Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bellinzonada dinlendikten sonra Sandbernardinoyu Passdan cikarsiniz artik. ;D Yol üzerindeki köylerden ve Passa ciktiktan sonra sizi güzel bir manzara bekliyor.Hadi tadini cikaralim.
[attachment=1][attachment=2]
Affınıza sığınarak araya bir kaç resim koymak istiyorum...
Kanyon resimlerini görünce, güzel vatanımın güzel köşesi "Fethiye saklıkent"i hatırlamadan edemiyorum, sanki ikizler....
Tesekkürler Bülent bey,Gercekten Haklisiniz,Avrupanin ortasinda her yere Rahatlikla cabuk ulasabiliyoruz.Yasamak icin de Isvicre güzel bir ülke.
Bu günkü gezimiz Berneroberland da Gelmerbahn Avrupanin en Dik Celik Halatla cekilen Treni.http://www.grimselwelt.ch/bahnen/gelmerbahn Yukarida da Gelmer Gölü var,Yürüyüs Ayakkabilarinizi giyin ve Yürüyüse baslayalim. ;D
Selamlar.
[attachment=1] önce 70 m Uzunlugundaki asma Köprüden yürüyelim.Sonra Trene bineriz.
[attachment=2]
Tesekkürler Mustafa bey,insan bazi güzellikleri gec fark ediyor,Benim 8 yilimi aldi simdi her firsatta Esime ve Kayinpterime Tesekkür ediyorum.Sizin bulundugunuz bölgede Güzel bir yer .