İstanbul, Ömerli'de CJ - ZJ - Suzuki Dostluğu Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,093
Ynt: İstanbul, Ömerli'de CJ - ZJ - Suzuki Dostluğu Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009)

ömrümü7ler' Alıntı:
adem abi, musa abi ve hakan abi gezilere giderken bende nissan pathfinderimle aranızda olmak isterim..
Nissanlarıda görmek isteriz tabiki, hatta tüm markaları ;) önemli olan bir arada olmak ( uygun sayıda araç demek lazım) ve doğada olmanın keyfini çıkarmak, offrad şartlarındayardımlaşmak ve güzel sohbetler tabiki. Planlı ve haberli bir gezimizse senide aramızda görmek isteriz tabiki. Bu arada güzel yorum begeniler için arkadaşlarım adına da teşekkür ederim. (tek tek cevap veremedim kusura bakmayın ;))

Etiketler
Ynt: İstanbul, Ömerli'de CJ - ZJ - Suzuki Dostluğu Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009)

sanki satış pazarlama (!) departmanı havası var burada , ben de beraber pazar günü açarız servisi akşama kadar bakmlarmzı kontrollerimizi yapar sıkar yağlar parlatırız boluya hazrlanırız diye hafta sonuna plan yapmamıştım. :-[ . sonra birara haberdar olunca atlayıp geleyim dedim ama çamur çamur da nereye kadar kardeşim. üstümüz başımz çamur oluyor araba çamur oluyor ıslanıyoruz, soğuk... :D

Yok ben kesinlikle Nay-Off (Naylon Offroadcılar Klübü) klübünü kuracam arkadaş, aramıza buraya üye olacak arkadaşlar var birtanesini artık 2H yapmak lazım olacak ;D ;D bir taneside 50 yaşlarında sakalları beyaz grafik işleri yapar, aracını kilo işi demirci alacak yakında.. ;D ;D

Görüntüleri izleyince canım çekti... Havalar güzelleşse de, biz de biraz off-road yapsak ;)

Bu gezinin en güzel yanı sorunsuz ve hasarsız bir şekilde tamamlanmasıydı. Bu arada Adem abinin sucuklarını ve Hakanın mutfagınıda(seyyar fastfood) unutmamak lazım. Günün sonunda keyifli bir mangal yapmak herkesin yorgunlugunu aldı sanırım.
Bu güzel finish için Adem abi ve Hakan tekrar teşekkür ederim...

ellerınıze saglık.cok keyıflı bır gezı olmus.
harıka bır anlatımla sızlerle beraber gezıye katılmıs gıbı bır solukta okudum.
paylasım ıcın cok tesekkurler :smiley:

hakan bey hern zamanki gibi yine döktürmüşsünüz...ellerinize sağlık

Erkanla benim için spontane oldu bu gezi , cj nin ufak bir problemi vardı onu halletmek için Erkan ın yanına giderken, Adem abiyi ömerlide gördüm telsizle haberleştik ve sonra bu güzel gezi ortaya çıktı. Ha bide aramızda bir kurban vardı, off road a merak saran bir bayan ona biraz anlatmak istedik ne yaptıgımız ne ettigimizi, keyif aldı ise anlarız aramıza katıldıgı zaman. Üç-dört jeep bir araya geldigi zaman kimse aç kalmıyor. Gezide emegi geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Offroadpassion' Alıntı:
Yok ben kesinlikle Nay-Off (Naylon Offroadcılar Klübü) klübünü kuracam arkadaş, aramıza buraya üye olacak arkadaşlar var birtanesini artık 2H yapmak lazım olacak ;D ;D bir taneside 50 yaşlarında sakalları beyaz grafik işleri yapar, aracını kilo işi demirci alacak yakında.. ;D ;D

kardeşim nay-off için ilk sıraya kendi adını yaz ben 2.sıraya razıyım ;D geçen hafta seni olur olmaz çekmekten benim araba neredeyse uzyıp "grand saloon vitara" olacaktı, ;D ;D bir de bakıyorum artık engel mengel görünce % 90 hak-kukuk falan bahseder olmuşsun, hayırdır ? ;D ;D o 2 H mevzuusunda da benim kanımdaki trombositler, alyuvarlar , akyuvarlar...alayı plazmada 4 Low ile ilerliyor , daha sağlıklı oluyor damar tıkanıklığından falan etkilenmeden her yerden geçiyor. ;)

Ynt: İstanbul, Ömerli'de CJ - ZJ - Suzuki Dostluğu Off-Road Gezisi (15 Şubat 200

Hakan bey anlatım çok güzel
Bende diyorum pazar günü bu koku nerden geliyor :smiley: sucuklarda güzel ama bana doktor yasakladı :mad:
paylaşim için teşekkürler...

Ynt: İstanbul, Ömerli'de CJ - ZJ - Suzuki Dostluğu Off-Road Gezisi (15 Şubat 200

yunus bager' Alıntı:
Hakan bey anlatım çok güzel
Bende diyorum pazar günü bu koku nerden geliyor :smiley: sucuklarda güzel ama bana doktor yasakladı :mad:
paylaşim için teşekkürler...
_mondial' Alıntı:
hakan bey hern zamanki gibi yine döktürmüşsünüz...ellerinize sağlık
Tşkler, elimizden geldiğince kısa kısa anlatmaya çabaladık, beğeniler için tşk ederiz. Adem abi sucukları çıkarda biz mangalı ateşledik,Musa kardeşim köyden ekmekleri kaptı geldi, Aytaç çay demler Ban mangal Erkan çay vs.. servis derken imece ile yemek yedik, güzel standup lezzetinde birde sohbet olunca güzel bir gezi sonrasında, nefis bir final oldu bizler için. :smiley:

Bu bölge gezmekle bitecek gibi değil. Buralardaki birikimlerimizi zaman içerisinde paylaşmayı umuyorum.
Tebrikler...

güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

O havada o sucuk ne yenir bee..Gezi zaten her zamanki gibi dört dörtlük, teşekkürler.. :smiley:

yine güzel bir gezi yapmışsınız Hakan bey ,
paylaşım için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR