sonra Trene bineriz.
[attachment=2]

Gelmerbahn (17).jpg

Gelmerbahn (117).jpg

Tesekkürler Mustafa bey,insan bazi güzellikleri gec fark ediyor,Benim 8 yilimi aldi simdi her firsatta Esime ve Kayinpterime Tesekkür ediyorum.Sizin bulundugunuz bölgede Güzel bir yer .

Selamlar.
[attachment=1]

Gelmerbahn (14).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri