İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat067 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,284
Ynt: İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari

;)

27042011677.jpg

27042011683.jpg

27042011685.jpg

27042011682.jpg

27042011684.jpg

Etiketler

evet nivam için bütün herşeyi gene seferber etmiş durumdayım..... ;D ;D ;D

revizyonlu olan ana şanzımanı sıfır şanzımanla değiştirme fikriyle ortaya çıkan arazi şanzımanını modifiye edip ağır deviri 3/1 oranına düşürmek üzere arazi şanzımanını doğru reis e kargoyla paketledik arazi şanzımanın içindeki bütün parçalar yenisi ile değişirken birtanede sıfır çm ana şanzıman aldık ;D ;D ;D ;D olmuşken tam olsun diye..... ;) ;) ;) dursun ustanın gerekli modifiyeyi yaptığı arazi şanzımanının ve yeni ana şanzımanımızın elimize geçmesinden sonra aracın şanzıman bağlantı yerlerini güçlendirme ve ön sağ taraftaki 10cm çapındaki ufak bir çürüğün tamirinden sonra aracın içinin temizlenmesi astar atılması vs derken bugün bu hale geldi bakalım sonunda fırından ne çıkacak saygılar....

200620111146.jpg

200620111147.jpg

200620111149.jpg

200620111154.jpg

210620111167.jpg

çok güzel ve sabırlı bir çalışma olmuş elinize sağlık sanzıman oranını3/1 ayarlanması olayını biraz açarmısınız bende niva varken ben ustamdan böyle birsey talep etmiştim ama mümkün olmadıgını söylemişti lastik çapını düşürerek gücün artacagını anlatmıştı ama benim aklıma pek yatmadı

istanbulda dursun usta var reis28 nikli abimiz nivada yapılabilecek herşey onun elinden çıkıyor kendisiyle irtibata geçerseniz daha net bilgi alırsınız 1.7 nivaların arazi şanzımanı daha seri hal böyle olunca o arazi şanzımanını 1.6 nivaarınkiyle modifiye ediyorlar fakat sadece ağır devir dişlileri böylelikle 1.7 gibi seri 1.6 niva gibi ağır devirlerde oluyor daha önemlisi difransiyel oranları değişiyor ve sizin teker çakpını biz difransiyel oranlarıyla oynuyarak hallediyoruz saygılar...

lada gerçekten çpk güzel; aslında bildik ladalardan oldukça farklı görünüyor,kazasız belasız inş. merak ettiğim fotolarda tam göremedim ama şnorkelin hava girişi aracaın arka tarafına doğrumudur ??

Poseidion' Alıntı:
lada gerçekten çpk güzel; aslında bildik ladalardan oldukça farklı görünüyor,kazasız belasız inş. merak ettiğim fotolarda tam göremedim ama şnorkelin hava girişi aracaın arka tarafına doğrumudur ??

evet şnorkelin hava girişi arkaya doğru ;) ;) ;)

çok teşekkür ederim baya bir emek verdim inşallah ağız tadıyla kazasız belasız güle eylene binerim ;) ;) ;) ;)

iyi günlerde bol çamurlu sürüşler dilerim.
Yanlız çamur için lastikler ince değilmi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR