İşte Benim Cj5'im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yunus Can Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,456

Yunus Can

Yeni Üye
Evet arkadaşlar benim aracım da bu satın alalı 1 hafta dahi olmadı yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum .

Bunlar da özellikleri

79 MODEL

ÖNLER DİSK FREN

ARKALAR KAMPANA

SKYJACKER YUKSELTME KİTİ

DİREKSİYON AMORTİSÖRÜ

PROCOMP JANTLAR

33X13,5 R15 MAXXİS MUDZİLLA M/T LASTİK

BORLA HEADERS

BORLA EKSOZ

2 ADET ÖN TAMPONDA HELLA SİS FARI

WARN M8274-50 VİNÇ , ÇALIŞIR DURUMDA

ÖNDE 2 ADET MONZA YARIŞ KOLTUĞU

RUHSATA İŞLİ LPG

RADYO,USB,AUX,SD CARD ÖZELLİKLİ TEYP

3 İLERİ T-150 ŞANZIMAN

4200CC ,AMC I6 258CU MOTOR

ÖN DANA 30 (41/10 AYNA MAHRUTİ) , ARKA AMC20 DİFERANSİYEL

HİDROLİK DİREKSİYON

TÜM FONKSİYONLARI ÇALIŞIR DURUMDA

Bu arada önünde ki çekiciyi satıyorum sanırım sıfırı 6 7 bin lira onun yerine arkaya koltuk ve lastikleri asfalta uygun olarak değiştiricem yani bunlarla takas bile olur .
son olarakta yedek jantını arkasına monte edebilmem için aparatını nerden bulurum ?

Hoşuna giden olursa 25 bine satabilirim :D

Yorumlarınız için teşekkürler.

fotoğraf 1 (2).JPG

fotoğraf 2 (1).JPG

fotoğraf 5.JPG

fotoğraf 4 (1).JPG

fotoğraf 3.JPG

Etiketler

Ynt: İşte Benim Cj5'im

79 disk fren yok demiştiniz gözünüz aydın varmış sanırım hayırlı olsun.
Alalı 1 hafta oldu fiyatını ikiye katlamışsınız bakıyorumda :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ynt: İşte Benim Cj5'im

ercanaslan' Alıntı:
79 disk fren yok demiştiniz gözünüz aydın varmış sanırım hayırlı olsun.
Alalı 1 hafta oldu fiyatını ikiye katlamışsınız bakıyorumda :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Evet disk fren ve elektronik ateşleme varmış bende çok sevindim ama frenleri yine tutmuyor gibi .

orçun usta benim oturduğum evin bir alt sokağında dükkanı varmış çok sevindim doktoruda yanı başında aracımın .

Fiyatı katladım yıllardır ticaretle uğraşıyorum içimdeki seslere söz geçiremiyorum :D

iyi dilekleriniz için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR