adventureman
İnsan tabiattan uzaklaştıkça kalbi katılaşır.
Dünyaca ünlülerin kullandığı markadır internette araştırma yaparsanız göreceksiniz,camında kullanımdan kaynaklı 3-4 çiziği vardır ancak çok belli değildir,daha yeni 20 liraya orjinal isviçre pili taktırdım,kordonunda aşınma vardır isteyen değiştirebilir,invictanın 4499 modeli orjinal isviçre yapımıdır avrupada 500 dolar veya 300 euroya satılmaktadır nette araştırabilirsiniz ben çok sayıda saatim olması sebebiyle çok uygun bi fiyata veriyorum saatten anlayan için kaçmaz bi fırsattır
invictalarda 2 tip model vardır bi japon yapımları birde isviçre yapımları isviçrede yapılanlar çok daha kaliteli ve pahalıdır.
invicta corduba 4499
1- kristal cam
2- kronometre
3- tarih
4- çok uzun süre kullanılan isviçre motor (pili değiştiren 60 yaşlarındaki uzman saatçi şu ana kadar gördüğüm en güzel ve kaliteli 3. motor dedi)
5- 200 metre su geçirmez
gereken indirimi yaptım sıfırı 800 - 1000 tl arasındadır lütfen nette araştırınız
180 lira
serdar 0 536 223 28 96
lütfen bu saatimi saatden kaliteden anlayan birisi alsın bu saat öyle piyasadaki orta seviye marka saatlere benzemez tüm parçaları isviçre yapımıdır saatden anlayan zaten değerini verir...
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
invictalarda 2 tip model vardır bi japon yapımları birde isviçre yapımları isviçrede yapılanlar çok daha kaliteli ve pahalıdır.
invicta corduba 4499
1- kristal cam
2- kronometre
3- tarih
4- çok uzun süre kullanılan isviçre motor (pili değiştiren 60 yaşlarındaki uzman saatçi şu ana kadar gördüğüm en güzel ve kaliteli 3. motor dedi)
5- 200 metre su geçirmez
gereken indirimi yaptım sıfırı 800 - 1000 tl arasındadır lütfen nette araştırınız
180 lira
serdar 0 536 223 28 96
lütfen bu saatimi saatden kaliteden anlayan birisi alsın bu saat öyle piyasadaki orta seviye marka saatlere benzemez tüm parçaları isviçre yapımıdır saatden anlayan zaten değerini verir...
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]