işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adigecengiz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,060
Ynt: işte ilk ve son hali ile grand cherokee 5.9

adigecengiz' Alıntı:
arka dafransiyel dün 3 cm geri alındı,5 cm lik flanş lar dün takıldı foto daha önce çekildiği için görünmüyor.ortalama maliyet 35-40 arası tam hesaplamadım

35 40 ne :S milyar mı?

Etiketler

iyi günlerde bol çamurlarda kullanın.yapınca oluyor maaşallah nazar deymesin.

hayırlı olsun çok güzel olmuş.

Şahane olmuş ya, sizden yol tutuş hakkında bilgi rica edeceğim, hali ile asfalt konforu gitmiştir, peki aracı düz çizgide tutabiliyormusunuz, yani araç düz gitmesi için efor sarfediyormusunuz ? yükseltme ve kalın dişli lastiklerde bu tip anti konfor olayları yaşanabiliyorda..

benim araç üzerindeki lastikler asfalt keyfini kısıtlamıyor dafransiyeli geriye alırken ve yükseltme yaparken milimetrik olmasına çok dikkat ettik düz çizgi değilde ipin üstünde gider maşallah

maşallah allah nazarlardan saklasın DEFENDER harici alacağım tek araç 5.9 dur bu aralar kafayı çok bozdum :D :D

nazar boncuğumuzu takalımda nazar deymesin ;) ;D ;D
Lale-Seklinde-Nazar-Boncugu-4c398fcc1964f.jpg

güzel iş çıkmış, ellerinize sağlık...
dal kıranlarıda eklerseniz tam olur gibi ;)

adigecengiz' Alıntı:
dal kıran bulursam ekliyeceğim inşallah

öyle satın almana gerek yok...basit bişey...5mm lik çelik halat bul gerisini zaten halledersiniz..ön kaputu açınca çamurlukların ön bağlantı noktalarından dışarıya kaut yüksekliğini geçen bir ayak yapıp tavan sepetine doğru çekiyorsun...

Merhaba,ellerinize sağlık mükemmel bir araç olmuş.Eğer yanılıyorsam düzeltin ama aracınız satılık galiba.Satış nedeniniz özel değilse nedir acaba?Araçla ilgili bir sıkıntımı oldu.Çok üzülüyorum bu kadar uğraşılan araçlar satılınca.Merakımı bağışlayın.Saygılar...

evet satıyorum satma sebebim bir sıkıntı olduğundan değil offroad yapmya yeni başladım ilk araç olarakta bu aracı yaptım niyetim satıp hummer almak nasipse

hummer ı pek sevmiyorlar arazide yabancılar. genelde pek sevmiyorlar gerçi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,739
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR