Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet nivam için bütün herşeyi gene seferber etmiş durumdayım..... ;D ;D ;D
revizyonlu olan ana şanzımanı sıfır şanzımanla değiştirme fikriyle ortaya çıkan arazi şanzımanını modifiye edip ağır deviri 3/1 oranına düşürmek üzere arazi şanzımanını doğru reis e kargoyla paketledik arazi şanzımanın içindeki bütün parçalar yenisi ile değişirken birtanede sıfır çm ana şanzıman aldık ;D ;D ;D ;D olmuşken tam olsun diye..... dursun ustanın gerekli modifiyeyi yaptığı arazi şanzımanının ve yeni ana şanzımanımızın elimize geçmesinden sonra aracın şanzıman bağlantı yerlerini güçlendirme ve ön sağ taraftaki 10cm çapındaki ufak bir çürüğün tamirinden sonra aracın içinin temizlenmesi astar atılması vs derken bugün bu hale geldi bakalım sonunda fırından ne çıkacak saygılar....
çok güzel ve sabırlı bir çalışma olmuş elinize sağlık sanzıman oranını3/1 ayarlanması olayını biraz açarmısınız bende niva varken ben ustamdan böyle birsey talep etmiştim ama mümkün olmadıgını söylemişti lastik çapını düşürerek gücün artacagını anlatmıştı ama benim aklıma pek yatmadı
istanbulda dursun usta var reis28 nikli abimiz nivada yapılabilecek herşey onun elinden çıkıyor kendisiyle irtibata geçerseniz daha net bilgi alırsınız 1.7 nivaların arazi şanzımanı daha seri hal böyle olunca o arazi şanzımanını 1.6 nivaarınkiyle modifiye ediyorlar fakat sadece ağır devir dişlileri böylelikle 1.7 gibi seri 1.6 niva gibi ağır devirlerde oluyor daha önemlisi difransiyel oranları değişiyor ve sizin teker çakpını biz difransiyel oranlarıyla oynuyarak hallediyoruz saygılar...
lada gerçekten çpk güzel; aslında bildik ladalardan oldukça farklı görünüyor,kazasız belasız inş. merak ettiğim fotolarda tam göremedim ama şnorkelin hava girişi aracaın arka tarafına doğrumudur ??
lada gerçekten çpk güzel; aslında bildik ladalardan oldukça farklı görünüyor,kazasız belasız inş. merak ettiğim fotolarda tam göremedim ama şnorkelin hava girişi aracaın arka tarafına doğrumudur ??