thetis' Alıntı:Herkese merhaba,
belki yeterince sayfaları karıştırmadım ama trekking sayfasının açınca ilk takip eden haftasonu aktiviteler neler onun görmeyi isterdim. bu tarz bir uygulama var mı yoksa yapılması mümkün müdür? ???
teşekkürler
8)
thetis' Alıntı:Herkese merhaba,
belki yeterince sayfaları karıştırmadım ama trekking sayfasının açınca ilk takip eden haftasonu aktiviteler neler onun görmeyi isterdim. bu tarz bir uygulama var mı yoksa yapılması mümkün müdür? ???
teşekkürler
8)
TezzMertek' Alıntı:En üst sayfada görünen TAKVİM bölümü aracılığı ile yapılacak etkinliklere kısa sürede ulaşabilirsiniz.
Ömer beyin yazdığı gibi Gezenbilir'in şimdilik İstanbul'da düzenli doğa yürüyüşleri yok.
İzmir ve Ankara'da yapılan Doğa Yürüyüşleri ve diğer etkinlikler için Etkinlikler Sayfası yanında Takvim sayfasını da kullanabilirsiniz.
uda4a' Alıntı:İstanbulu pek bilmem ama yürünecek yer kaldımı ki?![]()
Yeşim' Alıntı:ilk aklıma gelen ve gezilip keyif alınabilecek yerler olarak Polonezköy, Şile, Ağva, Anadolu Kavağı - Feneri, Kilyos, Rumeli Feneri-Kavağı, Zekeriyaköy, Karaburun, Şarköy, Garipçe'yi sıralayabilirim.Tabii bu kadarla kalmıyor, arttırılabilir![]()