İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat067 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,282
Ynt: İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari

sivas off road yarışlarında murat arkadaşımız müthiş bir perfonmans sergiledi tebrikler .
Lada tüm harcanan masraflara değmiş anlayacağınız ;)

Etiketler

ellelerinize sağlık çok güzel ve sade olmuş..şnorkel için kaput kesiliyor galiba,bende bi niva almayı düşünüyorum snorkeli nerden alabiliriz ban
a bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim..bende antalyada tuning ciyim bişeye ihtiyacınız olursa çekinmeyin.teknik bölümünde off-road araçlarında iç dizayn konu başlığına bakabilirsiniz

birde jant ları sorcaktım çok yakışmış .land jantına benzettim yanlışmı..

çok teşekkür ederim şnorkeli huma otodan aldık jantlar kenan çarpışantürk jantı sivasta çamura saplanıp askıda kalmamız dışında etap gerçekten çok güzeldi ama şans oraya kadarmış ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;)

DSC_0014.jpg

s2 sınıf yani daha yüksek hacimli bir araç almayı düşündüğüm için nivamı satıyorum gezenbilir için fiyatı 13500

ön arka difransiyel kilidi lsd
10/43 ayna maurti
federal cougaria 205 80 16 lastik
sorento çelik jant
3/1 oranlı modifiyeli sıfır arazi şanzımanı
5 ileri sıfır ana şanzıman
sıfır ön arka şaft
önler çift amortisör
şnorkel
tmax 6500 vinç
lpg ruhsata işli değil
motor vs tertemiz
sunroof çalışır vaziyette ...
ön alt muhafaza öndif sabitleme....
9 cm yükseltme ...
değişen parça yok araç orjinal 95 model.... 1.7 düz karbüratör elektronik ateşlemeli....
yani söylenecek bir söz yok zaten hastasından hastasına niva
niva üzerine yapılabilecek hemen hemen herşey yapılmış bir araç ....

CIMG1638.jpg

hemşerim nivanla ilgili yapmış olduğun tüm uygulamaları baştan sona okudum. öncelikle sizi tebrik etmek isterim. eski bir ladacı olarak (samara) niva arazi aracı deyince ilk aklıma gelen araçlardandı. sayenizde nivanın sağlamlığını ve ladanın cefakarlığını bir kez daha görmüş olduk. ellerinize sağlık. inşallah bu nivaya ladayı seven ve nivayı anlayan biri sahip olur. ellerinize sağlık.

wankel' Alıntı:
hemşerim nivanla ilgili yapmış olduğun tüm uygulamaları baştan sona okudum. öncelikle sizi tebrik etmek isterim. eski bir ladacı olarak (samara) niva arazi aracı deyince ilk aklıma gelen araçlardandı. sayenizde nivanın sağlamlığını ve ladanın cefakarlığını bir kez daha görmüş olduk. ellerinize sağlık. inşallah bu nivaya ladayı seven ve nivayı anlayan biri sahip olur. ellerinize sağlık.

teşekkürler mahmut bey aracı erzurum dan afşin kardeşim aldı kıymetini benden daha çok bileceğine eminim ...

şöyle bir baktım eski günlerime nivam varken daha mutlu olduğumu hissettm ya ;) laaa..........

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR