"İşte Budur" Denecek L200 HD Video

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gavurdaglı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,041

gavurdaglı

Yeni Üye
RUSYA'DA ÇEKİLEN BU GÖRÜNTÜLER BENİM L200 HAYRANI OLMAMA YETTİ. VİDEOYU ONLARCA KEZ İZLEDİM. HER İZLEMEMDE ADRENALİM TAVAN YAPIYOR. ARACIN TASARIMI, MODIFIYESI ÇOK ŞIK VE GUZEL OLMUŞ. BENDE TANK HİSSİYATI OLUŞTURUYOR. BUNA ŞAPKA ŞIKARDIM.

VE BU GÜN 4X4 L200 ALDIM. MODIFIYE IŞLERINE YAVAŞ YAVAŞ BAŞLAYIP, BU TANKIN AYNISINI YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM.

[attachment=2]

[attachment=1]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

http://vimeo.com/9470792

Adsız.jpg

l200-2.jpg

l200-4.jpg

l200-5.jpg

l200-6.jpg

Etiketler

Ynt: "İşte Budur" Denecek L200 HD Video

var.normale gore epeyce yukseldi mete bey.size sormustum ya yukseklik pek farkedilmiyor diye.sizde yükseltilmemiş l200 ile yan yana gelin demiştiniz.bu durumda yükseldiği fark ediliyor

Ynt: İŞTE BUDUR DENECEK L200- HD VİDEO

L200 lerde eğer yükseltilme yapılacaksa en uygunu öne 2.5 cm get.arkaya 4cm lik get makasların altına.yaklasık7-8 cm lik bir yuksekli oluyor.performans acısndan değerlendirecek olursak,yukseltilmemiş l200 e göre kullanımda bir fark yok.sadece araç yükselmiş oluyor güven sınırları içerisindeki ben bunu epeyce test ettim.gerek uzun yolda gerekse arazide.virajlarda bir olumsuzluk yaşamadım.ancak araç tabiki biraz sertleşiyor ancak onada alıştım.arka yuksekliğe amartisorler olumsuz cevap verebiliyor cukucora gırdıgımde amaortisor gerilme hareketi yaparkaenbir vuruntu oluyor.onuda ya daha uzun bir amartisor takarak yada amortısor ucuna ek yaparak cozuyorsun

ilk izlenimim, yükseltmesinin az olduğu, görüntülerde bütün 4x4 lerin fazla zorlanmadan geçeceği yerlere soktukları. Zor olan kısımdada zaten vinçlenerek gittiği :smiley: görüntüsüne diyecek bişey yok ama performansını bu videodan anlamak zor.

Bende yükseltecem ama standart lastikleri ile komik duracak, uzun yolda standart lastik çok ekonomik, arazide de bu yükseklik yetmiyor. Benim arazi lastiklerim 31' ama çamurda biraz daha yüksek olması gerekiyor. En az 33' lastik takabilmeliyiz.
Videodakinin tamponlarına hayran kaldım. Geçenlerde benim dodik çalıya takılıp yerinden çıktı, bu eleman bırak çalıyı, ağacı yerinden söküyor:smiley:

sorma bende uzun yolda uzerındekı lastıkler ıle 10lt altına dusemedım 90la gıdersem 9 lt ye dusuyor .normal lastıkler ıle uzun yol kaç lt.yakıyor

nitroces' Alıntı:
sorma bende uzun yolda uzerındekı lastıkler ıle 10lt altına dusemedım 90la gıdersem 9 lt ye dusuyor .normal lastıkler ıle uzun yol kaç lt.yakıyor
90 ile gidersen klima kapalı 7 lt, klima açık 8lt

Yalın Bey aracınızın normal bır L200'le yanyana cekılmıs fotografı bulunuyormu ?

nitroces' Alıntı:
var.normale gore epeyce yukseldi mete bey.size sormustum ya yukseklik pek farkedilmiyor diye.sizde yükseltilmemiş l200 ile yan yana gelin demiştiniz.bu durumda yükseldiği fark ediliyor

hayır yok.tanıdık birisi yok burada l200 olarak.tanımadağım bir kişinin aracının yanında da foto cekerken farkedilmek garip olur diye çekmedim:smiley:

Haklısınız :smiley: Eğer yakınsanız benim aracım orjinal duruyor fotoğraf çekiminde kullanabiliriz.. Ben Adanâ'dayım ama..

nitroces' Alıntı:
hayır yok.tanıdık birisi yok burada l200 olarak.tanımadağım bir kişinin aracının yanında da foto cekerken farkedilmek garip olur diye çekmedim:smiley:

acdsee' Alıntı:
Haklısınız :smiley: Eğer yakınsanız benim aracım orjinal duruyor fotoğraf çekiminde kullanabiliriz.. Ben Adanâ'dayım ama..
:smiley:) Yalın bey Konyada:smiley:)
bir iki ay beklerseniz haziran sonu gibi Konyaya gidebilirsem bir foto çektiririm ;D

Arkadaşlar,

Bu vidoda gözüken aracın tasarımı çok güzel.

İşe alt koruma ve ön tampon ve vinçten başlamak istiyorum.

Bu tamponu yaptıra bileceğimiz bir usta var mıdır.
Alt koruma nerede yaptıra bilirim.

İstanbul da İkamet ediyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

gavurdaglı' Alıntı:
Arkadaşlar,

Bu vidoda gözüken aracın tasarımı çok güzel.

İşe alt koruma ve ön tampon ve vinçten başlamak istiyorum.

Bu tamponu yaptıra bileceğimiz bir usta var mıdır.
Alt koruma nerede yaptıra bilirim.

İstanbul da İkamet ediyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
tamponu aşağıdaki linklerden kaçkar makine istanbulda
diğeri antalyada
http://www.kackarmakina.com/index.html
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38868.0
alt koruma hakkında aşağıdaki link fikir verebilir
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45594.0
Bandırmaya gelirsen yarım saatte yapıp, monte ederler ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR