İsviçre'de Araç Kiralayacağım Uluslararası Ehliyete İhtiyacım Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,248
Ynt: İsviçre'de Araç Kiralayacağım Uluslararası Ehliyete İhtiyacım Var mı?

huzzik' Alıntı:
haşmet abi ilgilendim konu hakkında detaylı bilgi verecekler sende bu bilgileri sitede paylaşırsan daha sonra birilerinin işine yarar belki
Salih ilgin için teşekkürler...
Sigortacıdan gelen bilgiler hiç hoş değil. Seyahat sigortasında hastalık ya da kazalarda 30000 € tazminat ödenir deniyor. Ama ayrı bir başlıkta özel koşullar deyip, aklına ne geldiyse yazmışlar. dalma, paraşüt, vs bir çok spor dalını belirttikten sonra "ve diğer tehlikeli spor dalları" diye bir cümle yazmışlar. Şimdi size soruyorum kayak tehlikeli spor dalı mıdır? ya peki futbol? kayağı tehlikeli sayarlarken futbol değilmiş...
Şimdi sigorta konusunu çözmeye çalışıyorum ama sanırım bu pek mümkün olmayacak ??? ??? ???

Etiketler

abi sigortacıları bilirsin acenteler hep kendilerine göre belirler futbol dalmaktan daha tehlikeli ama akıl sır ermiyor onlara bende biraz araştırmasını yapayım farklı acentelere sitedede bu konuda bilgisi olanlar vardır büyük ihtimalle

Öncelikle bu web sitesini ilk buluşum ve ilk mesajım oluyor. Herkese merhaba! İsviçre'de eşimle birlikte tatil planlarını yapıyoruz. Aslında sorum çoktu fakat drares arkadaşımızın sorup cevap bulduğu noktalar gayet işime yaradı.
Drares, ne zaman gidiyorsunuz tatile? Bizler de Grund Grindelwald'de yer bulduk Lungern'e çok yakın. IRC devremülk takası sayesinde, ücretsiz kalıcaz. Ancak, Brienz daha çok cazip geliyor manzarası bakımından, orda da takaslık yer yok malesef. Gittiğinizde benim için Brienz'de otel fiyatına bakabilir misiniz veya önerebileceğiniz başka bir yer olursa mesela sizin gittiğiniz otel vs. Araba kiralayıp o bölgedeki gölleri, Bern'i, Lozan'ı, Cenevre'yi görmeyi bol bol fotoğraf çekmeyi çok istiyoruz. Gidip geldikten sonra edindiğiniz önemli bilgileri paylaşırsanız çok memnun olurum.
Bu arada İngiltere'deki şehirler ve Moskova gezileri yapmadıysanız ve düşünüyorsanız, yardımcı olurum. Harika bir tatil diliyorum!
Saygılarımla... :smiley:

Haşmet Bey;

İyi yolculuklar, iyi geziler, iyi dinlenceler... Eeee artık çikolataları bekleriz... :D

Cavid Sezen

Sayin Ramazan bey,Grindelwald ve cevreside cok güzeldir,oralarda kayak merkezi ve Isvicrenin ünlü Dag trenini olan Jungfraujoch.ch - muhakkak cikin.Pahlidir ama ciktiginiza deger.

Selamlar

Arkadaşlar yarın İsviçre'ye uçuyoruz. Dönüşte güzel anıları sizinle paylaşmak ümidiyle...

Hayırlı yolculuklar Hasmet bey
Gule gule gıdın -gule gule gelın.

Gule gule Hasmet Bey. iyi yolculuklar dilerim.

İyi yolculuklar Haşmet Bey. Güle güle gidin güle güle gelin.

İsviçre'den, Lungern'den iyi akşamlar. Bu gün öğleden sonra rahat bir uçuşla Zürih'e indik. Havaalanından daha önce rezervasyonunu yaptırdığımız arabalarımızı kiralayıp akşam üstüne doğru kiraladığımız evimize ulaştık. Burada her şey çok güzel daha bugün yağan kar 30 cm. civarında çok yorgun olduğumuzdan akşam yemeğini yer yemez koltuklara serildik kaldık. Daha sonra sizlere güzel fotolarla bilgiler aktaracağım. iyi akşamlar...

Tavsiyen için teşekkürler Gezgör. İnternetten biraz videolarına da baktım harika görünüyor.

Haşmet Bey, Brienz'e giderseniz eşimle benim için bir tane fotoğraf çekerseniz çok memnun kalırız. Harika bir tatil diliyoruz :smiley:

İyi gezmeler Haşmet Bey, selamlar...
Selçuk...

Yolculuğunuzun rahat geçmesine sevindim.İyi ve keyifli geziler dilerim.

Şeref

resimleri heyecanla bekliyoruz :smiley:

Arkadaşlar bir hafta çabucak ama dolu dolu geçiverdi. Yarın öğleye Zürih'ten uçağımız kalkıyor. Yaklaşık 1200 fotoğraf çekmişim, ayıklayıp kapsamlı bir gezi yazısı haline getirmeyi planlıyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR