İsteğe Ve Araca Özel Off-road Tampon-port Bagaj -yükseltme İşlemleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sevko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,872

sevko

Yeni Üye
--- Siz hayal edin biz gerçekleştirelim --
her araca özel off-road,vinç tamponu(53adet ÖN, 18adet ARKA model seçeneği),port-bagaj(13 adet model) imal edilir, helezyonlu,makaslı araçlara yükseltme işletmi yapılır.
irt tel: 05413172015

İDDAA EDİYORUZ EN İYİ&DÜŞÜK FİYAT GARANTİSİ VERİYORUZ. temiz işçiliğimizle zevklerinizi ve hayallerinizi birleştiriyoruz.

NOT:model ve fiyat katoloğu ektedir.

Ekli dosyalar

• katalog1.pdf
    2.7 MB · Görüntüleme: 426

Etiketler
Şevki selamlar. Tekrar elinize sağlık. Ben de en kısa sürede ekleyeceğim fotoğrafları. Herkese selamlar.

mrdnmz

Twitter : Frontera_4x4_TR
Instagram : mrdnmz

Ynt: İsteğe Ve Araca Özel Off-road Tampon-port Bagaj -yükseltme İşlemleri

Katalog güzel de, internetten bulunmuş fotoğraflar yerine kendi üretimizden örnekler verseniz daha iyi ve güvenilir olur.

aracımıza yapılan tampon, port bagaj ve dalkıran a ait fotoğraflar için

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99585.msg1320942#msg1320942

resimler temsili model amaçlı koyulmuştur birebir aynıları yapılıyor yaptıklarımızdanda örnek paylaşıyorum

2014-03-16-201.jpg

2014-03-16-206.jpg

2014-03-16-207.jpg

2014-03-16-214.jpg

2014-03-16-215.jpg

port bagaj

2014-03-29-245.jpg

2014-03-29-243.jpg

2014-03-29-240.jpg

2014-03-29-241.jpg

Merhaba, suzuki samurai aracima vinc bolmesi olan on tampon istiyorum, fazla detaya falan gerek yok duz bisey istiyorum, fiyati ortalama ne olur acaba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR