İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafa Balcı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,369

Etiketler
Ynt: İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80

Adı gibi kuş misali nice yollara uçmanız dileğiyle.
Güle güle kullanın.

umut401' Alıntı:
Aracınız çok yakışıklı olmuş, maşallahı var, kazasız belasız gönlünüzce kullanmanızı dilerim...

Ancak bir not: Aracınız VX80 değil, FJ80'dir ;D
Umut Bey iltifatlarınız için teşekkür ederim,gerçekten çok memnunum.Şu anda da 200 Beygire modifiye için çalışıyorum.Ama çok şaşırdım aracımı FJ80 olduğunu bilmiyordum.Hep VX80 diye aldım-kullandım-devam ediyorum.eğer FJ80 ise ona göre hareket ederim,araştırırken ona göre araştırırım.
Tekerleriniz hep yere basması dileğiyle,selamlar

aliari' Alıntı:
Adı gibi kuş misali nice yollara uçmanız dileğiyle.
Güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederim,Her şey gönlünüzce olsun.Sizin de her neyle mutlu oluyorsanız hep devam etmesi dileğiyle,
selamlar

Mustafa Balcı' Alıntı:
Umut Bey iltifatlarınız için teşekkür ederim,gerçekten çok memnunum.Şu anda da 200 Beygire modifiye için çalışıyorum.Ama çok şaşırdım aracımı FJ80 olduğunu bilmiyordum.Hep VX80 diye aldım-kullandım-devam ediyorum.eğer FJ80 ise ona göre hareket ederim,araştırırken ona göre araştırırım.
Tekerleriniz hep yere basması dileğiyle,selamlar
Hocam çok da önemli değil ancak benim bildiğim VX80'ler aksesuarlı (deri döşeme, sunroof, otomatik camlar, ön arka elektrikli diff locklar, ambulans tipi değil de aşağı yukarı açılan bagaj kapağı vs vs) model, FJ80'ler ise genelde kamu çıkması daha sade olanlar. Ben bir iki tane manuel vitesli dizel ancak orjinal ön arka içeriden kumandalı diff locka sahip FJ80 görmüştüm Hakan Atamanın dükkanında, ağzımın suyu akmıştı:smiley:)) Bence en ideal kombinasyon o.

umut401' Alıntı:
Hocam çok da önemli değil ancak benim bildiğim VX80'ler aksesuarlı (deri döşeme, sunroof, otomatik camlar, ön arka elektrikli diff locklar, ambulans tipi değil de aşağı yukarı açılan bagaj kapağı vs vs) model, FJ80'ler ise genelde kamu çıkması daha sade olanlar. Ben bir iki tane manuel vitesli dizel ancak orjinal ön arka içeriden kumandalı diff locka sahip FJ80 görmüştüm Hakan Atamanın dükkanında, ağzımın suyu akmıştı:smiley:)) Bence en ideal kombinasyon o.
Açıkçası aksesuar-elk cam vs hiç umurumda değil hatta istemiyorum.Bir arkadaşım takla atıp araç içinde kalınca elk sistemin çalışmadığını-camları açamadığını söylemişti.
Ben asıl güç istiyorum,onun için de 200 beygir yapabilmek için iki alternatif gördüm
1-Eksantrik,headers,siboplar,piston,yatak değiştirerek
2-Turbo ekleyerek
Ben araştırmalar sonucu 2. yolun daha verimli olduğunu gördüm haftaya başlayıp 200 beygir yapacağım inşallah

merhaba, bende aracımı (fj80) elektronık ateşleme cevırmek ıstıyorum, acaba malıyetı ve atıları ne olur? sızın tecrubelerınız ne yönde performans ve yakıt yönünde? tesekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR